עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתאמן בסגנון WEST SIDE ורציתי להוסיף איוונטים של סטרונגמן כתרגילים לתוכנית.. עכשיו אם אני רוצה להתחרות בתחרויות כאלו איך אתה ממליץ לי להתחיל?אין תחרויות סטרונגמן בארץ עד כמה שידוע לי.
מבחינת מקום להתאמן יש במועדוני קרוספיט בדרך כלל ציוד שמותאם לסטרונגמן אבל זה לרוב רק לשם הגימיק ומשיכת הקהל, בסוף זה בסך הכל קרוספיט עם קצת פארמר ווק.
מעבר לזה שסטרונגמן זה בעיקר להיות מאוד מאוד חזק באוף סיזן ולעבוד על הרמות בסיס בעיקר ולקראת התחרויות להתמקצע באיבנטים ספציפיים יותר ולהעלות את הכושר לתחרות.
אשמח לשמוע איך?אין מקום בארץ, ואם אתה רוצה אפשר לבנות את רוב הimplements בבית בכלום כסף. בסך הכל אבנים וקצת צנרת
תלוי בכליאני מתאמן בסגנון WEST SIDE ורציתי להוסיף איוונטים של סטרונגמן כתרגילים לתוכנית.. עכשיו אם אני רוצה להתחרות בתחרויות כאלו איך אתה ממליץ לי להתחיל?
אשמח לשמוע איך?
יודע איך אני יכול להתחיל להתחרות בחוך?אין תחרויות כאלה, אז קודם כל צריך למצוא מקום להתחרות בו.
מעבר לזה, תיהיה הכי חזק שאתה יכול ולקראת התחרות תתרגל איבנטים ספציפיים כמו אבני אטלס, שקי חול, יוק, פארמר ווק, לוגים וכו'.
ממליץ על מקום קרוספיט טוב?בתכלס, לעשות את התרגילי סטרונגמן בקרוספיט נשמע כמו הפתרון הכי טוב.
יודע איך אני יכול להתחיל להתחרות בחוך?
ממליץ על מקום קרוספיט טוב?
ווסט סייד עם סטרונגמן נשמע לי רעיון נוראי. ווסט סייד משתמש בעיקרון החוסר ספציפיות כדי לפתח יכולת ספציפית בהרמות הבסיס, אבל בסטרונגמן אתה צריך לעבוד מעט הפוך ולהתחיל מלפתח את הרמות הבסיס שלך כדי להעביר אותן לאירועים ספציפיים. ווסט סייד פשוט יסבך לך הכלאני מתאמן בסגנון WEST SIDE ורציתי להוסיף איוונטים של סטרונגמן כתרגילים לתוכנית.. עכשיו אם אני רוצה להתחרות בתחרויות כאלו איך אתה ממליץ לי להתחיל?
ווסט סייד עם סטרונגמן נשמע לי רעיון נוראי. ווסט סייד משתמש בעיקרון החוסר ספציפיות כדי לפתח יכולת ספציפית בהרמות הבסיס, אבל בסטרונגמן אתה צריך לעבוד מעט הפוך ולהתחיל מלפתח את הרמות הבסיס שלך כדי להעביר אותן לאירועים ספציפיים. ווסט סייד פשוט יסבך לך הכל
שומע פודקאסטים שלהם כל יום בערך אבל עדיין אשמח לשמוע על פודקאסט\סרטון\מאמר ספציפי שאתה ממליץאם תהיה צריך עזרה בזה אני מריץ את התכנית שנה כמעת ומשלב על בסיס קבוע strongman.
רק אומר לך מראש שאם אתה לא תלמד על איך כל התכנית עובדת, יהיה לך מאוד קשה ליישם בהצלחה אותה. ממליץ לך לקרוא את book of methods, לעבור על האתר של elitefts, ערוץ ביוטוב שלהם.
Mat Wenning
Mark bell
וכו' וכו' וכו'
הקטע שלהוסיף דברים כאלה לאימוני ווסט סייד פשוט יהפוך את התוכנית למאוד לא ספציפית עד רמה שלהפוך אותה לספציפית (מה שרצוי לפני תחרות) יהיה כמעט בלתי אפשרי.מן הסתם לא להתחיל לדחוף מכוניות כחלק מהתוכנית אלא לשלב תרגילים כמו KEG TOSS לאימוני הDE לדוגמא.. חושב לדעתך זה רעיון טוב?
אין משהו ספציפי.מן הסתם לא להתחיל לדחוף מכוניות כחלק מהתוכנית אלא לשלב תרגילים כמו KEG TOSS לאימוני הDE לדוגמא.. חושב לדעתך זה רעיון טוב?
שומע פודקאסטים שלהם כל יום בערך אבל עדיין אשמח לשמוע על פודקאסט\סרטון\מאמר ספציפי שאתה ממליץ