הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
היי,

רציתי לשאול כמה זמן מותר לקחת אנאבר עם טסטוסטרון, ואם אפשר ישר להתחיל עם מינון גבוה של אנאבר כמו 60 מ"ג ישר?
מישהו??

אז על מה היית הולך למטרת גדילה?

טסט.
הורמון טבעי שהגוף שלך מייצר ומכיר. סייקל בסיסי עם תוצאות לוואי מוכרות ולכן יותר קל לנטרל אותן. בניגוד לאנאבר הוא זול ולרוב לא מזוייף (אולי לפעמים אנדרדוז).

אם אתה מחפש אוראליים אז דיבול (עליה של נוזלים) או אנדרול (עליה מתונה יותר).

כמובן שצריך להקפיד ללט קשר על מאזן חיובי, פרוגרסיב אוברלאוד, שינה, התאוששות, בלה בלה בלה...

אם אתה מחפש אוראליים אז דיבול (עליה של נוזלים) או אנדרול (עליה מתונה יותר).
באמת שקטונתי מלנתווכח איתך..
אבל אם יש לך טיפת כבוד..לא כלפיי, כלפי האנשים שאתה מגיב להם..
תשתדל לא להגיב באופן שמגחיך אותך ומטעה את השואל.
לכתוב שאנדרול זה עליה מתונה בהשוואה לדיבול (בין אם כיוונת לנוזלים או למסה)זה במקרה הטוב בדיחה ומאוד לא מוצלחת.

באמת שקטונתי מלנתווכח איתך..
אבל אם יש לך טיפת כבוד..לא כלפיי, כלפי האנשים שאתה מגיב להם..
תשתדל לא להגיב באופן שמגחיך אותך ומטעה את השואל.
לכתוב שאנדרול זה עליה מתונה בהשוואה לדיבול (בין אם כיוונת לנוזלים או למסה)זה במקרה הטוב בדיחה ומאוד לא מוצלחת.

כבר בקשתי ממך פעם אחת לא לצטט אותי ולא להגיב על הדברים שאני אומר, מבחינתי יש לך אפס ידע וכל המטרה שלך פה היא להתנגח עם אנשים.

אז לפותח האשכול לפניי שאתה מתייחס לבחור שהגיב לי תעבור על כל פוסט שהוא הגיב בו, אתה תראה שהוא יודע הכל, גם אם תוכיח לו באופן חד משמעי שהוא טועה הוא פשוט ידבר אליך מסריח ובהתנשאות.

אז אבקש ממך שוב יפה, אם אתה לא מרוצה מהתגובות שלי אתה מוזמן לתת פידבק שלילי או לדווח לאחד המנהלים, אבל אל תפנה אליי. מבחינתי אתה ילד בן 12 שמחפש יחס.

שיהיה לך ערב מקסים ✌️

כבר בקשתי ממך פעם אחת לא לצטט אותי ולא להגיב על הדברים שאני אומר, מבחינתי יש לך אפס ידע וכל המטרה שלך פה היא להתנגח עם אנשים.

אז לפותח האשכול לפניי שאתה מתייחס לבחור שהגיב לי תעבור על כל פוסט שהוא הגיב בו, אתה תראה שהוא יודע הכל, גם אם תוכיח לו באופן חד משמעי שהוא טועה הוא פשוט ידבר אליך מסריח ובהתנשאות.

אז אבקש ממך שוב יפה, אם אתה לא מרוצה מהתגובות שלי אתה מוזמן לתת פידבק שלילי או לדווח לאחד המנהלים, אבל אל תפנה אליי. מבחינתי אתה ילד בן 12 שמחפש יחס.

שיהיה לך ערב מקסים ✌️
וואו..
זה היה חריף ופוגע.
אתה מזה אכזרי..מרשים!

חמוד..
זה לא ממש משנה לי מה אני בעינך ....
זה פשוט טיפשי בעיני שבנאדם עם ניסיון של אפילו לא סייקל אחד מקשקש פה שטויות ומתנפח כשמעירים לו גם כשזה על בדיחה כמו "אנדרול מתון בעליית נוזלים ביחס לדיבול"
על קשקושים אחרים שלך על זה שזמן מחצית החיים של אנטט זה 7 ימים וכאלה אני אפילו לא מתייחס
אבל רבאק....
זה שקורא אותך לא תמיד יודע מה עומד מאחורי מה שאתה כותב מבחינת ידע וניסיון..

אז ברור שאני זה לא אחד לרמה שלך בכדי שתתיחס אליו אבל לפחות תכבד את אלה שאתה משתף ב"ידע העצום" שלך

נערך לאחרונה:
וואו..
זה היה חריף ופוגע.
אתה מזה אכזרי..מרשים!

חמוד..
זה לא ממש משנה לי מה אני בעינך ....
זה פשוט טיפשי בעיני שבנאדם עם ניסיון של אפילו לא סייקל אחד מקשקש פה שטויות ומתנפח כשמעירים לו גם כשזה על בדיחה כמו "אנדרול מתון בעליית נוזלים ביחס לדיבול"
על קשקושים אחרים שלך על זה שזמן מחצית החיים של אנטט זה 7 ימים וכאלה אני אפילו לא מתייחס
אבל רבאק....
זה שקורא אותך לא תמיד יודע מה עומד מאחורי מה שאתה כותב מבחינת ידע וניסיון..

אז ברור שאני זה לא אחד לרמה שלך בכדי שתתיחס אליו אבל לפחות תכבד את אלה שאתה משתף ב"ידע העצום" שלך

אין קשר לכמות הסייקלים שעשיתי לעובדה שהרבה אנשים מדווחים על עליה גדולה בנוזלים בשימוש בדיבול לעומת אנדרול. זה לא לרוחך? זה נוגד את הדעה החד משמעית ונחרצת שלך? יופי, תן את דעתך בפורום ותגיב לבחור.

היחיד פה שלא מכבד את שאר המשתמשים זה אתה. כל מי שלא חושב כמוך הוא ליצן / אדיוט / בדיחה / לא לרמה...אז הייתי ממליץ לך בחום לשים לב איך אתה מתנהג לפניי שאתה מעיר לי.

אין קשר לכמות הסייקלים שעשיתי לעובדה שהרבה אנשים מדווחים על עליה גדולה בנוזלים בשימוש בדיבול לעומת אנדרול. זה לא לרוחך? זה נוגד את הדעה החד משמעית ונחרצת שלך? יופי, תן את דעתך בפורום ותגיב לבחור.

היחיד פה שלא מכבד את שאר המשתמשים זה אתה. כל מי שלא חושב כמוך הוא ליצן / אדיוט / בדיחה / לא לרמה...אז הייתי ממליץ לך בחום לשים לב איך אתה מתנהג לפניי שאתה מעיר לי.
לא מי שלא חושב כמוני ליצן...
מי שכותב בדיחות של ליצן שזמן מחצית החיים של אנטט הוא 6-7 ימים ושאנדרול מתון מדיבול בעליה בנוזלים הוא ליצן ולא רק בעיני..בעיני כל מי שיש לו מושג סביר בתחום.

מי פה דיווח שאנדרול מתון ביחס לדיבול? איפה קראת את זה?
יהיה מעניין לשמוע מאיפה אתה שואב את הידע שלך...

אגב כותב שורות אלה..בניגוד לכבודך מעבר למה שכתוב עשה שימוש בשני האורליים האלה ויותר מפעם אחת.

לא מי שלא חושב כמוני ליצן...
מי שכותב בדיחות של ליצן שזמן מחצית החיים של אנטט הוא 6-7 ימים ושאנדרול מתון מדיבול בעליה בנוזלים הוא ליצן ולא רק בעיני..בעיני כל מי שיש לו מושג סביר בתחום.
מי פה דיווח שאנדרול מתון ביחס לדיבול? איפה קראת את זה?
יהיה מעניין לשמוע מאיפה אתה שואב את הידע שלך...

לגביי טסט׳ אננטט half life
Testosterone Enantate - an overview | ScienceDirect Topics

Gold Standard TRT | The Men's Health Clinic

Pharmacokinetics and pharmacodynamics of testosterone enanthate and dihydrotestosterone enanthate in non-human primates - PubMed

How Long Does Testosterone Shots Last: What You Need to Know

Testosterone Enanthate | How to get it, dosages, side effects and costs - Balance My Hormones

רגע, רגע, רגע...תן לי לנחש מה תגיד
מממממ בטח משהו כמו ״מי מקשיב לקליניקות פוריות, מה הם יודעים על טסט אננטט״ ו״אתה לא יודע לקרוא מחקרים״ ובטח יהיה גם משהו בסגנון של ״אם אתה מסתמך על מידע כזה אתה ליצן״.

לגביי אנדרול גם גרג דוסט וגם mpmd עשו לשניהם סקירה רחבה, בנוסף כנס לreddit אנשים שם מדווחים מה הם לוקחים ומעלים תמונות פרוגרס ככה שאתה יכול לראות בעיניים את התוצאות משימוש בחומרים הנ״ל...אבל אתה יודע טוב יותר כי אתה מדבר כמו גבר, זכית בתואר זכר האלפא של הפורום כל הכבוד לך אח שלי

לגביי טסט׳ אננטט half life
Testosterone Enantate - an overview | ScienceDirect Topics

Gold Standard TRT | The Men's Health Clinic

Pharmacokinetics and pharmacodynamics of testosterone enanthate and dihydrotestosterone enanthate in non-human primates - PubMed

How Long Does Testosterone Shots Last: What You Need to Know

Testosterone Enanthate | How to get it, dosages, side effects and costs - Balance My Hormones

רגע, רגע, רגע...תן לי לנחש מה תגיד
מממממ בטח משהו כמו ״מי מקשיב לקליניקות פוריות, מה הם יודעים על טסט אננטט״ ו״אתה לא יודע לקרוא מחקרים״ ובטח יהיה גם משהו בסגנון של ״אם אתה מסתמך על מידע כזה אתה ליצן״.

לגביי אנדרול גם גרג דוסט וגם mpmd עשו לשניהם סקירה רחבה, בנוסף כנס לreddit אנשים שם מדווחים מה הם לוקחים ומעלים תמונות פרוגרס ככה שאתה יכול לראות בעיניים את התוצאות משימוש בחומרים הנ״ל...אבל אתה יודע טוב יותר כי אתה מדבר כמו גבר, זכית בתואר זכר האלפא של הפורום כל הכבוד לך אח שלי
Testosterone Enanthate Injections
Testosterone enanthate (TE) is an esterified version of testosterone with a half-life of 4.5 days

שמחתי ללמוד מידע חשוב זה.
תודה רבה לך חבר יקר.
ממחר אני יתחיל להשתמש באנטט במקום בפרופ בסייקל של קצרים ואזריק שלוש פעמים בשבוע.

אתה רואה..יצא לי משהו טוב מההערה שלי אליך..

מחכה לשיעור הבא שלך..

Testosterone Enanthate Injections
Testosterone enanthate (TE) is an esterified version of testosterone with a half-life of 4.5 days

שמחתי ללמוד מידע חשוב זה.
תודה רבה לך חבר יקר.
ממחר אני יתחיל להשתמש באנטט במקום בפרופ בסייקל של קצרים ואזריק שלוש פעמים בשבוע.

אתה רואה..יצא לי משהו טוב מההערה שלי אליך..

מחכה לשיעור הבא שלך..

באהבה אבא

ובכל זאת איך מנקים?

יש פרוטוקול באתר שכולל נולבה, כלומיד וhcg. תקרא בזמנך ובאופן כללי אלו שאלות שאתה צריך לדעת את התשובה עליהן או שיהיה לך מושג כלשהו לגביהן. קח את הזמן שלך, תלמד על הורמונים יותר לעומר, תחכים ותחזור לפה.
עכשיו על מנת לקבל תשובה כמה שיותר חד משמעית רצוי לבצע בדיקות דם לאחר הסייקל, כמה זמן אחריי סיום הסייקל יהיה תלוי בחומר, באסטר, ניסיון עם סייקלים וכו׳.

• פותח/ת השרשור
יש פרוטוקול באתר שכולל נולבה, כלומיד וhcg. תקרא בזמנך ובאופן כללי אלו שאלות שאתה צריך לדעת את התשובה עליהן או שיהיה לך מושג כלשהו לגביהן. קח את הזמן שלך, תלמד על הורמונים יותר לעומר, תחכים ותחזור לפה.
עכשיו על מנת לקבל תשובה כמה שיותר חד משמעית רצוי לבצע בדיקות דם לאחר הסייקל, כמה זמן אחריי סיום הסייקל יהיה תלוי בחומר, באסטר, ניסיון עם סייקלים וכו׳.

התכוונתי לניקוי הגוף ולא ל pct

כן רק קח בחשבון שאנאבר מקורי ואיכותי בודדים שאפשר
תנסה להשיג של פארמהקום או של אינפינטי רוידס או של אלפא

כן רק קח בחשבון שאנאבר מקורי ואיכותי בודדים שאפשר
תנסה להשיג של פארמהקום או של אינפינטי רוידס או של אלפא

שמעתי על אינפיניטי רק דברים טובים, מעניין יהיה לנסות אותם

כאשר מדובר בתרופות להזרקה בנוסף למחצית חיים שהיא באמת 4.5 ימים במקרה של טסט אננטט, צריך להתחשב בזמן השהות הממוצע , שאצל אננטט הוא 7-8 ימים בשריר. שמזריקים השמן מהר מאוד משתחרר ממקום ההזרקה ונשארים גבישים של התרופה ולהם לוקח לזמן להתמוסס ורק אז הם עוברים פירוק נכנסים תחת ״מחצית חיים״.
רואים את זה טוב לפי הזמן שצריך לחכות עד שאננטט ״עולה״, לוקח 3-4 שבועות עד שמרגישים אותו וזה לא מסתדר עם זמן מחצית חיים של 4 ימים.

כאשר מדובר בתרופות להזרקה בנוסף למחצית חיים שהיא באמת 4.5 ימים במקרה של טסט אננטט, צריך להתחשב בזמן השהות הממוצע , שאצל אננטט הוא 7-8 ימים בשריר. שמזריקים השמן מהר מאוד משתחרר ממקום ההזרקה ונשארים גבישים של התרופה ולהם לוקח לזמן להתמוסס ורק אז הם עוברים פירוק נכנסים תחת ״מחצית חיים״.
רואים את זה טוב לפי הזמן שצריך לחכות עד שאננטט ״עולה״, לוקח 3-4 שבועות עד שמרגישים אותו וזה לא מסתדר עם זמן מחצית חיים של 4 ימים.
מה זמן השהות הממוצע של טסט קצר? (פרופ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית