נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
האם קיים מחקר בו הביאו לאנשים משקלים גבוהים יותר ממה שכתוב עליהם ושמו לב לשינויים בכוח של האדם? לקשר בין המנטליות לכוח האמיתי של האדם?..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"המתחיל במצווה, אומרים לו גמור"😁@elchonon
זה הזמן לשפוך את הגישה של אליהו בנושא...
לא ידוע לי, אבל רוב המחקרים על כוח נעשים על אנשים שלא מודעים כמה הם מסוגלים להרים, ולכן מחקרים כאלו לא שווים הרבה לאדם שניסה אי פעם להרים PR אמיתי.האם קיים מחקר בו הביאו לאנשים משקלים גבוהים יותר ממה שכתוב עליהם ושמו לב לשינויים בכוח של האדם? לקשר בין המנטליות לכוח האמיתי של האדם?..
הכול בראש עוד חודש יש לי 20 קילו צין אפס."המתחיל במצווה, אומרים לו גמור"😁
לא ידוע לי, אבל רוב המחקרים על כוח נעשים על אנשים שלא מודעים כמה הם מסוגלים להרים, ולכן מחקרים כאלו לא שווים הרבה לאדם שניסה אי פעם להרים PR אמיתי.
ביל סטאר כותב על הקשר בין המחזורים השונים של הכוח המנטלי והנפשי של המתאמן, דבר שנשמע שטות גמורה, אבל תכלס הוא היה אחד האגדות, אז אני לא פותח את הפה.
ברור שיש הרבה משפיעים על הכוח של האדם, וכדי להגיע למה שאדם מסוגל להרים, צריך פיק מתאים.
קשה לי לדעת כמה אפשר להרים יותר אם מאמינים נניח שיש פחות משקל על המוט. מנסיון, מה שאני מאמין לא משנה את כוח המשיכה.
אבל יש מצב שזה יהיה משמיותי למתאמן מתחיל.
תגיד לעצמך 10, ושים 20 😉הכול בראש עוד חודש יש לי 20 קילו צין אפס.
רצוי: לשים 20 ולחשוב 10תגיד לעצמך 10, ושים 20 😉
איך זה תורם ליכולות הלחימה שלך אבל?הכול בראש עוד חודש יש לי 20 קילו צין אפס.
איך יכולת לחימה תתרום לי כמשגיח כשרות?איך זה תורם ליכולות הלחימה שלך אבל?
או אהאיך יכולת לחימה תתרום לי כמשגיח כשרות?
יאללהאני יכול לנסות לחפש אותו אם יש ביקוש
אני לא הייתי מתאמן מובהק שלו...המתחיל במצווה, אומרים לו גמור"
איזה מחזורים?ביל סטאר כותב על הקשר בין המחזורים השונים של הכוח המנטלי והנפשי של המתאמן, דבר שנשמע שטות גמורה, אבל תכלס הוא היה אחד האגדות, אז אני לא פותח את הפה.
מצד אחד נכון ונשמע הגיוני, מצד שני אם יש מקרים שתרופות פלצבו עזרו לאנשים כי האמינו שהם מקבלים תרופה אז זה נראה שיש כוח למנטליות ולאמונה.מנסיון, מה שאני מאמין לא משנה את כוח המשיכה.
איך זה מוכיח משהו? אני חושב שאני או אתה מתבלבלים.עוד מקרה במכון לפני כמה שנים, מישהו טיפס לסינגל בסקוואט בשאיפה ל 200, ראה שהסטים שמתקרבים כבדים לו והחליט שזה לא היום של 200 אז הוא שם 190 והחליט לעצור. הוא מאוד התפלא כשאמרתי לו שהוא הרגע הרים 200 כי הוא התבלבל בחישוב.
אם מה שחשוב זה להגיע לכשל אז למה לא רק חזרה אחת?האם קיים מחקר בו הביאו לאנשים משקלים גבוהים יותר ממה שכתוב עליהם ושמו לב לשינויים בכוח של האדם? לקשר בין המנטליות לכוח האמיתי של האדם?..
הוא חשב שאין לו 200 אבל הוא כן הרים את זה באמונה שזה 190איך זה מוכיח משהו? אני חושב שאני או אתה מתבלבלים.
איך זה מוכיח משהו? אני חושב שאני או אתה מתבלבלים.
אולי לא בדיוק מה ששאלת (לכתוב על פטות משקל אחר מה שבאמת) אבל נראה לי יש כאן קשר בין מנטליות לכוח אמיתי של הבן אדם.הוא חשב שאין לו 200 אבל הוא כן הרים את זה באמונה שזה 190