- פותח/ת השרשור
פרש בסטייל..
לא יודע אחי לא מאמין שלא יגרה אותו ה30 מתישהו, החזרה של חאביב..הוא צריך להתאושש. למרות שהאנשים האלו, באמת מילה זו מילה. אבל לא יודע..הכל פתוח מבחינתי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרש בסטייל..
מבאס,אבל לא יחזורבאמת מילה זו מילה
מבאס,אבל לא יחזור
אינשאללהאחי אבא שלו מת לא מזמן הבן אדם בכה שם כמו ילדה, רואים שהוא שבור. שנה וקצת ויש מצב הוא ישנה את דעתו וימצא לומר משהו ''חביב בא ל30'' אחי זו כותרת קלאסית הUFC ישלמו לו הון תופעות בשביל זה.
"פרש" כולה רוצה לייצר הייפ לקרב ה30 והלכניס 100 מיליון כמו קונור
לכל דבר יש מחיר הוא רק רוצה שידעו שהמחיר יהיה גבוה![]()
לא יודע..
הלוואי שאתה צודק ..לכל דבר יש מחיר הוא רק רוצה שידעו שהמחיר יהיה גבוה
מצטער אבל אני לא טס להתאמן אצלוהלוואי שאתה צודק ..
ואם לא הוא,לפחות שיטפח את הדור הבא של הלוחמים
וואלה הייתי טסמצטער אבל אני לא טס להתאמן אצלו
מאוחר מידי בשביליוואלה הייתי טס
אין דבר כזה מאוחר מדי חביב(י)..מאוחר מידי בשבילי
לצערנו ישאין דבר כזה מאוחר מדי חביב(י)..
כנראה שאתה לא מבין מה זה בנאדם של עקרונות.. אתה חושב שהוא לא עשה הרבה כסף בקרב עם קונור? ומה עם זה שסירב לרימאצ׳ עם קונור? כסף זה לא הכל בשבילו, זה ברור שהוא לא בחור כזהלכל דבר יש מחיר הוא רק רוצה שידעו שהמחיר יהיה גבוה
אוקיי מר עקרונות אשמח לשמוע כמה העקרונות שלו יחזיקו שיציעו לו מיליארד דולרכנראה שאתה לא מבין מה זה בנאדם של עקרונות.. אתה חושב שהוא לא עשה הרבה כסף בקרב עם קונור? ומה עם זה שסירב לרימאצ׳ עם קונור? כסף זה לא הכל בשבילו, זה ברור שהוא לא בחור כזה
בוא נגיד שהבנאדם שווה תשע ספרות כבר, לא חושב שהוא ימכור את העקרונות שלו בשביל עוד כסף. הוא בעצמו אמר שהוא רוצה לחיות חיים פשוטים ואין לו איזה שאיפה לכמה שיותר כסף. הוא סירב כמה פעמים לקרב של מאה מיליון דולר מול מיוותר כמו שקונור עשהאוקיי מר עקרונות אשמח לשמוע כמה העקרונות שלו יחזיקו שיציעו לו מיליארד דולר