עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככל הנראה מחשיבים את הסיבים תזונתיים בסך הפחמימות
הם לא החשיבו את הסיבים של הפחמימה
הם ענו לך שהם לא החשיבו את הסיבים התזונתיים.לא הבנתם, סך הקלוריות במוצר ל200 גרם הן 200 קלוריות
רק הקלוריות מהפחמימה הם כמעט 200, לא כולל החלבון והשומן , שמוסיפים עוד כ50 קקל
הם ענו לך שהם לא החשיבו את הסיבים התזונתיים.
פחמימה: (49.2-13.6)*4= 142.4
חלבון: 9.7*4=38.8
שומן: 1.24*9=11.16
סה"כ: 192.36
וכתוב שזה ל100 גרם מוצר
אבל בכללי הבנתי שהחברות לא חייבות לכלול את הסיבים בחישוב הקלוריות
יש בכלל לסיבים קלוריות?
תלוי אם אלו סיבים מסיסים או לא מסיסים.אבל בכללי הבנתי שהחברות לא חייבות לכלול את הסיבים בחישוב הקלוריות
יש בכלל לסיבים קלוריות?
אז למה מתייחסים אליהם כשמציגים לכאורה Net Carbs? עוד טריק שיווקי?וסיבים תזונתיים לא מחושבים בפחמימה
אז למה מתייחסים אליהם כשמציגים לכאורה Net Carbs? עוד טריק שיווקי?
אם יש לך כוח אשמח לשמוע. אז לפי מה שאני מבין לא באמת מותר להם לעשות את זה, זה כמו לחסר בננות מתפוחים בשביל לטעון שיש לי פחות תפוחים.שאלה יפה.
אפשר לסווג סיבים כ"פחמימות מיוחדות", אבל יש הבדלים גדולים ביניהם לבין פחמימות, והעיקרי הוא במערכת העיכול.
פחמימות net carbs מתפרקות ליחידות סוכר ונספגות בדם, וסיבים נספגים בגוף באופן שונה, גם תלוי איזה סיבים.
פחמימות למשל נספגות במעי הדק, סיבים לא - הם עוברים ישירות למעי הגס, כי אנזימים במערכת העיכול לא מסוגלים לפרק אותם.
יש גם הבדלים וקשר לאינסולין ורמות סוכר בדם, וגם השפעה על השובע, אם תרצה אפרט קצת
אם יש לך כוח אשמח לשמוע. אז לפי מה שאני מבין לא באמת מותר להם לעשות את זה, זה כמו לחסר בננות מתפוחים בשביל לטעון שיש לי פחות תפוחים.