הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש או אין אלוהים, מהכי הדעה הכי חזקה שלכם

סליחה שאני לא מאשר דיונים על האמינות של YNET בנושא ביצים כחולות או דיונים על השירה שלך
אמרת שאין מקום לדיונים בכלל, שזו לא מטרת הפורום.
למה לדיון על הדת יש מקום?
דיון חרוש, אפילו.
למה בכלל בתולות? למה לא 72 שרלילות זורמות?
כי הם גרועים בסקס ואין בהם אהבה.
חבל שמי שחינך אותך לא למד אף פעם ברצינות את מה שהוא מעביר.
כמה שזה נשמע נרמאלי, כדי ״לחנך״ 4 שעות בכיתה צריך 3 שנים תואר, אבל כדי לחנך ילד 24/7 ולהוות דוגמא רק צריך לשכב עם מישהי.
אני אוהב להאזין לפודקאסט על הורות ולראות איך הוריי עשו ועושים כל טעות אפשרית.

אמרת שאין מקום לדיונים בכלל, שזו לא מטרת הפורום.
למה לדיון על הדת יש מקום?
דיון חרוש, אפילו.

כי הם גרועים בסקס ואין בהם אהבה.
זה תחום אפור, אבל צריך להציב גבול איפושהו. ברגע שמטרת הדיון היא מגוחכת או גובלת בבלוג אישי אז אין לזה מקום

אתה תמים לחשוב שיש אספקט אחד של הדת שאתה לא משלם עליו
ודתיים משלמים על אירועי הספורט, פעולות שכן נעשות בשבת ומימון לעוד הרבה דברים שמפריכים לדת, כל צד מקריב, עד שהחרדים יעלו עלינו במספר ואז תהיה מדינת הלכה בפרהסיה באופן דמוקרטי

ודתיים משלמים על אירועי הספורט, פעולות שכן נעשות בשבת ומימון לעוד הרבה דברים שמפריכים לדת, כל צד מקריב, עד שהחרדים יעלו עלינו במספר ואז תהיה מדינת הלכה בפרהסיה באופן דמוקרטי
אז בדקתי על מה שאמרתה על משלמים על אירועי ספורט.
ולא אירועי הספורט שאכן מתרחשים בשבת לא ממונים על ידי המדינה אלא אירועים פרטים שצריכים לקבל אישור כדיי לפעול בשבת(שזה דיי הגיוני כי אם זה היה אמיתי אז פשוט היה שובר את הסכם הסטסטוס קו)
ובכללי לפי מה שהבנתי המדינה דורשת ומבקשת מהקבוצות לבצע את המשחק בצאת השבת(היה על זה גם ויכוח עם מירי רגב בזמן האחרון)
האירועים אחרים שפועלים בשבת היחידים שמצאתי הם אירועי צדקה שהמדינה ביקשה מהרבנות הראשית אישור להפעיל בשבת(פשוט מצאו לכך הלכה כול שהיא) היה איזה קטע עם הטלווזיה הציבורית אבל גם אז פשוט פנו בסופו של דבר לרבנות והגיעו איתם להסכם שבשבת מי שיתפקד את הטלווזיה לא יהיה יהודי ויהיה פשוט שידורים שצלמו במהלך השבוע(חוץ כמובן ממצבי חירום כמו הקרונה שפשוט מצאו לזה הלכה )

בקשר להקטע עם הקצה של השטחים זה לא משהו שנבחר בתהליך דמוקרטי זה גם לא משהו שהציבור הדתי החליט עליו, זה שאריות מהחוקים הבריטים שהיו לנו במנדט (זה למה למשל מקציבים גם מקום לכנסייה ומסגד)
זה פאק אפ רציני שיש שאף אחד לא מטפל בו שבנינו את המדינה הייו צריכים שורה של חוקים מוכנים מהר אז אימצנו חלק מהחרא הזה
הדתיים בחלט גם מקריבים למען החילונות על לא בדברים האלו

אז בדקתי על מה שאמרתה על משלמים על אירועי ספורט.
ולא אירועי הספורט שאכן מתרחשים בשבת לא ממונים על ידי המדינה אלא אירועים פרטים שצריכים לקבל אישור כדיי לפעול בשבת(שזה דיי הגיוני כי אם זה היה אמיתי אז פשוט היה שובר את הסכם הסטסטוס קו)
ובכללי לפי מה שהבנתי המדינה דורשת ומבקשת מהקבוצות לבצע את המשחק בצאת השבת(היה על זה גם ויכוח עם מירי רגב בזמן האחרון)
האירועים אחרים שפועלים בשבת היחידים שמצאתי הם אירועי צדקה שהמדינה ביקשה מהרבנות הראשית אישור להפעיל בשבת(פשוט מצאו לכך הלכה כול שהיא) היה איזה קטע עם הטלווזיה הציבורית אבל גם אז פשוט פנו בסופו של דבר לרבנות והגיעו איתם להסכם שבשבת מי שיתפקד את הטלווזיה לא יהיה יהודי ויהיה פשוט שידורים שצלמו במהלך השבוע(חוץ כמובן ממצבי חירום כמו הקרונה שפשוט מצאו לזה הלכה )

בקשר להקטע עם הקצה של השטחים זה לא משהו שנבחר בתהליך דמוקרטי זה גם לא משהו שהציבור הדתי החליט עליו, זה שאריות מהחוקים הבריטים שהיו לנו במנדט (זה למה למשל מקציבים גם מקום לכנסייה ומסגד)
זה פאק אפ רציני שיש שאף אחד לא מטפל בו שבנינו את המדינה הייו צריכים שורה של חוקים מוכנים מהר אז אימצנו חלק מהחרא הזה
הדתיים בחלט גם מקריבים למען החילונות על לא בדברים האלו
א) סחתן על ההשקעה
ב)גם אירועי להט"ב וכיוצ"ב?
אם כן אני לוקח את הדברים בחזרה

א) סחתן על ההשקעה
ב)גם אירועי להט"ב וכיוצ"ב?
אם כן אני לוקח את הדברים בחזרה
אירוע להט,ב ממונים אך ורק מבחינה של הגנה משטרית וזה תחת סעיף הגנה כמו הפגנה וכו , הצגת שמכילה למשל קונספט להטב צריכה להיות
רשומה קטגוריה של ''מסר על סובלנות והבנה'' (אני יודע את זה כי אני תסריטאי) אם לא אפשר באמת להפגין שהיצירה שלך פוגענית גם אם היא לא ממונת מכספי הציבור לבקש להוריד אותה.
מה זה וכיוצ"ב?
אתה מדבר על יוצאי ברית המועצות?
כי אם כן אני לא מכיר לא מספיק אירועים ספציפית שלהם ולא אירועים שממונים על ידי הממשלה בשבילם כדיי לענות לך על זה

אירוע להט,ב ממונים אך ורק מבחינה של הגנה משטרית וזה תחת סעיף הגנה כמו הפגנה וכו , הצגת שמכילה למשל קונספט להטב צריכה להיות
רשומה קטגוריה של ''מסר על סובלנות והבנה'' (אני יודע את זה כי אני תסריטאי) אם לא אפשר באמת להפגין שהיצירה שלך פוגענית גם אם היא לא ממונת מכספי הציבור לבקש להוריד אותה.
מה זה וכיוצ"ב?
אתה מדבר על יוצאי ברית המועצות?
כי אם כן אני לא מכיר לא מספיק אירועים ספציפית שלהם ולא אירועים שממונים על ידי הממשלה בשבילם כדיי לענות לך על זה
אם זה ככה אני לוקח את דברי בחזרה...
משום מה אני לא מצליך לערוך את ההודעה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית