הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימו - הסטרואיד האידאלי או סתם חור בארנק?

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
אני עדיין מתחיל בכל מה שקשור לסטרואידים, אבל ידע בפרמקולוגיה יש לי (בא מתחום הרפואה).

אם תשימו רגע את המחיר בצד, פרימו נשמע כמו החומר האידאלי, אין לו כמעט שום השפעה על הכבד, כליות ליפידים, ומערכת הדם. ראיתי אפילו מחקר נסיוני אחד שהשתמשו בו בפרימו על מנת לרפא כשל בכבד.

הוא יקר, אבל האם הוא באמת אנאבולי בצורה כל שהיא? אני לא מצליח למצוא מקור אמין. אני רואה בפורומים שאנשים משתמשים בו "לחיטוב".

איך הוא משתווה נניח לדקה או מסטרון?

אני עדיין מתחיל בכל מה שקשור לסטרואידים, אבל ידע בפרמקולוגיה יש לי (בא מתחום הרפואה).

אם תשימו רגע את המחיר בצד, פרימו נשמע כמו החומר האידאלי, אין לו כמעט שום השפעה על הכבד, כליות ליפידים, ומערכת הדם. ראיתי אפילו מחקר נסיוני אחד שהשתמשו בו בפרימו על מנת לרפא כשל בכבד.

הוא יקר, אבל האם הוא באמת אנאבולי בצורה כל שהיא? אני לא מצליח למצוא מקור אמין. אני רואה בפורומים שאנשים משתמשים בו "לחיטוב".

איך הוא משתווה נניח לדקה או מסטרון?
  1. הקשר בין מסטרון לדקה הוא בערך כמו בין מחט לתחת..האחד מיועד למסה ומפוצץ בנוזלים והאחר זה פרימו לעניים
  2. פרימו זה חומר מצויין ודיי בטוח מבחינת תופעות לוואי ביחס לנגזרות אחרות אבל דיי קשה להשגה(הרבה זיופים)יש גם רפואי של באייר אבל מדובר באמפולות של 100mg וכדי להריץ 400-500 בשבוע אתה צריך לשלם הרבה

• פותח/ת השרשור
  1. הקשר בין מסטרון לדקה הוא בערך כמו בין מחט לתחת..האחד מיועד למסה ומפוצץ בנוזלים והאחר זה פרימו לעניים
  2. פרימו זה חומר מצויין ודיי בטוח מבחינת תופעות לוואי ביחס לנגזרות אחרות אבל דיי קשה להשגה(הרבה זיופים)יש גם רפואי של באייר אבל מדובר באמפולות של 100mg וכדי להריץ 400-500 בשבוע אתה צריך לשלם הרבה
סבבה, אני לא משווה בין דקה למסטרון אבל מנסה להבין כמה מסה אני יכול לעלות עם פרימו לעומת חומרים אחרים שיש להם הרבה יותר תופאות לוואי.

שוב בהנחה והמחיר והמקור לא רלוונטי.

אשמח במידה ותוכל לפרט על נסיונך עם דקה ומסטרון..

סבבה, אני לא משווה בין דקה למסטרון אבל מנסה להבין כמה מסה אני יכול לעלות עם פרימו לעומת חומרים אחרים שיש להם הרבה יותר תופאות לוואי.

שוב בהנחה והמחיר והמקור לא רלוונטי.
זה לא חומר למסה..ולכן אם זאת המטרה חבל על הזמן וההשקעה..
אשמח במידה ותוכל לפרט על נסיונך עם דקה ומסטרון..
מסטרון ניסיתי פעם אחת וזה רק כי קיבלתי ויאל מתנה מחבר...חומר נחמד..לא מהחזקים שיש עם מעט יותר תופעות לוואי מפרימו..
דקה זה חומר שאני מאוד אוהב לשלב בסייקל מסה..מעבר לגירוז של המפרקים יש לו גם יכולות ריפוי והאצת ריפוי דלקות..אבל המראה המתקבל איתו מאוד נוזלי אם לא מקפידים על תזונה מתאימה וכנגזרת nor19 הוא משתק חזק יותר מנגזרות אחרות..ולכן נדרש pct בהתאם

• פותח/ת השרשור
זה לא חומר למסה..ולכן אם זאת המטרה חבל על הזמן וההשקעה..

מסטרון ניסיתי פעם אחת וזה רק כי קיבלתי ויאל מתנה מחבר...חומר נחמד..לא מהחזקים שיש עם מעט יותר תופעות לוואי מפרימו..
דקה זה חומר שאני מאוד אוהב לשלב בסייקל מסה..מעבר לגירוז של המפרקים יש לו גם יכולות ריפוי והאצת ריפוי דלקות..אבל המראה המתקבל איתו מאוד נוזלי אם לא מקפידים על תזונה מתאימה וכנגזרת nor19 הוא משתק חזק יותר מנגזרות אחרות..ולכן נדרש pct בהתאם
זה מה שאני לא מצליח להבין לגבי פרימו.
חלק טוענים שהוא כן מתאים למסה ועוזר לעלות במשקל בצורה מתונה אבל נקייה וחלק לא..

זה מה שאני לא מצליח להבין לגבי פרימו.
חלק טוענים שהוא כן מתאים למסה ועוזר לעלות במשקל בצורה מתונה אבל נקייה וחלק לא..
אתה מערבב..
מסה לידיעתך זה עליה לא מתונה ולא נקיה...
אם אתה מחפש לעלות נקי..איכותי..מתון ויפה פרימו אורגינל יכול להיות ממכר.

• פותח/ת השרשור
אתה מערבב..
מסה לידיעתך זה עליה לא מתונה ולא נקיה...
אם אתה מחפש לעלות נקי..איכותי..מתון ויפה פרימו אורגינל יכול להיות ממכר.
כן, הכוונה שלי היא לעלייה נקייה בשריר, לא "מלוכלכת" למרות שזה כמובן 90% תלוי בדיאטה... אבל הבנת את הכוונה שלי.

אז הוא כן יכול לעזור בעליה "נקייה", מעניין ומסקרן.

כן, הכוונה שלי היא לעלייה נקייה בשריר, לא "מלוכלכת" למרות שזה כמובן 90% תלוי בדיאטה... אבל הבנת את הכוונה שלי.

אז הוא כן יכול לעזור בעליה "נקייה", מעניין ומסקרן.
כן..
אבל זה לא חומר חזק...אני בד"כ משלב אותו עם טסט 500mg כל אחד ומקבל תוצאות מרשימות!!
אבל לא ברור לי מה אתה רוצה ומה הציפיות שלך

• פותח/ת השרשור
כן..
אבל זה לא חומר חזק...אני בד"כ משלב אותו עם טסט 500mg כל אחד ומקבל תוצאות מרשימות!!
אבל לא ברור לי מה אתה רוצה ומה הציפיות שלך
אין לי שום כוונה להריץ חומרים כמו טרן למשל, אז הכוונה שלי היא למצוא סייקלים "יציבים ובטוחים יחסית" לטווח ארוך כדי לעלות במשקל נקי לאורך זמן, גם אם זה יותר לאט.

חומרים כמו טסט א, אנאבר, פרימו, דקה

כמובן שעם פרימו המחיר הוא שיקול משמותי, אבל אולי פשוט אקנה RAWS ואכין לבד. אם הוא באמת שווה את זה אז למה לא?

אין לי שום כוונה להריץ חומרים כמו טרן למשל, אז הכוונה שלי היא למצוא סייקלים "יציבים ובטוחים יחסית" לטווח ארוך כדי לעלות במשקל נקי לאורך זמן, גם אם זה יותר לאט.

חומרים כמו טסט א, אנאבר, פרימו, דקה

כמובן שעם פרימו המחיר הוא שיקול משמותי, אבל אולי פשוט אקנה RAWS ואכין לבד. אם הוא באמת שווה את זה אז למה לא?
אם אני מצליח לקלוט את הראש שלך...אתה יכול לעלות יותר עם בולדנון ובפחות כסף..גם הוא חומר ידידותי יחסית ונותן תוצאות מצויינות.

• פותח/ת השרשור
אם אני מצליח לקלוט את הראש שלך...אתה יכול לעלות יותר עם בולדנון ובפחות כסף..גם הוא חומר ידידותי יחסית ונותן תוצאות מצויינות.
גם בולדנון הוא שיקול.
הראש שלי מאוד פשוט חח אני לא רוצה חומרים מסוכנים מדי, ולא רוצה לעשות "מסות" ו"חיטובים" כל שני וחמישי עם חומרים.

פרימו דרך אגב צריך להזריק כל יום, אם הבנתי נכון?

גם בולדנון הוא שיקול.
הראש שלי מאוד פשוט חח אני לא רוצה חומרים מסוכנים מדי, ולא רוצה לעשות "מסות" ו"חיטובים" כל שני וחמישי עם חומרים.

פרימו דרך אגב צריך להזריק כל יום, אם הבנתי נכון?
תאמין לי..
יש פה הרבה לייצנים בפורום הזה..
סרג' לפחות עושה את זה בסטייל..
אצלך..בין אם זה אותנטי או לא.. פחות.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי..
יש פה הרבה לייצנים בפורום הזה..
סרג' לפחות עושה את זה בסטייל..
אצלך..בין אם זה אותנטי או לא.. פחות.
אני אקח את זה כמחמאה
ועכשיו ברצינות, אני לא רואה את הבעיה במה שכתבתי. אם זה בגלל ששאלתי אם מזריקים את זה כל יום... שיהיה

אתה תמיד יכול לרוץ על טסט בלבד בסייקלים בלי לגעת בשום חומר אחר,
מהניסיון שלי מכל סייקל בן אדם ניהיה ״רעב יותר״ לעוד ועוד תוצאות וחומרים יותר חזקים והדרך לטרן קצרה.... לא שזה רע.
אללה ברא אותנו עם תעבת בצע מה נעשה....

אני אקח את זה כמחמאה
ועכשיו ברצינות, אני לא רואה את הבעיה במה שכתבתי. אם זה בגלל ששאלתי אם מזריקים את זה כל יום... שיהיה
ברור...
מחמאה גדולה לליצן קטן..

סליחה על הישירות..
אני פשוט לא מצליח להבין באיזה תת ידע אנשים(אפילו פרמקולוגים) מתארגנים על מזרקים ומתחילים לעבוד בלי לדעת דברים בסיסיים.
"מה זה חשוב מה זמן מחצית החיים של כל אסטר..נשאל בlbs"

החומר היחידי שמיועד להזרקה כל יום זה טסטוסטרון סספנשן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב, מהנושא הזה יצא קרקס ואני מניח שהדרך היחידה לדעת מה החומר הזה שווה זה לנסות אותו וזהו.

ממה ששמעתי וקראתי זה ידוע כחומר איכותי עם תופעות צד נמוכות אבל השפעה לא חזקה ובאופן כללי לא שווה את המחיר לרוב האנשים (אלא אם כן זה העבודה שלך וכל כסף שאתה מכניס פה זה בעצם השקעה, שאני מניח שזה לא)

עד כמה הוא חומר בטוח? האם הוא מזיק אפילו פחות מטסט מ"ג מול מ"ג?
על הנייר נשמע כמו הרבה יתרונות ומעט מאוד חסרונות.
יש את עניין ההשבתה, איזה עוד נזקים בריאותיים הפרימו יכול לגרום?

• פותח/ת השרשור
עד כמה הוא חומר בטוח? האם הוא מזיק אפילו פחות מטסט מ"ג מול מ"ג?
על הנייר נשמע כמו הרבה יתרונות ומעט מאוד חסרונות.
יש את עניין ההשבתה, איזה עוד נזקים בריאותיים הפרימו יכול לגרום?

כבר (כמעט) שאין בה שימוש רפואי אבל היא כבר קיימת בשוק משנות ה60, אני מניח שבגלל שהיא נגזרת של DHT בתיאוריה יכולים להיות תופעות לוואי שקשורים לDHT, אבל כנראה רק במינונים גבוהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית