הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת מידע על הסטרואידים

• פותח/ת השרשור Dan b
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Dan b

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום רב, אני מעוניין להתחיל לעסוק בבאדי בילדינג עם לקיחת סטרואידים(מתאמן שלוש שנים טבעי).
רציתי לשאול האם באדי בילדרים לוקחים סטרואידים על דעת עצמם ובלי פיקוח רפואי(הרי איזה רופא ירצה להסתכן עם חומרים אסורים)?
מצד שני, באדי בילדרים שייקחו סטרואידים בלי פיקוח, ובלי רופא צמוד כנראה יגיעו לאבדון תוך זמן קצר.
שאלה נוספת, האם יש באדי בילדרים שמצליחים להשיג טיפולי hrt/trt למרות שהם לא בגיל המעבר(ראיתי שיש בחול אנשים שהצליחו לקבל טיפולים כאלה והם ממש לא בגיל המעבר)?
תודה רבה לעונים

לא 95 אחוז אלא מאה אחוז, כל בילדר שנוגע בחומרים עושה את זה בשחור
אל תשלה את עצמך

יש כאלה שעל trt מהרופא והם כל הזמן בקרוז ומדי פעם עושים בלאסט

באדי בילדרים שייקחו סטרואידים בלי פיקוח, ובלי רופא צמוד כנראה יגיעו לאבדון תוך זמן קצר - - א. זה רחוק מלהיות נכון, ב. - - מי שמתעסק בזה חייב תוך זמן קצר להבין ולשאול ולגלות מה הוא עושה כי תופעות לוואי ובלגנים זה דברים שקורים, צריך להבין למה איך וכמה ואיך אפשר למזער כדי להינות מסייקל אופטימלי

יש שעושים הכל לבד, שיש שנעזרים במישהו שמבין

ויש שמשלמים לאיש מקצוע ולעתים זה סתם איזה חאפר..
שילווה אותם מא' ועד ת'

כך או כך, אתה צריך ללמוד ולהבין מה אתה עושה שאתה נכנס לתחום ואין לך מושג מה לשאול בכלל עד שאתה ממש בפנים

ראיתי שיש בחול אנשים שהצליחו לקבל טיפולים כאלה והם ממש לא בגיל המעבר
בחול, או יותר נכון ארהב, יש קליניקות של אנטי איג'ינג בהם נותנים טיפול בטסט', אפילו במינון גבוה יותר מtrt ואף חלק מהם נותנים גם סטרואיד נוסף (אנאבר, דקה ועוד..).

לקלינקות האלה אתה משלם כמה ג'ובות יפות של דולרים כל חודש. זה לא הכי משתלם, אבל אתה בפיקוח.

בארץ הסיכוי לקבל מרשם לטסט׳ זהה לסיכוי לזכות בלוטו, בטח אם אתה גבר עם רמות הורמונליות תקינות. בחו״ל יש קליניקות לפוריות הגבר ואנטי אייג׳ינג כמו שציינו שם תוכל לקבל מרשם ל HRT.

נשמע שיש לך עוד הרבה מאוד מה ללמוד לפניי שאתה מתחיל לשחק עם ההורמונים שלך.

אין מי שעושה את זה באופן חוקי חוץ מבנושא של TRT כל מי שעושה סייקלים משיג את זה ממקום כזה או אחר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לעוזרים, האמת שאני ממש לא מבין בכל העניין של הסטרואידים ו"התוספים הלא חוקיים",
עד היום השתמשתי רק בגלוטמין קראטין ואבקות חלבון.
אני ממש רוצה להתחיל את כל העסק(זה ממש החלום שלי) , אבל ממש מפחד מתופעות הלוואי של הסטרואידים.
תוכלו להמליץ לי על אנשים שמבינים עניין התוספים? אני לא חושב שאני אעבור לחו"ל בשנים הקרובות כי אני עדיין סטודנט , אז ככה שאצטרך להתאמן כאן בארץ בלי hrt/trt.

סטרואידים עלולים לגרום לך להקריח, סוף הדיון אפשר ללכת הביתה.

לא נתווכח , זה מאוד אינדיבידואלי, בעיני לפחות פגיעה בייצור טבעי של טסט קצת יותר חמור...
דווקא גם זה לא חמור כל כך.
מה שחמור זה סיכון מוגבר למחלות קרדיו וסקולריות, לחץ דם גבוה, דם סמיך, סרטן, התקפי לב וכו'.

לא נתווכח , זה מאוד אינדיבידואלי, בעיני לפחות פגיעה בייצור טבעי של טסט קצת יותר חמור...
דווקא גם זה לא חמור כל כך.
מה שחמור זה סיכון מוגבר למחלות קרדיו וסקולריות, לחץ דם גבוה, דם סמיך, סרטן, התקפי לב וכו'.

להקריח נשמע יותר גרוע

בארץ 100% מהבילדרים לא בפיקוח רופא כי אין פה קלינקות ואם הם כן מספרים משהו לרופא משפחה זה אולי שהם לוקחים טסט אבל בספק אם הם חולקים איתו את כל התפריט האנאבולי שלהם בסייקל וגם אם כן זה לא בדיוק תורם למשהו כי הרופאים פה בקושי מבינים בטיפול טסטסטרון בסיסי.

לגבי סכנות בריאות, אם אתה לא עושה את המחקר שלך ומקשיב לעצות מנוסים וחכמים ממך אז כן אתה בסיכון מוגבר אבל בגדול אם אתה עושה הכל ״נכון״ אז הסיכון של סייקל פשוט כדוגמא טסט ופרימו או טסט לבד הוא מאוד מינימלי אם בכלל.

הסיכוי לקבל פה בארץ מרשם כמו שאמרו מעלי הוא אפסי, אני עם רמות של 2.4 ולקח חצי שנה לקבל מרשם ואינספור בדיקות, בסופו של דבר קיבלתי אבל תראה את הרמות שלי למען השם, מישהו עם רמות שרק נושקות לטווח לא יקבל כלום על אחת כמה וכמה אם הוא לא בגיל הזהב (אני בן 27 דרך אגב).

בקיצור שלב ראשון - מחקר מחקר ועוד מחקר אחרי שתקבל ידע בסיסי תחזור לפה עם שאלות קצת יותר רלוונטיות (לא תוקף או משהו פשוט מפציר בך ללכת ללמוד, מאמרים, יוטיוב, מדריכים פה בפורום, לוגים של אנשים ברדיט וכו ...)

בהצלחה ויום מעולה 😃 !

בארץ 100% מהבילדרים לא בפיקוח רופא כי אין פה קלינקות ואם הם כן מספרים משהו לרופא משפחה זה אולי שהם לוקחים טסט אבל בספק אם הם חולקים איתו את כל התפריט האנאבולי שלהם בסייקל וגם אם כן זה לא בדיוק תורם למשהו כי הרופאים פה בקושי מבינים בטיפול טסטסטרון בסיסי.

לגבי סכנות בריאות, אם אתה לא עושה את המחקר שלך ומקשיב לעצות מנוסים וחכמים ממך אז כן אתה בסיכון מוגבר אבל בגדול אם אתה עושה הכל ״נכון״ אז הסיכון של סייקל פשוט כדוגמא טסט ופרימו או טסט לבד הוא מאוד מינימלי אם בכלל.

הסיכוי לקבל פה בארץ מרשם כמו שאמרו מעלי הוא אפסי, אני עם רמות של 2.4 ולקח חצי שנה לקבל מרשם ואינספור בדיקות, בסופו של דבר קיבלתי אבל תראה את הרמות שלי למען השם, מישהו עם רמות שרק נושקות לטווח לא יקבל כלום על אחת כמה וכמה אם הוא לא בגיל הזהב (אני בן 27 דרך אגב).

בקיצור שלב ראשון - מחקר מחקר ועוד מחקר אחרי שתקבל ידע בסיסי תחזור לפה עם שאלות קצת יותר רלוונטיות (לא תוקף או משהו פשוט מפציר בך ללכת ללמוד, מאמרים, יוטיוב, מדריכים פה בפורום, לוגים של אנשים ברדיט וכו ...)

בהצלחה ויום מעולה 😃 !
שים לב לתאריך פתיחת האשכול

השמועה אומרת שjewtrt פותח קלינקייה בעתיד הקרוב עם trt כל מה שצריך לדעת מסביב ופפטידים
תכלס מתאים לו, אפילו יש לו סרטונים, עוד מעט יתחיל ask the doc
הם כן מספרים משהו לרופא משפחה זה אולי שהם לוקחים טסט
למה הפרוקלטין שלך כל כך גבוה
למה הlh fsh שלך אפס זה תכלס הכי מסגיר חחחחחח
למה הtest שלך 48
ועוד ועוד

לרופא משפחה לא אכפת יותר מדי אם אתה עושה סייקלים כל עוד אתה מספק בדיקות דם תקינות, מה שכן אתה צריך שהוא יידע אבל לא יכתוב את זה בתיק כדי שלא יעשו לך בעיות עם ביטוחים ושות'
וכן הם אוהבים לקרוא לזה 'תוספי תזונה' זה שם קוד חחחחח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית