הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

לפי השלבים היינו אמורים לחזור ב 29.11, כרגע נראה שאין שיפור במקדם ההדבקה אלא רק נהיה גרוע יותר
(מצד שני יש לנו רק כ 326 חולים קשים)
שר ה"ספורט" והתרבות שלנו לא נלחם ולא נשמע קולו אז תחכו עוד הרבה זמן.
תקנו ציוד הבייתה, אין ברירה

לפי השלבים היינו אמורים לחזור ב 29.11, כרגע נראה שאין שיפור במקדם ההדבקה אלא רק נהיה גרוע יותר
(מצד שני יש לנו רק כ 326 חולים קשים)
שר ה"ספורט" והתרבות שלנו לא נלחם ולא נשמע קולו אז תחכו עוד הרבה זמן.
תקנו ציוד הבייתה, אין ברירה

לצערי אני נוטה להסכים איתך.
והכי גרוע, חדרי הכושר ממשיכים לחייב בטענה שאנחנו נקבל בחזרה את החודשים האלה רטרואקטיבית, משמע הם מקבלים כסף על זה שהמכונים סגורים, ואם חס וחלילה הם סוגרים אף אחד לא זכאי להחזר.

לצערי אני נוטה להסכים איתך.
והכי גרוע, חדרי הכושר ממשיכים לחייב בטענה שאנחנו נקבל בחזרה את החודשים האלה רטרואקטיבית, משמע הם מקבלים כסף על זה שהמכונים סגורים, ואם חס וחלילה הם סוגרים אף אחד לא זכאי להחזר.

כסף זה הדבר האחרון שמדאיג אותי, אני לא אשקר, אני כן מתאמן במכון שלנו בתנאים לא תנאים (כניסה מחתרתית/מתאמנים בחושך וצריך לקבוע איתו)
קשה להגיע לאותה רמת אימון, אני עושה הרבה השלמות של אימונים בבית ומתחיל להנות מזה.
אבל כן חסר לי ללכת כל יום למכון בשעות שנוחות לי וכשיש אוירה, נשים ותנאים.

כסף זה הדבר האחרון שמדאיג אותי, אני לא אשקר, אני כן מתאמן במכון שלנו בתנאים לא תנאים (כניסה מחתרתית/מתאמנים בחושך וצריך לקבוע איתו)
קשה להגיע לאותה רמת אימון, אני עושה הרבה השלמות של אימונים בבית ומתחיל להנות מזה.
אבל כן חסר לי ללכת כל יום למכון בשעות שנוחות לי וכשיש אוירה, נשים ותנאים.

הלוואי והיה לי מכון כזה.. אני מתאמן בספייס, אין באמת אפשרות לפתוח בתנאים לא תנאים.
גם לי יש ציוד, אבל עם כל האהבה לגיינז קשה לי להתאמן בבית באופן רציף, אני כל הזמן רוצה לאכול ולישון 😅
עם זאת, אני מתחיל לקבל את זה שאין מנוס ואסור לי להסתמך על החדרי כושר כי הם פשוט יסגרו עוד פעם והקוביד יהיה פה לעוד הרבה זמן.

אתם באמת חושבים שלא פותחים חדרי כושר מסיבות בריאותיות?
הרי למשרד הטרלול אין הוכחה להדבקה בחדרי כושר.

אתם באמת חושבים שלא פותחים חדרי כושר מסיבות בריאותיות?
הרי למשרד הטרלול אין הוכחה להדבקה בחדרי כושר.

זה שלא חקרו את הנושא לא אומר שאין הדבקה בחדרי כושר...
אני חושב שלאור הפגיעה בחדרי הכושר, ראוי שיעשו את הבדיקה הזאת
עם כמה שמבאס לומר, זה נראה שבחד״כ יש תנאים מושלמים להדבקה בנגיפים. אתה מתאמן, אתה מזיע, אתה מתנשם בעוצמה, המקום לרוב סגור, יש פוטנציאל גבוה למגע ותקשורת בין אנשים. יש רוק ונוזלים של מתאמנים בכל פינה, גם אם זה לא נראה לעין. החשש ברור.

עם כמה שהמצב מתסכל, אני לא רואה איך יצליחו לפתוח חד״כ כל עוד הנגיף פעיל
1. עד שיאושר חיסון
2. שימצאו שאין כל סיכון מיוחד בחדרי כושר (אם עשו כזאת בדיקה ומצאו שאין- אני לא מכיר)
3. פיתרון יצירתי יחד עם הקפדה גבוהה על מרחק וחיטוי

ללא ספק מדובר בסיטואציה מבאסת, אבל זה המצב
אולי אני נאיבי, אבל נראה לי שלא פותחים מסיבות בריאותיות, אלא אם כן אתה חושב שיש כוונת זדון או רשלנות מיוחדת כלפי חדרי כושר, ואז אשמח לדעת מה אתה חושב בדיוק

נערך לאחרונה:
נשמע רלוונטי לכל מקום באשר הוא.
כנסת ישראל / סופרים / בתי כנסת.

אתם באמת חושבים שיש הצדקה לכזו פסיכוזה לאומית מוירוס מוריד תמותה שנתית?

אתה באמת חושב שסגר יחסל את התחלואה?
אם אתה מוריד את רמת ההדבקה קרוב ל0, אחכ כל מה שאתה צריך לעשות זה לנהל את המשק במגבלות.

מאז הסגר הראשון עד הסגר השני היו חודשים רבים יחסית נורמליים,
ולא כמו הטירוף השומם הזה שקורה עכשיו.

העניין הוא שעל מצב שבו הלכנו לסגר בפעם הראשונה,
כאן פתחו בחזרה את המשק. דפוקים לגמרי

נשמע רלוונטי לכל מקום באשר הוא.
כנסת ישראל / סופרים / בתי כנסת.

אתם באמת חושבים שיש הצדקה לכזו פסיכוזה לאומית מוירוס מוריד תמותה שנתית?

אתה משווה בין מתאמנים שרצים/מרימים כבד בחד״כ ומזיעים ומתנשפים לבית כנסת?
מישהו כאן מתכוון להרים כבד עם מסיכה על הפה והאף? או לחכות בתור לכלוב ״מרחוק״?
אני מנסה להבין איך החשיבה שלך עובדת. אם יש לך איזשהי תיאוריית קונספירציה אז אולי כדאי שתשתף

אם אתה מוריד את רמת ההדבקה קרוב ל0, אחכ כל מה שאתה צריך לעשות זה לנהל את המשק במגבלות.

מאז הסגר הראשון עד הסגר השני היו חודשים רבים יחסית נורמליים,
ולא כמו הטירוף השומם הזה שקורה עכשיו.

העניין הוא שעל מצב שבו הלכנו לסגר בפעם הראשונה,
כאן פתחו בחזרה את המשק. דפוקים לגמרי
8 חודשים מאז שהחלה הפסיכוזה הלאומית.
מחקנו את החיים, הפרנסה, העסק וכבוד האדם.
מחקנו את הדמוקרטיה, המשק והכלכלה.
אבל העיקר שניצלנו מהקוקוריקו.

אתה בעד שנשאר בסגר לנצח? במימון של מי?
אתה תהיה אחראי על לשקם את החברה?
אתה משווה בין מתאמנים שרצים/מרימים כבד בחד״כ ומזיעים ומתנשפים לבית כנסת?
מישהו כאן מתכוון להרים כבד עם מסיכה על הפה והאף? או לחכות בתור לכלוב ״מרחוק״?
אני מנסה להבין איך החשיבה שלך עובדת. אם יש לך איזשהי תיאוריית קונספירציה אז אולי כדאי שתשתף
פחות מאמין ב5G / סדר עולמי חדש.

אבל אשמח לדעת מה מרתיע אותכם הוירוס מוריד תמותה שנתית ולמה הוא הפך לסיבת המוות היחידה הידועה בחברה?
מיליוני אנשים מתים מדי חודש בכל העולם, את מי זה עניין לפני הקוקוריקו?

• פותח/ת השרשור

אבל אשמח לדעת מה מרתיע אותכם הוירוס מוריד תמותה שנתית ולמה הוא הפך לסיבת המוות היחידה הידועה בחברה?

אני מבין לגמרי את התסכול , אני עוד מהסגר הראשון עובד מהבית!!!!! הבילוי שלי נהיה ללכת למכולת/סופר ולסופר-פארם ולרדת לזרוק את הזבל.
אבל מה לעשות שיש דבר כזה שנקרא קורונה , וברגע שיש התקהלויות ופותחים עסקים ועושים אירועים המונים.. עולה התחלואה ונוצר עומס על מערכת הבריאות.

מחקנו את החיים, הפרנסה, העסק וכבוד האדם.
מחקנו את הדמוקרטיה, המשק והכלכלה.
אבל העיקר שניצלנו מהקוקוריקו.

אתה בעד שנשאר בסגר לנצח? במימון של מי?
אתה תהיה אחראי על לשקם את החברה?

הגדירו את הנגיף כמגפה עולמית, לא לאומית
זה קורה אחת למאה שנה. אתה עד לאירוע היסטורי עם השלכות קשות (האם מוצדקות או לא - אנחנו נדע בעתיד)
לא נישאר בסגר לנצח. יהיה חיסון ונמשיך הלאה

יש לדעתי שתי סיבות עיקריות: חשש מקריסה של מערכת הבריאות (בכל העולם, לא רק בארצנו הקטנה) ברמה כזאת שיש עומס כל כך גדול שאם קרוב שלך יצטרך להגיע לטיפול בעקבות חלילה אירוע לב (לדוגמה) לא יהיה איפה ואיך לטפל בו. לחילופין יגיע עם קורונה ויצטרכו להחליט את מי להנשים ואת מי לא. לא רוצים להגיע למצב הזה.
החשש השני הוא שלא יודעים עדיין מה ההשלכות הארוכות טווח של הנגיף, מי פגיע יותר (גם אם עבר את המחלה יחסית ״בקלות״) הרי אתה בעצמך אמרת, 8 חודשים עברו בסך הכל

האם דברים יכולים להתנהל בצורה יותר טובה? כן, אבל אני לא חושב שאפשר לפתוח את החד״כים כבר מחר

עומסים בבתי החולים בעשור האחרון הפכו לשגרה.
שכחתם את העומסים בשיבא? שניידר? רמבם?
בתי חולים שהגיעו ל200 אחוז תפוסה?
לא שזה בסדר כמובן, התלונות לממשלת נתניהו.

עומס במחלקות הקורונה לא באמת היו. זו הפאניקה שמנסים לייצר.
לחפש את מנהלי מחלקות הקורונה בעצמם שהתראיינו מרוצנם וחשפו את האמת.
יש לכם זיכרון קצר?
בר סימן טוב בתחילת מרץ טען שבתי החולים יחליטו את מי להנשים. נתניהו טען שאם כל האסונות בדרך.
אתם בטוחים שלזה הגענו או שככה מנסים להלחיץ אותנו אם לא נהיה כבשים ממושמעים?
אותו משרד טרלול שטען לפני הסגר ששיבא קורס עם 120 אחוז תפוסה במחלקות הקורונה עד שמנהל בית החולים הוציא אותם שקרנים קטנים בזה שאמר שהם בכלל על 50 אחוז תפוסה.
הרי איך ילחיצו את הציבור בלי שקרים?

ובתור אחד שמכיר אישית ד״ר ברמבם..אמנם הוא לא מטפל במחלקת הקורונה..
אבל דבר אחד אגיד לך - אל תאמין לא לתקשורת ולא ל״משרד הבריאות״.
המגפה העולמית היחידה שיש כאן היא מגפה של שקרים.
העולם הנאור והאנושות המפוארת על סף קריסה ומוירוס מעט יותר חזק משפעת עונתית.
שטיפת מוח ומלחמת תודעה יש כאן.

מיליונים על גבי מיליונים מידי שנה נפטרים / נרצחים מרעב ומלחמות מיותרות.
עד אמצע שנה הבאה הקורונה תגדיל את העוני בכמויות מטורפות. עשרות מיליוני אנשים עניים שלא תלויים בעצמם יותר.
אולי זה מה שמנסים לייצר. כי יודעים שזה מה שיהיה בעתיד.
מחסור במזון / זיהום אוויר / ירידה בייצור חמצן בטבע / פיצוץ אוכלוסין / התחממות גלובלית.
זה מה שצריך להטריד אתכם ואולי גם זו הסיבה שהקורונה קיימת.
בעולם בו יש מדינות עם שלטון דיקטטורי עמוק במאה ה21, מנהיגים חולי נפש, מדינות עם אטום שמחפשות רק התבססות צבאית וצמיחה כלכלית..כולם מפחדים מהקוקוריקו.
לתפארת התמימות.

בעולם בו יש מדינות עם שלטון דיקטטורי עמוק במאה ה21, מנהיגים חולי נפש, מדינות עם אטום שמחפשות רק התבססות צבאית וצמיחה כלכלית..

אבל זה מאז ומתמיד היה, ולא הרגשת את זה ביומיום. ההבדל הוא שהגיעה הקורונה ואתה, זה שגר בעולם הנאור והמפואר מרגיש את זה ואתה מתלונן. אין טענות כלפיך אישית, המצב שנפל בחלקנו אכן לא משהו

אבל זה מאז ומתמיד היה, ולא הרגשת את זה ביומיום. ההבדל הוא שהגיעה הקורונה ואתה, זה שגר בעולם הנאור והמפואר מרגיש את זה ואתה מתלונן. אין טענות כלפיך אישית, המצב שנפל בחלקנו אכן לא משהו
אתה חושב? או שגם אתה לא היית עד למלחמת תודעה ושטיפת מוח כזו גסה?

אתה חושב? או שגם אתה לא היית עד למלחמת תודעה ושטיפת מוח כזו גסה?

אתה חי היום בעולם שהכל נגיש יותר, גם מידע- קל היום לתעד ולהיות עד לכל דבר בעולם בזמן אמת, בטקסט או בסרטון, מקורונה ועד תיאוריות קונספירציה מופרחות, כל מה שתעלה על רוחך ויעורר מספיק תאוצה ועניין.
שילוב של מגפה עולמית ונגישות כזאת של מידע (בין אם הוא נכון או לא) לא היה מעולם. טבעי שתהיה פאניקה ודיסאינפורמציה.
איזה שטיפת מוח? תאיר את עיניי

מיליון נפטרים שלכאורה נפטרו בעקבות הקורונה(מקווה שזה ברור לכולנו או שרוב הנפטרים נפטרו עם קורונה ולא בגלל) בעולם של 8 מיליארד?
אתה אמיתי? זו הפאניקה?

כמובן שכל מוות באשר הוא מצער.
אבל מה הדרמה כאשר הקוקוריקו בקושי נכנסת לעשר סיבות המוות המובילות ב2020?
אתה יודע כמה אנשים בכל העולם נפטרים מסרטן, תאונות דרכים, מחלות לב, רעב ומלחמות מיותרות?
כמה אנשים מתאבדים? כמה אנשים הסיגריות הורגות?

מיליון נפטרים שלכאורה נפטרו בעקבות הקורונה(מקווה שזה ברור לכולנו או שרוב הנפטרים נפטרו עם קורונה ולא בגלל) בעולם של 8 מיליארד?
אתה אמיתי? זו הפאניקה?

כמובן שכל מוות באשר הוא מצער.
אבל מה הדרמה כאשר הקוקוריקו בקושי נכנסת לעשר סיבות המוות המובילות ב2020?
אתה יודע כמה אנשים בכל העולם נפטרים מסרטן, תאונות דרכים, מחלות לב, רעב ומלחמות מיותרות?
כמה אנשים מתאבדים? כמה אנשים הסיגריות הורגות?
הקורונה לא מפחיד ומסוכן כמו שהממשלה מציירת את זה.
אבל גם יותר קטלני ממה שאתה חושב.
השוני בין קורונה ושאר וירוסים, שיש תקופת זמן מדבקת בלי לדעת שהאדם מדבק, תקופת הדגירה.

הקורונה תישאר איתנו עוד הרבה זמן, אל תתלו תקוות בממשלה, חיסונים, סגרים כדי להתמודד עם זה.

הממשלה סוגרת ומנסה לחסל את זה אחת ולתמיד, אבל מיד מנסה לחזור לשגרה כדי שהעסקים ישרדו, שרק מוביל לעוד סגר שוב.
הדבר החכם יותר יהיה לנסות לאמץ את המציאות החדשה, וללמוד כדי להאט את ההתפשטות, בלי לנסות בצורה לא הגיונית לעצור אותה לגמרי בשלב הזה.
ולא לפתוח את כל העסקים במכה, זה יוצר עומס מטורף.
להיות חכמים יותר, נגיד חנויות בגדים שעתיים ביום, מסעדות בשעתיים אחרים ביום.
בקיצור להפסיק לחיות באשליה.

לשאלה מתי יפתחו את המכונים?
אף אחד לא יודע, לא החדרי כושר, ולא הממשלה. אני ממליץ לאנשים למצוא דרך להשקיע בתחביבים ובבריאות בהתאם לחוסר וודאות, לחפש צורה להמשיך בהתחשב שהמצב עלול להישאר אותו דבר עוד הרבה זמן לצערי.

הדבר החכם יותר יהיה לנסות לאמץ את המציאות החדשה, וללמוד כדי להאט את ההתפשטות, בלי לנסות בצורה לא הגיונית לעצור אותה לגמרי בשלב הזה.
ולא לפתוח את כל העסקים במכה, זה יוצר עומס מטורף.
להיות חכמים יותר, נגיד חנויות בגדים שעתיים ביום, מסעדות בשעתיים אחרים ביום.
בקיצור להפסיק לחיות באשליה.
איזו דעה מקורית. חשבת עליה לבד?
השוני בין קורונה ושאר וירוסים, שיש תקופת זמן מדבקת בלי לדעת שהאדם מדבק, תקופת הדגירה
וזה בדיוק למה הסגרים מטופשים ומסביר כיצד יש עלייה בתחלואה ב2-3 שבועות הראשונים לסגר.
הירידה בתחלואה מגיעה רק אחרי חודש.
הסגר בסך הכל משטח את העקומה.
על הנזקים מסביב לא ארחיב.

נ.ב, תתייעצו עם ארגנטינה.
מדינה שהייתה תחת סגר 5 חודשים והגיעה ל15 אלף נדבקים ביום.

@Kartalajan
מה אתה היית עושה? היית פותח הכל ונותן לכולם להידבק יהיה מה שיהיה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית