הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחרות בסטרונגמן

showHall

משתמש מתחיל
166
78
נק' מוניטין:
116
166
78
אשמח לדעת האם יש בארץ איגוד כל שהוא שמתעסק בתחום הסטרונגמן?, והאם יש תחרויות כאלו בארץ?
בנוסף אשמח לדעת האם יש איפה שהוא בארץ מקום שאפשר להתאמן בו בסגנון סטרונגמן?
תודה לעוזרים!

אין תחרויות סטרונגמן בארץ עד כמה שידוע לי.

מבחינת מקום להתאמן יש במועדוני קרוספיט בדרך כלל ציוד שמותאם לסטרונגמן אבל זה לרוב רק לשם הגימיק ומשיכת הקהל, בסוף זה בסך הכל קרוספיט עם קצת פארמר ווק.

מעבר לזה שסטרונגמן זה בעיקר להיות מאוד מאוד חזק באוף סיזן ולעבוד על הרמות בסיס בעיקר ולקראת התחרויות להתמקצע באיבנטים ספציפיים יותר ולהעלות את הכושר לתחרות.

אין מקום בארץ, ואם אתה רוצה אפשר לבנות את רוב הimplements בבית בכלום כסף. בסך הכל אבנים וקצת צנרת

• פותח/ת השרשור
אין תחרויות סטרונגמן בארץ עד כמה שידוע לי.

מבחינת מקום להתאמן יש במועדוני קרוספיט בדרך כלל ציוד שמותאם לסטרונגמן אבל זה לרוב רק לשם הגימיק ומשיכת הקהל, בסוף זה בסך הכל קרוספיט עם קצת פארמר ווק.

מעבר לזה שסטרונגמן זה בעיקר להיות מאוד מאוד חזק באוף סיזן ולעבוד על הרמות בסיס בעיקר ולקראת התחרויות להתמקצע באיבנטים ספציפיים יותר ולהעלות את הכושר לתחרות.
אני מתאמן בסגנון WEST SIDE ורציתי להוסיף איוונטים של סטרונגמן כתרגילים לתוכנית.. עכשיו אם אני רוצה להתחרות בתחרויות כאלו איך אתה ממליץ לי להתחיל?
אין מקום בארץ, ואם אתה רוצה אפשר לבנות את רוב הimplements בבית בכלום כסף. בסך הכל אבנים וקצת צנרת
אשמח לשמוע איך?

אני מתאמן בסגנון WEST SIDE ורציתי להוסיף איוונטים של סטרונגמן כתרגילים לתוכנית.. עכשיו אם אני רוצה להתחרות בתחרויות כאלו איך אתה ממליץ לי להתחיל?

אשמח לשמוע איך?
תלוי בכלי

אין תחרויות כאלה, אז קודם כל צריך למצוא מקום להתחרות בו.

מעבר לזה, תיהיה הכי חזק שאתה יכול ולקראת התחרות תתרגל איבנטים ספציפיים כמו אבני אטלס, שקי חול, יוק, פארמר ווק, לוגים וכו'.

בתכלס, לעשות את התרגילי סטרונגמן בקרוספיט נשמע כמו הפתרון הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
אין תחרויות כאלה, אז קודם כל צריך למצוא מקום להתחרות בו.

מעבר לזה, תיהיה הכי חזק שאתה יכול ולקראת התחרות תתרגל איבנטים ספציפיים כמו אבני אטלס, שקי חול, יוק, פארמר ווק, לוגים וכו'.
יודע איך אני יכול להתחיל להתחרות בחוך?
בתכלס, לעשות את התרגילי סטרונגמן בקרוספיט נשמע כמו הפתרון הכי טוב.
ממליץ על מקום קרוספיט טוב?

ווסט סייד עם סטרונגמן נשמע לי רעיון נוראי. ווסט סייד משתמש בעיקרון החוסר ספציפיות כדי לפתח יכולת ספציפית בהרמות הבסיס, אבל בסטרונגמן אתה צריך לעבוד מעט הפוך ולהתחיל מלפתח את הרמות הבסיס שלך כדי להעביר אותן לאירועים ספציפיים. ווסט סייד פשוט יסבך לך הכל

אם תהיה צריך עזרה בזה אני מריץ את התכנית שנה כמעת ומשלב על בסיס קבוע strongman.

רק אומר לך מראש שאם אתה לא תלמד על איך כל התכנית עובדת, יהיה לך מאוד קשה ליישם בהצלחה אותה. ממליץ לך לקרוא את book of methods, לעבור על האתר של elitefts, ערוץ ביוטוב שלהם.

Mat Wenning
Mark bell

וכו' וכו' וכו'

• פותח/ת השרשור
ווסט סייד עם סטרונגמן נשמע לי רעיון נוראי. ווסט סייד משתמש בעיקרון החוסר ספציפיות כדי לפתח יכולת ספציפית בהרמות הבסיס, אבל בסטרונגמן אתה צריך לעבוד מעט הפוך ולהתחיל מלפתח את הרמות הבסיס שלך כדי להעביר אותן לאירועים ספציפיים. ווסט סייד פשוט יסבך לך הכל

מן הסתם לא להתחיל לדחוף מכוניות כחלק מהתוכנית אלא לשלב תרגילים כמו KEG TOSS לאימוני הDE לדוגמא.. חושב לדעתך זה רעיון טוב?
אם תהיה צריך עזרה בזה אני מריץ את התכנית שנה כמעת ומשלב על בסיס קבוע strongman.

רק אומר לך מראש שאם אתה לא תלמד על איך כל התכנית עובדת, יהיה לך מאוד קשה ליישם בהצלחה אותה. ממליץ לך לקרוא את book of methods, לעבור על האתר של elitefts, ערוץ ביוטוב שלהם.

Mat Wenning
Mark bell

וכו' וכו' וכו'
שומע פודקאסטים שלהם כל יום בערך אבל עדיין אשמח לשמוע על פודקאסט\סרטון\מאמר ספציפי שאתה ממליץ

מן הסתם לא להתחיל לדחוף מכוניות כחלק מהתוכנית אלא לשלב תרגילים כמו KEG TOSS לאימוני הDE לדוגמא.. חושב לדעתך זה רעיון טוב?
הקטע שלהוסיף דברים כאלה לאימוני ווסט סייד פשוט יהפוך את התוכנית למאוד לא ספציפית עד רמה שלהפוך אותה לספציפית (מה שרצוי לפני תחרות) יהיה כמעט בלתי אפשרי.
אם אתה רוצה להוסיף את זה לא הייתי עושה את זה בקונטקסט של ווסט סייד

שומע פודקאסטים שלהם כל יום בערך אבל עדיין אשמח לשמוע על פודקאסט\סרטון\מאמר ספציפי שאתה ממליץ
אין משהו ספציפי.

בקצה לפי השאלות שלך לדעתי יש עוד מה ללמוד.

והכי חשוב זה שכל עוד אין סיבה להוסיף תרגיל אל תעשה אותו.

אם אין לך הסבר ללמה לעשות keg toss כמאמץ דינמי, לא רואה סיבה לעשות אותו. כמאמץ דינמי לפחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית