עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רקמאיזה בחינה? חיטוב
פיקציהותעלה 3 קילו
מן הסתם זה יורד כמו כלוםפיקציה
כל השבוע אני 'מקפיד' (וגם לא תמיד)
בסופשים לא מחשבן לכלום
'עולה' 3-5 קילו ויורד אותם כמו כלום
אני בעד להימנע מחריגה, בלי שום קשר שלא כל אחד יודע לחרוג באופן קליל,לרוב זה ״אם כבר אז כבר״ או כאלה עם תיאבון גדול שחריגה אצלהם לא מתסכמת ב500 קלוריות.
רוצה לאכול פיצה? תקזז במהלך היום, בכל יום במהלך השבוע כדאי להנות כמו שצריך. להגיד לך שנכנס לי מגש פיצה ביום בחיטוב? ברור שלא.
מקזזים, מדלגים עם ארוחות. אבל להגיד אה אני אחכה ליום הזה בשבוע ואני יאכל כי זה מוגדר צ׳יט והקלוריות פשוט ייעלמו להם זה דבילי ומפגר.
מאיזה בחינה? חיטוב?
מה הבעיה בלהגדיר יום שיש בו ציט מייל?
״דבילי״
אה טוב
למה כל פעם שיבוא לי חשק לאכול משהו ״משמין״ אני פשוט אוכל ויחשב כמה יש בכפית מיונז ששמתי או בכמות שמן ששפכתי וכל השיט הזה מסביב , זה נקרא להתעסק בקקה וכל היום להיות סביב האוכל במקום ללמוד לשלב את זה עם שאר העיסוקים ביום יום.למה אתה צריך להגדיר אותו במקום לקרוא לו
יום אני חורג מהערכים שלי כי זה יעני גורם לי להתמיד ויעני כל השבוע חיכיתי לאכול המבורגר?
מי אמר שהמבורגר זה בכלל מאכל שהוא יותר טעים ממה שאני אוכל ביום יום?
למה כל פעם שיבוא לי חשק לאכול משהו ״משמין״ אני פשוט אוכל ויחשב כמה יש בכפית מיונז ששמתי או בכמות שמן ששפכתי וכל השיט הזה מסביב , זה נקרא להתעסק בקקה וכל היום להיות סביב האוכל במקום ללמוד לשלב את זה עם שאר העיסוקים ביום יום.
מי אמר שהמבורגר זה בכלל מאכל שהוא יותר טעים ממה שאני אוכל ביום יום?
וכמובן בואי לא נשכח שמעבר לקלוריות חשוב גם לדעת לאכול מספיק סיבים, חלבון ופחמימה ולא לקחת את המרכיב ״קלוריה״ ולהחשיב אותה להכי חשובה,
כי כנראה שגם הביצועים יהיו בהתאם.
תנסה לקחת עוף שלם לתבל אותו בתבלינים סטנדרטים,אני...למשל.
תנסה לקחת עוף שלם לתבל אותו בתבלינים סטנדרטים,
תדחוף לו בקבוק בירה (עדיף כהה כמו גולדסטאר)
תתפור אותו בחלק שיוצאת הפיה של הבקבוק שים בתנור או במעשנה .
ואני מבטיח לך שאתה תפסיק לאכול המבורגרים
וואלה לא אכלתי כמה חודשיים המבורגר,אני צוחק, הרבה פעמים אני מעדיף עוף. תקופות..המבורגר יוצא לי בתדירות פחות גבוהה, אז גם זה.
תנסה לקחת עוף שלם לתבל אותו בתבלינים סטנדרטים,
תדחוף לו בקבוק בירה (עדיף כהה כמו גולדסטאר)
תתפור אותו בחלק שיוצאת הפיה של הבקבוק שים בתנור או במעשנה .
ואני מבטיח לך שאתה תפסיק לאכול המבורגרים
חבל?מן הסתם זה יורד כמו כלום
באותם הימים יכלת להמשיך להתקדם ולרדת, לא חבל?
מאיזה בחינה? חיטוב?
לא, זה פשוט כי הKFC מסתיר לו ... 🤣
וואלה עשיתי "צ'יט מיל" פעמיים השבוע (כאילו, צ'יט מיל במונחים העלובים שלי 🤦♂️) וזה לגמרי נכנס לי בערכים. אפילו של חלבון פחממה וכו'. חריגה קלה של 50-100 קל'.
ס"הכ מדלגת על ארוחת בוקר לקראת א.צהריים גדולה, או מדללת ארוחת צהריים חטובת הערב.... הכל עניין של תכנון ואיזון.
אם אני לא מצליחה להתאזן ולתכנן את זה כמו שצריך - אוי ואבוי לי. זה ייגמר רע.
אני לא בנויה לצ'יטים של אלפי קלוריות. במקסימום 1200K על ארוחה אחת.
לצרבת שלום רב,אגב לפני איזה חודשיים אכלתי 3 חבילות סניידרס גדולות שלמות ברצף:sarcastic:
קנאית 😁לא, זה פשוט כי הKFC מסתיר לו ... 🤣
שום צרכת לא הרגשתי:lol:🤣לצרבת שלום רב,
אכלתי 2 (צ'דר וחלפיניו) במשחק כדורגל..הקבוצה הפסידה בסוף(מכבי נתניה)
קנאית 😁