הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
היי,

רציתי לשאול כמה זמן מותר לקחת אנאבר עם טסטוסטרון, ואם אפשר ישר להתחיל עם מינון גבוה של אנאבר כמו 60 מ"ג ישר?
מישהו??

אז תן איזה ברכה... אללה ...
לשלום..סוף הקורונה והסגר

עוד בסוף יתברר שאחד מכם שיעי והשני סוני...

אתה יודע שיעים וסונים לא אוהבים אחד את השני... אם זה מה שיתברר זה יגמר יותר גרוע מסיפור סרג ומישמיש..

• פותח/ת השרשור
בבקשה תגובות ענייניות שקשורות לפוסט, זה לא מקצועי
חלאס לבלבל את המוח
המטרה בחומרים זה לבנות שריר

החומר הכי בטוח ששורף שומן ומעלה שריר? אולי

אבל עם חומר אחר אתה תעלה שריר יותר מהר

לגבי לשרוף שומן, שיש יותר שריר, זה נהיה יותר פשוט..

למה כל פישר חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל בגלל אנבר שהדילר מנסה לדחוף לו שכנראה זה בכלל דיבול

תצלם מה שקראת בספר אגב בהשוואה שלו לסטרואידים אחרים שהוא מעלה יותר שריר מחומר כזה או אחר

אנבר אמנם יותר קליל לכבד אבל הוא גם יותר עדין=פחות תוצאות

רוצה להתווכח, תראה מה שכתוב בספר, עד אז אתה מדבר באוויר כמי ליצן שהדילר שכנע אותו

אשאל שוב בפעם המי יודע חח, כמה זמן מישהו יכול להגיד לי אפשר לקחת אנאבר במקסימום? ואפשר גם לקחת אותו בין סייקלים כדי לשמור על המסה?

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שיעים וסונים לא אוהבים אחד את השני... אם זה מה שיתברר זה יגמר יותר גרוע מסיפור סרג ומישמיש..
שמה זה יותר סיפור אהבה ואובססיה
בבקשה תגובות ענייניות שקשורות לפוסט, זה לא מקצועי

אשאל שוב בפעם המי יודע חח, כמה זמן מישהו יכול להגיד לי אפשר לקחת אנאבר במקסימום? ואפשר גם לקחת אותו בין סייקלים כדי לשמור על המסה?
ההגדרה "בין סייקלים לא נכונה" כי אנאבר סטרואיד לכל דבר ועניין.
זה תלוי אם בסייקל תיקח אוראליים מסוג אחר או לא..שאז הכבד יגיע כבר סחוט לאותה נקודה

אני מביא רפואי מחו"ל עם בדיקות מעבדה שעשו לו
חח מי עושה לזה בדיקה?
היצרן?
איזה ברנד מדובר?

תלוי ביעדים שלך לא הייתי הולך על אנאבר למטרת גדילה נטו אלא אם כן אתה מתכנן להשתתף בתחרות כלשהי שבה אתה רוצה להגביל את המסה שאתה שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית