הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגבלת זמן

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
שאלה אם אני מתאמן רק שני אימוני כוח בשבוע ואוכל בתפריט מסודר אני יכול להתקדם מבחינת חיטוב הגוף או פיתוח מסת שריר מכובדת? בגלל מגבלת זמן כרגע אני לא יכול יותר מפעמיים בשבוע אימוני כוח..

שאלה אם אני מתאמן רק שני אימוני כוח בשבוע ואוכל בתפריט מסודר אני יכול להתקדם מבחינת חיטוב הגוף או פיתוח מסת שריר מכובדת? בגלל מגבלת זמן כרגע אני לא יכול יותר מפעמיים בשבוע אימוני כוח..
שניים יותר טוב מכלום וצריך רק לנצל את זמן האימונים בחוכמה.

לדוגמא תרגילי ידיים אתה יכול לעשות בימים אחרים אם תקנה משקולות יד הביתה ולחסוך זמן אימון

שניים יותר טוב מכלום וצריך רק לנצל את זמן האימונים בחוכמה.

לדוגמא תרגילי ידיים אתה יכול לעשות בימים אחרים אם תקנה משקולות יד הביתה ולחסוך זמן אימון
1+, חד משמעית, אתה יכול להתקדם אפילו מאימון אחד, כמובן שזה פחות אופטימלי, מצד שאני אתה יכול יותר "להתפרע" עם תרגילים שמייצרים עייפות כמו דדליפט ופרס
וסתם ממליץ
לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים

להתחטב אתה חד משמעית יכול גם ללא אימונים כלל.
מסת שריר זה סיפור אחר. שני אימונים בשבוע בהחלט עדיפים על 0 אימונים, מה שכן אתה צריך לתכנן בחכמה מה וכמה בדיוק אתה עושה. כמו שחנן כתב לך, יש מקום לוותר על חלקי גוף כמו ידיים, תאומים ולדעתי גם בטן. תשלב כמה שיותר תרגילים שעובדים על מכלול שרירים בבת אחת כגון סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, לחיצות כתפיים, מתח וחתירות. לתרגילים כגון בטן, כפיפות ופשיטה מרפקים, הרחקות לכתפיים הייתי קונה ציוד אפילו יד שנייה ובזמן הפנוי עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית