הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש או אין אלוהים, מהכי הדעה הכי חזקה שלכם

לא היו מספיק אשכולות על הנושא לאחרונה והנושא מיצה את עצמו?
בואו נחזור לויכוחים על ריפטו, ss, איזה סקוואט עדיף, האם צריך לעבוד כוח בשביל לגדול, האם שומן תורם לכוח... איפה ביסט וסטארדאסט...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שעצם השאלה האם יש אלוהים... באה להראות על חוסר קיומו..

אתה אומר יש ספק אין ספק
לא היו מספיק אשכולות על הנושא לאחרונה והנושא מיצה את עצמו?
בואו נחזור לויכוחים על ריפטו, ss, איזה סקוואט עדיף, האם צריך לעבוד כוח בשביל לגדול, האם שומן תורם לכוח... איפה ביסט וסטארדאסט...

ריפטו שייך לעבר, אלוהים ישאר איתנו לעוד הרבה זמן.

אתה אומר יש ספק אין ספק

ריפטו שייך לעבר, אלוהים ישאר איתנו לעוד הרבה זמן.

אני רק אומר.. שאם הייתה ישות עליונה כלשהי , אני לא חושב שהיא הייתה מתחבאת במשך אלפי שנים.
בטח לא נותנת לרמאים לדבר בשמה..

• פותח/ת השרשור
אני רק אומר.. שאם הייתה ישות עליונה כלשהי , אני לא חושב שהיא הייתה מתחבאת במשך אלפי שנים.
בטח לא נותנת לרמאים לדבר בשמה..

טיעון מאוד מאוד חלש לא אשקר לך, אל תחשוב בשביל אלוהים. לשפוט את אלוהים ישירות זה תמיד טיעון חלש..מי אתה? מה אתה? אתה הולך נגד ישות עליונה, משהו כל יכול. באיזו דרך אתה חושב שאתה מבין את דרכו? תחשוב שנניח יש לך 110IQ (זורק) יש אנשים עם 150IQ והם משמעותית יותר חכמים מאנשים עם 110IQ ואז יש את אלוהים, שזה כמובן הדבר הכי חכם וחזק שקיים. למה אתה חושב שאתה יכול לשפוט את ההחלטות שלו?
אם אתה מנסה להוכיח שאין אלוהים, לך על דרכים אחרות. בגדול זה בלתי אפשרי כן? אלוהים אמר, אלוהים עשה, אלוהים תמיד היה קיים. אין כאן ניצחון כי דתיים באים עם טיעון מאוד מפושט וחזק. חזק בקטע של הם מסופקים ממנו לא משנה מה.

טיעון מאוד מאוד חלש לא אשקר לך, אל תחשוב בשביל אלוהים. לשפוט את אלוהים ישירות זה תמיד טיעון חלש..מי אתה? מה אתה? אתה הולך נגד ישות עליונה, משהו כל יכול. באיזו דרך אתה חושב שאתה מבין את דרכו? תחשוב שנניח יש לך 110IQ (זורק) יש אנשים עם 150IQ והם משמעותית יותר חכמים מאנשים עם 110IQ ואז יש את אלוהים, שזה כמובן הדבר הכי חכם וחזק שקיים. למה אתה חושב שאתה יכול לשפוט את ההחלטות שלו?
אם אתה מנסה להוכיח שאין אלוהים, לך על דרכים אחרות. בגדול זה בלתי אפשרי כן? אלוהים אמר, אלוהים עשה, אלוהים תמיד היה קיים. אין כאן ניצחון כי דתיים באים עם טיעון מאוד מפושט וחזק. חזק בקטע של הם מסופקים ממנו לא משנה מה.

פה הטעות...
איך אתה יודע בכלל שהוא קיים? אתה בעצם שאלת את השאלה?

• פותח/ת השרשור
פה הטעות...
איך אתה יודע בכלל שהוא קיים? אתה בעצם שאלת את השאלה?

אתה הצגת עמדה שהוא לא קיים כי לא נראה לך ככה וככה, אז אמרתי לך שזו עמדה מגוכחת כי אתה לא יכול לשפוט את אלוהים בתור בן אנוש פשוט. לא אמרתי שהוא קיים, אמרתי שהטיעון שלך מגוחך ולכן במקרה הזה אני אציג טיעון שאלוהים קיים למרות הטיעון המגוחך שלך.

אתה הצגת עמדה שהוא לא קיים כי לא נראה לך ככה וככה, אז אמרתי לך שזו עמדה מגוכחת כי אתה לא יכול לשפוט את אלוהים בתור בן אנוש פשוט. לא אמרתי שהוא קיים, אמרתי שהטיעון שלך מגוחך ולכן במקרה הזה אני אציג טיעון שאלוהים קיים למרות הטיעון המגוחך שלך.

חחח.. אם אני לא יכול לשפוט אותו בתור בן אנוש...
מדוע אתה יכול לסנגר עליו??

• פותח/ת השרשור
חחח.. אם אני לא יכול לשפוט אותו בתור בן אנוש...
מדוע אתה יכול לסנגר עליו??

זה לא עובד ככה, אתה שופט כנגד, אני הולך איתו כי אני מבין שהוא כל יכול ואם הוא עושה משהו אז כנראה שזה הדבר הנכון / שמשנה.
יש לנו את היכולת להבין מה זה כל יכול (יש לך?) ולכן כל טיעון נגד ''כן אבל אם היה אלוהים הוא לא היה עושה...X'' פשוט נזרק לפח אוטומטית.
אני לא חופר בדברים שלו ומחפש טעויות, אני מקבל כל דבר כפי שהוא כי הוא אלוהים.

• פותח/ת השרשור
אז אתה יודע שהוא קיים.. ואתה מאמין בו... ואתה אפילו לא יודע במה אתה מאמין??!
מוזר...

אם זה לא היה ברור מספיק עם כל הרמזים שפיזרתי, אני אגנוסטיקן ספקן. אני יכול לדון בשביל 2 הצדדים ולהרגיש בנוח עם זה. למה? כי אף צד לא באמת יכול להפריך את השני, זה הכל דיונים חסרי תועלת. או שאתה מחפש להאמין או שאתה לא. זה פשוט משעשע..

אם זה לא היה ברור מספיק עם כל הרמזים שפיזרתי, אני אגנוסטיקן ספקן. אני יכול לדון בשביל 2 הצדדים ולהרגיש בנוח עם זה. למה? כי אף צד לא באמת יכול להפריך את השני, זה הכל דיונים חסרי תועלת. או שאתה מחפש להאמין או שאתה לא. זה פשוט משעשע..

לגיטמי... וזכותך.
בסופו של דבר מה שחשוב זה להיות בן אדם טוב.
למשפחה שלך , לחברים שלך , לשכנים שלך.
לכבד אחד השני.

זאת האמונה שלי.

תראה אני לא תלית שכולה תכלת
אבל אני עושה מה שאני יכול
הורי כלל לא שומרים מאומה(אוכל וכו)
ואני כן
בוא נוריד רגע הגדרות
ונלך למשפט הכי יפה בעולם חיה ותן לחיות
הכי פשוט והכי מדויק
אנחנו כבר ב2020 הגדרות זה פסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית