הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזרקה

YINGYang

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
2
26
2
הזרקתי בחמישי והפעם זה היה שונה לא כלכך כאב לא כלכך סבלתי ללכת או לשכב על האזור אבל...התנפח לי נהיה אדמומיות יחסית קלה וגרד שבא והולך...ועדין נפוח לי שם ופחות כואב מההתחלה...השאלה שלי היא היום אני צריך להזריק ועדין יש כאב קליל ונפיחות באזור וזה בחלק שהעליון (להזריק בפלח השני לא בא בחשבון בכלל)

אתה צריך להפסיק להשתמש בחומרים אתה עצבני מידי בן אדם תרגע א' ב' אני לא טרול ג' אם אני שואל שאלה זה כדי לדעת לא כדי שתבלבל לי את המוח ותהיה אבא או אמא כשלא ביקשתי
אז אם אתה רוצה לדעת..מה הבעיה?
מה אתה רוצה לדעת? שאתה גבר ושאתה עושה משהו חכם? או שאתה רוצה לשמוע דעות אותנטיות של אנשים לגבי מה שאתה עושה?
אם לא היו בעיות בהתנהלות שאלה לא היית שואל.

בלי לרצות לחנך אותך..ובאמת עם רצון טוב לעזור לך לפני שיהיה מאוחר
אני באמת חושב שבנאדם ששואל שאלה כמו ששאלת (אני יאמין לך שאתה לא טרול) אחרי שכבר התחיל להכניס מזרקים לגוף ולא לפני..מאוד מסכן את עצמו.
אין לך מושג כמה!
לא בא לך טוב, תזרום עם מי שכן
בהצלחה חבר.

• פותח/ת השרשור
אז אם אתה רוצה לדעת..מה הבעיה?
מה אתה רוצה לדעת? שאתה גבר ושאתה עושה משהו חכם? או שאתה רוצה לשמוע דעות אותנטיות של אנשים לגבי מה שאתה עושה?
אם לא היו בעיות בהתנהלות שאלה לא היית שואל.

בלי לרצות לחנך אותך..ובאמת עם רצון טוב לעזור לך לפני שיהיה מאוחר
אני באמת חושב שבנאדם ששואל שאלה כמו ששאלת (אני יאמין לך שאתה לא טרול) אחרי שכבר התחיל להכניס מזרקים לגוף ולא לפני..מאוד מסכן את עצמו.
אין לך מושג כמה!
לא בא לך טוב, תזרום עם מי שכן
בהצלחה חבר.
אתה רוצה לעזור מעולה פשוט כשאתה מגיב תשים לב איך אתה מגיב לבן אדם תגובות "אוטנטיות" "אם זה היה תלוי בי הייתי נותן למישו שיענה לך על השאלות ויתן לך גם כאפה על הדרך וינער אותך"

אתה רוצה לעזור מעולה פשוט כשאתה מגיב תשים לב איך אתה מגיב לבן אדם תגובות "אוטנטיות" "אם זה היה תלוי בי הייתי נותן למישו שיענה לך על השאלות ויתן לך גם כאפה על הדרך וינער אותך"
בהצלחה חמוד

פשוט לגוון באזור הזרקה אל תחזור לאותו מקום אחרי 2 הזרקות נוספות מינימום ליתר ביטחון אם הכאב מפריע מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית