הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם לא הגעת ל100 בנץ תוך 6 חודשים מהיום שהתחלת להתאמן

תפסיקו כבר לזיין את השכל עם העולם הצר שלכם שחדר כושר סובב רק סביב משקלי העבודה.
לא פלא שישראל כל כך גרועה בכל הענפים בספורט לעומת מדינות אחרות. אתם פשוט אנשים צרי אופק.
בחדר כושר צריך גם לעבוד על סבולת לב ריאה, כוח מתפרץ, סבלת שריר, מתיחות, גמישות ועוד הרבה דברים.
לא הכל סובב סביב SS ומאה ק"ג בנץ, סקוואט ודדליפט ו 7560 קלוריות שבאות מחלב ואוריאו.

נערך לאחרונה:
או שאותו אדם לא עבד כמו שצריך, או שהוא מפתח גוף ואין סיבה שיגיע לזה, או שהבנאדם רזה בלי מסת שריר אז הוא כנראה נורא חלש.

ואני יכול להביא עוד 300 סיבות למה זה דיון מטומטם וחסר הגיון.

או שאתה טרול, או שאתה ילד שקורא עדין ״מי עשה קקי בסיר״

• פותח/ת השרשור
או שאותו אדם לא עבד כמו שצריך, או שהוא מפתח גוף ואין סיבה שיגיע לזה, או שהבנאדם רזה בלי מסת שריר אז הוא כנראה נורא חלש.

זה אמור לקרות בצורה אוטומטית וטבעית, ואם הוא רזה וחלש אז כמו שאמרתי..אולי פיסול מתאים יותר.

הבנץ' הוא מעט יותר בעייתי מהניסיון שלי ויש מתאמנים שיתקשו להתקדם בו מהר, לדעתי בעיקר כי הוא פחות תלוי בטכניקה כמו סקוואט ודדליפט ויותר תלוי בכמה מסת שריר ומשקל גוף יש עלייך, דברים שלוקח טיפה יותר זמן לבנות לחלק מסויים באוכלוסיה שמסרב לאכול.

לדוגמא יש לי מתאמן ששוקל סביב ה73 ק"ג עם סקוואט של 140 ל5×3 ודדליפט של 160 לחמש חזרות, בעוד הבנץ' שלו מדשדש באיזור ה82.5 קילו לשלשות. זאת אומרת, אין לי ספק שאם יתמיד יגיע ל100 בנץ' במוקדם או במאוחר אבל זה לא יקח לו חצי שנה.

• פותח/ת השרשור
הבנץ' הוא מעט יותר בעייתי מהניסיון שלי ויש מתאמנים שיתקשו להתקדם בו מהר, לדעתי בעיקר כי הוא פחות תלוי בטכניקה כמו סקוואט ודדליפט ויותר תלוי בכמה מסת שריר ומשקל גוף יש עלייך, דברים שלוקח טיפה יותר זמן לבנות לחלק מסויים באוכלוסיה שמסרב לאכול.

לדוגמא יש לי מתאמן ששוקל סביב ה73 ק"ג עם סקוואט של 140 ל5×3 ודדליפט של 160 לחמש חזרות, בעוד הבנץ' שלו מדשדש באיזור ה82.5 קילו לשלשות. זאת אומרת, אין לי ספק שאם יתמיד יגיע ל100 בנץ' במוקדם או במאוחר אבל זה לא יקח לו חצי שנה.

אולי תכוון אותו למרתונים

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית