עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי השלבים היינו אמורים לחזור ב 29.11, כרגע נראה שאין שיפור במקדם ההדבקה אלא רק נהיה גרוע יותר
(מצד שני יש לנו רק כ 326 חולים קשים)
שר ה"ספורט" והתרבות שלנו לא נלחם ולא נשמע קולו אז תחכו עוד הרבה זמן.
תקנו ציוד הבייתה, אין ברירה
לצערי אני נוטה להסכים איתך.
והכי גרוע, חדרי הכושר ממשיכים לחייב בטענה שאנחנו נקבל בחזרה את החודשים האלה רטרואקטיבית, משמע הם מקבלים כסף על זה שהמכונים סגורים, ואם חס וחלילה הם סוגרים אף אחד לא זכאי להחזר.
כסף זה הדבר האחרון שמדאיג אותי, אני לא אשקר, אני כן מתאמן במכון שלנו בתנאים לא תנאים (כניסה מחתרתית/מתאמנים בחושך וצריך לקבוע איתו)
קשה להגיע לאותה רמת אימון, אני עושה הרבה השלמות של אימונים בבית ומתחיל להנות מזה.
אבל כן חסר לי ללכת כל יום למכון בשעות שנוחות לי וכשיש אוירה, נשים ותנאים.
אתם באמת חושבים שלא פותחים חדרי כושר מסיבות בריאותיות?
הרי למשרד הטרלול אין הוכחה להדבקה בחדרי כושר.
אם אתה מוריד את רמת ההדבקה קרוב ל0, אחכ כל מה שאתה צריך לעשות זה לנהל את המשק במגבלות.אתה באמת חושב שסגר יחסל את התחלואה?
נשמע רלוונטי לכל מקום באשר הוא.
כנסת ישראל / סופרים / בתי כנסת.
אתם באמת חושבים שיש הצדקה לכזו פסיכוזה לאומית מוירוס מוריד תמותה שנתית?
8 חודשים מאז שהחלה הפסיכוזה הלאומית.אם אתה מוריד את רמת ההדבקה קרוב ל0, אחכ כל מה שאתה צריך לעשות זה לנהל את המשק במגבלות.
מאז הסגר הראשון עד הסגר השני היו חודשים רבים יחסית נורמליים,
ולא כמו הטירוף השומם הזה שקורה עכשיו.
העניין הוא שעל מצב שבו הלכנו לסגר בפעם הראשונה,
כאן פתחו בחזרה את המשק. דפוקים לגמרי
פחות מאמין ב5G / סדר עולמי חדש.אתה משווה בין מתאמנים שרצים/מרימים כבד בחד״כ ומזיעים ומתנשפים לבית כנסת?
מישהו כאן מתכוון להרים כבד עם מסיכה על הפה והאף? או לחכות בתור לכלוב ״מרחוק״?
אני מנסה להבין איך החשיבה שלך עובדת. אם יש לך איזשהי תיאוריית קונספירציה אז אולי כדאי שתשתף
8 חודשים מאז שהחלה הפסיכוזה הלאומית.
אבל אשמח לדעת מה מרתיע אותכם הוירוס מוריד תמותה שנתית ולמה הוא הפך לסיבת המוות היחידה הידועה בחברה?
מיליוני אנשים מתים מדי חודש בכל העולם, את מי זה עניין לפני הקוקוריקו?
8 חודשים מאז שהחלה הפסיכוזה הלאומית.
מחקנו את החיים, הפרנסה, העסק וכבוד האדם.
מחקנו את הדמוקרטיה, המשק והכלכלה.
אבל העיקר שניצלנו מהקוקוריקו.
אתה בעד שנשאר בסגר לנצח? במימון של מי?
אתה תהיה אחראי על לשקם את החברה?
אבל אשמח לדעת מה מרתיע אותכם הוירוס מוריד תמותה שנתית ולמה הוא הפך לסיבת המוות היחידה הידועה בחברה?
מיליוני אנשים מתים מדי חודש בכל העולם, את מי זה עניין לפני הקוקוריקו?
בעולם בו יש מדינות עם שלטון דיקטטורי עמוק במאה ה21, מנהיגים חולי נפש, מדינות עם אטום שמחפשות רק התבססות צבאית וצמיחה כלכלית..
אתה חושב? או שגם אתה לא היית עד למלחמת תודעה ושטיפת מוח כזו גסה?אבל זה מאז ומתמיד היה, ולא הרגשת את זה ביומיום. ההבדל הוא שהגיעה הקורונה ואתה, זה שגר בעולם הנאור והמפואר מרגיש את זה ואתה מתלונן. אין טענות כלפיך אישית, המצב שנפל בחלקנו אכן לא משהו
אתה חושב? או שגם אתה לא היית עד למלחמת תודעה ושטיפת מוח כזו גסה?
הקורונה לא מפחיד ומסוכן כמו שהממשלה מציירת את זה.מיליון נפטרים שלכאורה נפטרו בעקבות הקורונה(מקווה שזה ברור לכולנו או שרוב הנפטרים נפטרו עם קורונה ולא בגלל) בעולם של 8 מיליארד?
אתה אמיתי? זו הפאניקה?
כמובן שכל מוות באשר הוא מצער.
אבל מה הדרמה כאשר הקוקוריקו בקושי נכנסת לעשר סיבות המוות המובילות ב2020?
אתה יודע כמה אנשים בכל העולם נפטרים מסרטן, תאונות דרכים, מחלות לב, רעב ומלחמות מיותרות?
כמה אנשים מתאבדים? כמה אנשים הסיגריות הורגות?
איזו דעה מקורית. חשבת עליה לבד?הדבר החכם יותר יהיה לנסות לאמץ את המציאות החדשה, וללמוד כדי להאט את ההתפשטות, בלי לנסות בצורה לא הגיונית לעצור אותה לגמרי בשלב הזה.
ולא לפתוח את כל העסקים במכה, זה יוצר עומס מטורף.
להיות חכמים יותר, נגיד חנויות בגדים שעתיים ביום, מסעדות בשעתיים אחרים ביום.
בקיצור להפסיק לחיות באשליה.
וזה בדיוק למה הסגרים מטופשים ומסביר כיצד יש עלייה בתחלואה ב2-3 שבועות הראשונים לסגר.השוני בין קורונה ושאר וירוסים, שיש תקופת זמן מדבקת בלי לדעת שהאדם מדבק, תקופת הדגירה