הבעיה שלנו היא שאין לאחד מהשרים קרוב משפחה שיש לו חד"כ...אתם באמת חושבים שלא פותחים חדרי כושר מסיבות בריאותיות?
הרי למשרד הטרלול אין הוכחה להדבקה בחדרי כושר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה שלנו היא שאין לאחד מהשרים קרוב משפחה שיש לו חד"כ...אתם באמת חושבים שלא פותחים חדרי כושר מסיבות בריאותיות?
הרי למשרד הטרלול אין הוכחה להדבקה בחדרי כושר.
😇איזו דעה מקורית. חשבת עליה לבד?
השירות אינו כרוך בתשלום:sarcastic:קיצר מי שרוצה להתאמן במכון שידבר איתי אני מקבל טיפים
כשהחוק פוגע למאמנים בפרנסה ואומר שאסור לשלם להם או חרא כזה בהחלט רצוי לעבור עליו.הבנתי, אדוני ממליץ להפר את החוק.
חברים חייב להזהיר אותכם
בתור בעל עסק עצמאי
אצלי ביקרו
מתבצעות בדיקות של משרד הבריאות/רשות המיסים.
בודקים את כל הקריטריונים של התו הסגול
תזהרו רצח
אם אתם מתכוונים לפתוח את המכונים בשושו
כי זה יעבור מפה לאוזן לא טובה!
כי הציוד בבית חראיש פה שמרגישים כאילו כל פעם הם גוררים את עצמם לאימון, וכל פעם מנסים להכריח את עצמם להתאמן בבית. בשונה מאוד ממכון כושר שרק חיכיתי ללכת.
אין לי מושג למה אבל לגייס כוח לאימון בבית דורש הרבה יותר משמעת עצמית
הסופר עושה הכל כדי להיות ״מכוסה״לא כי בסופר ממש שומרים על ה'תו הסגול'...
בחייאת זה הכל פארסה אחת גדולה!
אנחנו עם שלא מודע למרחב אישי:sarcastic: ובטח שלא לשמירת מרחק של 2 מטר..
אצלך זה כמו מכון בחולכי הציוד בבית חרא
כי הציוד בבית חרא
כי יש יותר פיתויים בבית לא להתאמן.
כי לא נוח
וכו' וכו' וכו'
הסופר עושה הכל כדי להיות ״מכוסה״
מדבקות על הריצפה של שמירת מרחק,עמדות חיטוי,עמדת כפפות,מדידת חום...
את אוכפי החוק מעניין רק עניין המסכות של האדם הפרטי!
לדוגמא אם יראו שני אנשים רבים פיצוצים ברחוב,אם הם בלי מסכה יעצרו אותם וגם יתנו דוח,אם הם עם מסכות אז שיהרגו אחד תשני,אף פקח לא יעצור....
אצלך זה כמו מכון בחול
האמת שבבית יש לי ציוד יותר טוב מהמכון.. האמת שאצלי זה כאילו מרגיש בודד. להתאמן לבד ב10 בלילה כל הבית שקט כבר חשוך מ5. צריך להתרכז 20 דק לפני האימון בגיוס אנרגיה מנטלית. כעת אני עוד עומד בזה מעולה.. לא ויתרתי על אף אימון וכל אימון היה סופר עצים, אבל זה דורש ממני מנטלית הרבה יותר. אני שונא להגיד את זה, שונא גם לחשוב על זה אבל לאט לאט אני מפסיק להנות מהתהליך
״יהיה מה שיהיה״? תפסיק להשריץ פחדים.@Kartalajan
מה אתה היית עושה? היית פותח הכל ונותן לכולם להידבק יהיה מה שיהיה?
אם לא היית גר בכוסי למלם..היינו חברים טוביםקיצר מי שרוצה להתאמן במכון שידבר איתי אני מקבל טיפים
כשהחוק פוגע למאמנים בפרנסה ואומר שאסור לשלם להם או חרא כזה בהחלט רצוי לעבור עליו.
הם לא.מה שמעניין אותי איך המכונים הקטנים ישרדו?
ברור שלא אבל תחשוב רגע מה זה אומר לגבי עתיד התחום בארץ , הם כמה שהם היו קטנים הם עדיין סיפקו לנו תחרות עם החברות הגדולות , מה שאומר שאנחנו כנראה גם נסבול מהעלאה של מחירים לאחר כול החרא הזה (לצערי הרב , מקווה שזה לא יקרה)הם לא.
ברור שלא אבל תחשוב רגע מה זה אומר לגבי עתיד התחום בארץ , הם כמה שהם היו קטנים הם עדיין סיפקו לנו תחרות עם החברות הגדולות , מה שאומר שאנחנו כנראה גם נסבול מהעלאה של מחירים לאחר כול החרא הזה (לצערי הרב , מקווה שזה לא יקרה)
וזה שוב בעיה של התנהלות כושלת של הממשלה זה ממש מרגיש כמו לוטו כמו שמישהו כתב פה מקודם אם היה בממשלה קרוב משפחה בעל מכון כושר כול זה אולי היה נמנע.אנחנו נסבול מעלייה במחירים אין כאן שאלה.