הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היום יש לי ציט

Bulking1

משתמש מתחיל
162
44
נק' מוניטין:
62
162
44
שאתם עושים ציט מיל אתם עוברים את הכמות קלוריות היומית שלכם או לא?

ציט זה ציט אבל אל תהיה חזיר. תאכל עד שובע ואם אתה רוצה גם קינוח אבל אל תאכל עכשיו 5000 קלוריות של זבל עכשיו ותעלה 3 קילו מים ביום. מנה -2 להשתחרר קצת ולהמשיך בתהליך. ככה אני עושה.

אני בעד להימנע מחריגה, בלי שום קשר שלא כל אחד יודע לחרוג באופן קליל,לרוב זה ״אם כבר אז כבר״ או כאלה עם תיאבון גדול שחריגה אצלהם לא מתסכמת ב500 קלוריות.
רוצה לאכול פיצה? תקזז במהלך היום, בכל יום במהלך השבוע כדאי להנות כמו שצריך. להגיד לך שנכנס לי מגש פיצה ביום בחיטוב? ברור שלא.
מקזזים, מדלגים עם ארוחות. אבל להגיד אה אני אחכה ליום הזה בשבוע ואני יאכל כי זה מוגדר צ׳יט והקלוריות פשוט ייעלמו להם זה דבילי ומפגר.

מאיזה בחינה? חיטוב?

מה הבעיה בלהגדיר יום שיש בו ציט מייל?
״דבילי״
אה טוב

מה הבעיה בלהגדיר יום שיש בו ציט מייל?
״דבילי״
אה טוב

למה אתה צריך להגדיר אותו במקום לקרוא לו
יום אני חורג מהערכים שלי כי זה יעני גורם לי להתמיד ויעני כל השבוע חיכיתי לאכול המבורגר?

למה אתה צריך להגדיר אותו במקום לקרוא לו
יום אני חורג מהערכים שלי כי זה יעני גורם לי להתמיד ויעני כל השבוע חיכיתי לאכול המבורגר?
למה כל פעם שיבוא לי חשק לאכול משהו ״משמין״ אני פשוט אוכל ויחשב כמה יש בכפית מיונז ששמתי או בכמות שמן ששפכתי וכל השיט הזה מסביב , זה נקרא להתעסק בקקה וכל היום להיות סביב האוכל במקום ללמוד לשלב את זה עם שאר העיסוקים ביום יום.
מי אמר שהמבורגר זה בכלל מאכל שהוא יותר טעים ממה שאני אוכל ביום יום?

וכמובן בואי לא נשכח שמעבר לקלוריות חשוב גם לדעת לאכול מספיק סיבים, חלבון ופחמימה ולא לקחת את המרכיב ״קלוריה״ ולהחשיב אותה להכי חשובה,
כי כנראה שגם הביצועים יהיו בהתאם.

מה העיסוק הכפייתי הזה בציטים
ברגע שאתה אוכל 90% מהזמן תזונה טובה ה"ציט" הגדול פעם ב או הקוביית שוקולד פה ושם יעשו 0 נזק ורק תועלת מנטלית

למה כל פעם שיבוא לי חשק לאכול משהו ״משמין״ אני פשוט אוכל ויחשב כמה יש בכפית מיונז ששמתי או בכמות שמן ששפכתי וכל השיט הזה מסביב , זה נקרא להתעסק בקקה וכל היום להיות סביב האוכל במקום ללמוד לשלב את זה עם שאר העיסוקים ביום יום.
מי אמר שהמבורגר זה בכלל מאכל שהוא יותר טעים ממה שאני אוכל ביום יום?

וכמובן בואי לא נשכח שמעבר לקלוריות חשוב גם לדעת לאכול מספיק סיבים, חלבון ופחמימה ולא לקחת את המרכיב ״קלוריה״ ולהחשיב אותה להכי חשובה,
כי כנראה שגם הביצועים יהיו בהתאם.

בול. ברגע שאתה אוכל מאוזן רוב הזמן אתה לא תרגיש את החשק הזה ללפרק לאפה שווארמה או קופסאת בן אנד גריס. ואם כן- תלמדו לשלוט בזה ותאכלו צ'יטים הגיוניים ולא 2500קלוריות במכה.
תכניס אוכל שאתה אוהב בתפריט היומיומי שלך, אם הוא בריא ונמוך הקלוריות אז הרבה ממנו רצוי, אם עמוס בקלוריות תכניס ממנו ממש קצת ביום או פחות קצת כל כמה ימים ולא צריך שום ציטים

אני...למשל.
תנסה לקחת עוף שלם לתבל אותו בתבלינים סטנדרטים,
תדחוף לו בקבוק בירה (עדיף כהה כמו גולדסטאר)
תתפור אותו בחלק שיוצאת הפיה של הבקבוק שים בתנור או במעשנה .
ואני מבטיח לך שאתה תפסיק לאכול המבורגרים

אני צוחק, הרבה פעמים אני מעדיף עוף. תקופות..המבורגר יוצא לי בתדירות פחות גבוהה, אז גם זה.

אני צוחק, הרבה פעמים אני מעדיף עוף. תקופות..המבורגר יוצא לי בתדירות פחות גבוהה, אז גם זה.
וואלה לא אכלתי כמה חודשיים המבורגר,
תנסה מה שאמרתי לך.
ביום שתפגוש טיבעוני דחוף לו עוף כזה לפה בדוק הוא חוזר לאכול בשר

וואי עכשיו בא לי עוף מעושן!
🍽️🥹

מאיזה בחינה? חיטוב?

לא, זה פשוט כי הKFC מסתיר לו ... 🤣

וואלה עשיתי "צ'יט מיל" פעמיים השבוע (כאילו, צ'יט מיל במונחים העלובים שלי 🤦‍♂️) וזה לגמרי נכנס לי בערכים. אפילו של חלבון פחממה וכו'. חריגה קלה של 50-100 קל'.
ס"הכ מדלגת על ארוחת בוקר לקראת א.צהריים גדולה, או מדללת ארוחת צהריים חטובת הערב.... הכל עניין של תכנון ואיזון.
אם אני לא מצליחה להתאזן ולתכנן את זה כמו שצריך - אוי ואבוי לי. זה ייגמר רע.
אני לא בנויה לצ'יטים של אלפי קלוריות. במקסימום 1200K על ארוחה אחת.

לא, זה פשוט כי הKFC מסתיר לו ... 🤣

וואלה עשיתי "צ'יט מיל" פעמיים השבוע (כאילו, צ'יט מיל במונחים העלובים שלי 🤦‍♂️) וזה לגמרי נכנס לי בערכים. אפילו של חלבון פחממה וכו'. חריגה קלה של 50-100 קל'.
ס"הכ מדלגת על ארוחת בוקר לקראת א.צהריים גדולה, או מדללת ארוחת צהריים חטובת הערב.... הכל עניין של תכנון ואיזון.
אם אני לא מצליחה להתאזן ולתכנן את זה כמו שצריך - אוי ואבוי לי. זה ייגמר רע.
אני לא בנויה לצ'יטים של אלפי קלוריות. במקסימום 1200K על ארוחה אחת.

אכלתי 2 בן אנד ג׳ריס,ברצף.
אני הייתי אני.
אגב לפני איזה חודשיים אכלתי 3 חבילות סניידרס גדולות שלמות ברצף:sarcastic:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית