עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי נראה לי השומן אצלי מתחלק קצת שונה והמדידה של הבטן והצוואר לא עוזרת לי הבטן שלי תמיד די שטוחה לעומת איזורים אחרים בוא נגיד אני חושד שאצלי ״גנים תוניסאים״ עובדים...למה אתה צריך לדעת את אחוז השומן המדויק שלך ועוד לשלם עליו סכום מטורף?
ומה יעזור לך לדעת את המידע הזה? זה ישנה משהו באיך להתמודד עם העניין?כי נראה לי השומן אצלי מתחלק קצת שונה והמדידה של הבטן והצוואר לא עוזרת לי הבטן שלי תמיד די שטוחה לעומת איזורים אחרים בוא נגיד אני חושד שאצלי ״גנים תוניסאים״ עובדים...
יעזור לי כשאני רוצה להגיע לעשר אחוז ולהתחיל מסה וכרגע אני לא בטוח עד כמה אני בדרך לשםומה יעזור לך לדעת את המידע הזה? זה ישנה משהו באיך להתמודד עם העניין?
זו בעיה של אבחון יתר, לגלות משהו שלא משפיע עליך אבל סתם גורם לך להרגיש רע.
לרדת בשומן זה אפשרי גם אם הגנטיקה שלך אומרת שאתה צובר שומן רק בלחי שמאל או עקב ימין. התהליך הוא אותו תהליך אצל כולם. אתה סתם תוציא כסף כדי לגלות כלום
למה 10 זה מספר הקסם? מה עם 11? 12 גם לא טוב?יעזור לי כשאני רוצה להגיע לעשר אחוז ולהתחיל מסה וכרגע אני לא בטוח עד כמה אני בדרך לשם
איפה הכי זול לעשות בדיקת דקסה/בוד פוד? ומשמה משהו אם יש לי כללית פלטינום?
תודה לעונים.
יעזור לי כשאני רוצה להגיע לעשר אחוז ולהתחיל מסה וכרגע אני לא בטוח עד כמה אני בדרך לשם