נק' מוניטין:
327
- 590
- 209
תוכנית שכל מה שיש בה זה סקוואט טובה לסקאווט מי היה מאמיןכן, SS על הפנים
סרטון - מנפלאות ה-SS, בגיל 14 125kg 3X5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכנית שכל מה שיש בה זה סקוואט טובה לסקאווט מי היה מאמיןכן, SS על הפנים
סרטון - מנפלאות ה-SS, בגיל 14 125kg 3X5
SS היא תוכנית ל 3-4 חודשים, אם היא מתאימה לך אתה מרוויח קפיצה משמעותית בכוח בזמן קצר.תוכנית שכל מה שיש בה זה סקוואט טובה לסקאווט מי היה מאמין
התוכנית מצויינת בשביל סקוואט ופה זה נגמר (כמו כל תוכנית שתיתן 3 פעמים תרגיל 1 בשבוע ותזרוק זין על השאר)SS היא תוכנית ל 3-4 חודשים, אם היא מתאימה לך אתה מרוויח קפיצה משמעותית בכוח בזמן קצר.
אם לא עושים דברים מטופשים כמו לעלות במשקל 10 קילו כאשר אתה כבר בעודף משקל, לא ייגרם שום נזק מלעשות את התוכנית.
בעיניי הדבר החשוב זה לפני התוכנית להיות בטוח שאתה מסוגל לעשות סקווט עם לפחות 40 ל 3 כפול 5, בצורה נקייה וטכניקה טובה. בנוסף אחרי חודש בתוכנית לוודא שאתה באמת זזת לכיוון 80 ב 3*5 בלי בעיות.
אם לא, התוכנית לא בשבילך.
הטעות הכי גדולה היא לנסות לתקן תקיעה בגלל בעיות טכניות / מכניות עם עוד קלוריות
ואין מה לעשות לא כולם מסוגלים לבצע סקווט טוב בלי הדרכה
ריפטו זה כמו החתול של שרדינגר , איכשהו הדיון בו תמיד גם חי וגם מת בו זמנית@אלפא123 ראית? השרשור הזה התכנס לשאלה כן ריפטו לא ריפטו (ss==ריפטו מן הסתם), פעם נוספת מוכיח את מה שאני אומר כל פעם.
גם אלוהים אם ככה 🙄ריפטו זה כמו החתול של שרדינגר , איכשהו הדיון בו תמיד גם חי וגם מת בו זמנית
גם אלוהים אם ככה 🙄
בגלל טרולים כמוך הוא עזב מלכתחילה.
נהיה בלתי נסבל להיכנס לפה, כמות היצורים כאן שוברת שיאים.
חבל שאין יותר חוב לראק.
אני די בטוח שאתה לכל היותר בן 16 אז זה מצחיק שאתה קורא לי ילד, בכל מקרה תפסיק לזיין תשכל עם המשפטי יוסי יד 50 שלך ותן לקרוא קצת נושאים מעניינים בנושאים רלוונטיים שפעם היו אופייניים לפורום הזה ולא מחשבות טיפשיות של ילד משועמם שמחכה שהבית ספר יחזור.
למה אתה ממשיך להתאמןשכנעת אותי, מעתה והלאה אפסיק.
מה הקשר?היית צריך לבחור תחביב אחר, דיון מהנה.
יפה!!תפסיקו כבר לזיין את השכל עם העולם הצר שלכם שחדר כושר סובב רק סביב משקלי העבודה.
לא פלא שישראל כל כך גרועה בכל הענפים בספורט לעומת מדינות אחרות. אתם פשוט אנשים צרי אופק.
בחדר כושר צריך גם לעבוד על סבולת לב ריאה, כוח מתפרץ, סבלת שריר, מתיחות, גמישות ועוד הרבה דברים.
לא הכל סובב סביב SS ומאה ק"ג בנץ, סקוואט ודדליפט ו 7560 קלוריות שבאות מחלב ואוריאו.
היורש שלי serg מטפל שם בענייניםברוך השב, פורום סטרואידים מת בלעדיך.
היורש שלי serg מטפל שם בעניינים
מצטער לא יכול להיות יורש של אף אחד מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לרשת מאחרים.היורש שלי serg מטפל שם בעניינים
משעמם בלעדיי?נהיה פה משעמם תחת מאז שאתה וכל החברה מסטרואידים פרשו פחות או יותר
אני עכשיו זורק זרדים בעצמי מנסה להוציא פה קצת רוח חיים
בכל מקרה אל תרדוף אחרי משקלי עבודה,תן להם לרדוף אחריך.
רק שנתתי להן לרדוף אחריי השגתי אותן.
ככה זה עובד תנסה
אני האח הלא מוצלח שלך..הכבשה השחורה...מצטער לא יכול להיות יורש של אף אחד מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לרשת מאחרים.
יש לי גם אח תאום שהוא @Mr. Gent
רק שהוא לא זהה אליי לצערו