הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימו - הסטרואיד האידאלי או סתם חור בארנק?

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
אני עדיין מתחיל בכל מה שקשור לסטרואידים, אבל ידע בפרמקולוגיה יש לי (בא מתחום הרפואה).

אם תשימו רגע את המחיר בצד, פרימו נשמע כמו החומר האידאלי, אין לו כמעט שום השפעה על הכבד, כליות ליפידים, ומערכת הדם. ראיתי אפילו מחקר נסיוני אחד שהשתמשו בו בפרימו על מנת לרפא כשל בכבד.

הוא יקר, אבל האם הוא באמת אנאבולי בצורה כל שהיא? אני לא מצליח למצוא מקור אמין. אני רואה בפורומים שאנשים משתמשים בו "לחיטוב".

איך הוא משתווה נניח לדקה או מסטרון?

כבר (כמעט) שאין בה שימוש רפואי אבל היא כבר קיימת בשוק משנות ה60, אני מניח שבגלל שהיא נגזרת של DHT בתיאוריה יכולים להיות תופעות לוואי שקשורים לDHT, אבל כנראה רק במינונים גבוהים.
מה עם לחץ דם, פגיעה בפרופיל ליפידים, המוטוקריט, סיכוי מוגבר לסרטן והתקפי לב?

• פותח/ת השרשור
מה עם לחץ דם, פגיעה בפרופיל ליפידים, המוטוקריט, סיכוי מוגבר לסרטן והתקפי לב?
אין דרך לדעת.
המינונים הרפואיים הם הרבה יותר נמוכים ממה שאנשים לוקחים. בכל זאת, לדעתי במינונים סבירים לא תראה עם זה תופעות לוואי של המטורקיט ולחץ דם גם אם תריץ את זה שנים.
סיכוי מוגבר לסרטן (אני מניח שאתה מדבר על הפרוסטטה) זה כבר סיפור אחר כי זאת נגזרת של DHT, לך תדע. מה שבטוח הסיכויים נמוכים מאשר חומרים יותר "קשים". פרימו הוא כמעט ולא אנדרוגני.

יש מחקרים שמראים שאפילו TRT במינונים שהרבה רופאים רושמים בארה"ב מגביר את הסיכוי להתקף לב ככה שכל שימוש בסטרואידים בא עם סיכון מסוים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית