הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

היסטוריה תמיד חוזרת על עצמה.
זה כלל שאסור לשכוח.
התנאים משתנים, אבל בני אדם מעט מאוד.
לא הייתי ממהר לפסול את נסיון העבר.
עכשיו יותר מבעבר הפזיזות להוציא פיתרון גדול יותר.

ובמהלך היסטוריה תמיד היו מגפות..
אז למה עכשיו מתכחשים? כי אתה לא רואה גופות ברחובות?
אתה באמת משווה בין חיסונים ותרופות שהוכחו כיעילים(רובם לפחות) הן על בעלי חיים והן על בני אדם אל מול חיסון שלא נבדק ו״יצא לאור״ רק אתמול?

אתה לוקח אחריות על כולנו?

עם החיסון עבר את כל השלבים והבדיקות של הFDA, אז כן.
בדיוק כמו התרופות שאנשים צורכים במידה והן זקוקים.

כי 98% מחלימים לבד.
השאלה מה ההגדרה של מגפה?
אם תשאל אותי, סרטן זה מגפה גם כן.

בדיוק כמו התרופות שאנשים צורכים במידה והן זקוקים.
FDA:lol:

אז למה עכשיו מתכחשים? כי אתה לא רואה גופות ברחובות
עם 99 אחוז מחלימים?
גם סרטן, התקפי לב, תאונות ומלחמות הן מגפות.
המגפה היחידה שיש כאן היא מגפה של שקרים.
בדיוק כמו התרופות שאנשים צורכים במידה והן זקוקים
אחלה, מוזמן להתחסן.
ממשלת ישראל יכולה להניח לי לנפשי ולא לחייב אותי להתחסן או שתכף תגיד שאני פצצה ביולוגית שמסכנת את כולם?

כי 98% מחלימים לבד.
השאלה מה ההגדרה של מגפה?
אם תשאל אותי, סרטן זה מגפה גם כן.

ידידי, אולי הם מחלימים לבד... אבל הם מדביקים אחרים שאולי לא יצליחו להחלים לבד.
בנוסף יש עוד עדויות שהקורונה משפיעה על מערוכות שונות בגוף גם לאחר הבראה.
בעיקר הפרעות קוגניטיבית.

בעיקר הפרעות קוגניטיבית.
ההגדרה של מגפה, ומדוע קורונה לא מגיפה
Is The Coronavirus A Plague?
בעיקר הפרעות קוגניטיבית.
ההגדרה של מגפה, ומדוע קורונה לא מגפה

עם 99 אחוז מחלימים?
גם סרטן, התקפי לב, תאונות ומלחמות הן מגפות.
המגפה היחידה שיש כאן היא מגפה של שקרים.

אחלה, מוזמן להתחסן.
ממשלת ישראל יכולה להניח לי לנפשי ולא לחייב אותי להתחסן או שתכף תגיד שאני פצצה ביולוגית שמסכנת את כולם?

חלילה..
אני לא חושב שצריך לחייב אנשים להתחסן, בטח לא בחיסון הראשוני.
וגם אני משוכנע שיש הרבה שיסכימו להתחסן מרצון, בתקווה שיווצר 'חיסון עדר'.

חלילה..
אני לא חושב שצריך לחייב אנשים להתחסן, בטח לא בחיסון הראשוני.
וגם אני משוכנע שיש הרבה שיסכימו להתחסן מרצון, בתקווה שיווצר 'חיסון עדר'.
בנתיים חיסון העדר היחידי שיש כרגע הוא החיסון הטבעי של הגוף. ראית איך בני ברק ״פתאום״ ירוקה?
שכחנו כמה הם התקהלו בבתי כנסת, ישיבות והלוויות ללא מסכות במהלך חגי תשרי ופתאום אין תחלואה?
או שהם חולים וזה פונקציה של חוסר בדיקות? ואם כן, איך זה שהמספרים יורדים? חשבתי שבמגפה אנשים יודעים כשהם חולים.

וחוץ מזה, אני רוצה שחברי הכנסת יתחסנו קודם.
חלקם בקבוצת סיכון ואני רוצה שיהוו לי דוגמא.

אחלה, מוזמן להתחסן.

לא, אבל אתה סתם מלחיץ אנשים עם מגפת הקוקוריקו שלך.

במהלך כל הדיון הזה, כתבת את הדעה שלך תחת הסוואה של עובדות ומספרים. רציונליות לכאורה.
למרות שאמרת שאתה לא בעניין של קונספירציות של ״סדר עולמי חדש״ ודומיו, וזה לקח כמה תגובות בשביל להבין שזה בעצם מה שאתה מנסה להעביר. אתה בסוף מגיע תמיד לאותה נקודה, שמישהו מנסה לשלוט בך. לא תקין לדעתי.ֿ

לגבי הלינק ששמת פה שמראה על 99.9% החלמה, לא היה לי דרך לבדוק את הנתונים כי הוא לא משתמש ברפרנסים כמו שצריך, אז מה שעשיתי פשוט לקחתי את הלינק שנתת והרצתי חיפוש איפה הלינק הזה בעיקר פורסם. עלה שבעיקר בפורומים ורדדיט שקשורים לקונספירציה. לא הופתעתי.
ֿ
צריך לעשות הפרדה בין התחושות שכולם חווים בעקבות המגפה, לבין ביקורת על הממשלה, לבין תיאוריות קונספירציה ו-1+1ים שהדמיון המפותח יכול לעשות. אני מסכים איתך שהביקורת על ההתנהלות של הממשלה מוצדקת, לזה שאין טעם להכריח את כולם להתחסן (זה רעיון מפגר בכלל לצאת לציבור עם הרעיון הזה - מי לעזאזל חשב על זה) אלא רק את אלה שהם בסיכוי גבוה להיפגע (=לתפוס מיטה בביהח) אם יחלו בקורונה.

לא צריך להיות עיוור ולהנהן עם הראש שלך לכל דבר שמומחה אומר לך, עם זה אני מסכים. יכול להיות שההיסטריה לא מוצדקת במאה אחוז. רק אחרי זמן מסוים שהקורונה תעבור אנחנו נדע אם זה היה שווה את כל הבלאגן. כמו שההיגיון אומר לך שלא צריך לקחת ריזיקה ולחייב את כולם בחיסון, ההיגיון אומר גם שכנראה שלקורונה יש השלכות אחרות מעבר לדלקת בדרכי הנשימה (אנחנו עדיין לא יודעים במאה אחוז)
אבל לחשוב שטובי המוחות בעולם יושבים כרגע וחושבים איך אפשר לשלוט בך, ושכל מנהיגי העולם התאחדו לצורך זה- נשמע לי ממש מופרח.

הקורונה הוכרזה כמגיפה כלל עולמית - מה ההבדל בין התפרצות מחלה, למגיפה ולמחלה עולמית? - הידען

לא, אבל אתה סתם מלחיץ אנשים עם מגפת הקוקוריקו שלך.

במהלך כל הדיון הזה, כתבת את הדעה שלך תחת הסוואה של עובדות ומספרים. רציונליות לכאורה.
למרות שאמרת שאתה לא בעניין של קונספירציות של ״סדר עולמי חדש״ ודומיו, וזה לקח כמה תגובות בשביל להבין שזה בעצם מה שאתה מנסה להעביר. אתה בסוף מגיע תמיד לאותה נקודה, שמישהו מנסה לשלוט בך. לא תקין לדעתי.ֿ

לגבי הלינק ששמת פה שמראה על 99.9% החלמה, לא היה לי דרך לבדוק את הנתונים כי הוא לא משתמש ברפרנסים כמו שצריך, אז מה שעשיתי פשוט לקחתי את הלינק שנתת והרצתי חיפוש איפה הלינק הזה בעיקר פורסם. עלה שבעיקר בפורומים ורדדיט שקשורים לקונספירציה. לא הופתעתי.
ֿ
צריך לעשות הפרדה בין התחושות שכולם חווים בעקבות המגפה, לבין ביקורת על הממשלה, לבין תיאוריות קונספירציה ו-1+1ים שהדמיון המפותח יכול לעשות. אני מסכים איתך שהביקורת על ההתנהלות של הממשלה מוצדקת, לזה שאין טעם להכריח את כולם להתחסן (זה רעיון מפגר בכלל לצאת לציבור עם הרעיון הזה - מי לעזאזל חשב על זה) אלא רק את אלה שהם בסיכוי גבוה למות אם יחלו בקורונה.

לא צריך להיות עיוור ולהנהן עם הראש שלך לכל דבר שמומחה אומר לך, עם זה אני מסכים. יכול להיות שההיסטריה לא מוצדקת במאה אחוז. רק אחרי זמן מסוים שהקורונה תעבור אנחנו נדע אם זה היה שווה את כל הבלאגן. כמו שההיגיון אומר לך שלא צריך לקחת ריזיקה ולחייב את כולם בחיסון, ההיגיון אומר גם שכנראה שלקורונה יש השלכות אחרות מעבר לדלקת בדרכי הנשימה (אנחנו עדיין לא יודעים במאה אחוז)
אבל לחשוב שטובי המוחות בעולם יושבים כרגע וחושבים איך אפשר לשלוט בך, ושכל מנהיגי העולם התאחדו לצורך זה- נשמע לי ממש מופרח.
לגבי אם הקורונה מסוכנות או לא - טחנו את זה אתמול מספיק.
נאחל בריאות אחד לשני.

לגבי השאר, מה הלחץ לחייב ולחוקק חוקים כאלה הזויים תוך כדי חיסול הפרטיות?
לא, אני לא מאמין בסדר עולמי חדש וכו, אבל כן אשמח שתסביר לי מדוע יש כאן כאלו צעדים קיצונים?
מדוע מחפשים עלינו שליטה בכוח?
למה משקרים לנו ככ הרבה?

ואם אתה חושב שכל זה מוצדק לגמרי עקב הקורונה - אז נעצור את זה כאן ועכשיו.

לגבי השאר, מה הלחץ לחייב ולחוקק חוקים כאלה הזויים תוך כדי חיסול הפרטיות?

לא יודע. אתה יכול לתת דוגמה לחוקים מסוימים שחוקקו בעקבות הקורונה שבאמת פוגעים לך בפרטיות?
אני לא מדבר על רעיונות שנזרקו פה ושם. חוקים שעכשיו בתוקף ומשפיעים עליך.

לגבי הרעיון לחייב את כולם להתחסן, אני לא חושב שזה באמת יעבור. אני לא יודע מי חשב לעצמו בכלל שזה רעיון טוב לפרסם כזה דבר, גם אם זה רק בגדר הצעה. לא נראה לי שככה יוצרים אמון בציבור... זה לא משרת אף אחת מהמטרות (גם לא את הזדוניות שבניהן)

לא יודע. אתה יכול לתת דוגמה לחוקים מסוימים שחוקקו בעקבות הקורונה שבאמת פוגעים לך בפרטיות?
אני לא מדבר על רעיונות שנזרקו פה ושם. חוקים שעכשיו בתוקף ומשפיעים עליך.

לגבי הרעיון לחייב את כולם להתחסן, אני לא חושב שזה באמת יעבור. אני לא יודע מי חשב לעצמו בכלל שזה רעיון טוב לפרסם כזה דבר, גם אם זה רק בגדר הצעה. לא נראה לי שככה יוצרים אמון בציבור... זה לא משרת אף אחת מהמטרות (גם לא את הזדוניות שבניהן)
איכוני השבכ? הגבלת הפגנות? חובת מסכה?
הפחדות של מגפת קץ האנושות
30 שנה חסיון מידע על 144 החלטות שהציבור אינו חשוף אליו
פוליטיקאים שישבו בקבינט והיו שותפים לחיסיון המידע, הפרו הם ומשפחותיהם את ההנחיות ללא טיפת פחד ממגפת קץ האנושות כפי שדאגו לבלבל לנו בשכל במרץ
רבים מחולי הקורונה סומנו כמתים מהנגיף אף על פי שיצאו שליליים לבדיקות / מתו עם הנגיף ולא בעקבות הנגיף
^ כהמשך לזה - משרד הבריאות התחיל לבצע ״בדיקה״ אם אותם חולים אכן נפטרו מהקורונה אבל מסרב לתת את פרטי החקירה 🤣 אמין.
סגרים מטופשים
חיילים ברחובות
איכוני שבכ
הגבלת הפגנות
שוטרים שמחלקים קנסות
שקרים במספרי הנדבקים
חוקים הזויים
הקרסת הכלכלה
חיסול העצמאים והעסקים
ארגון פשע בראש המדינה
חובת טיטול על הפנים(שצובר ים חיידקים ומסוכן כשהוא על האף במשך יום שלם)
מנגישים לנו את הבדיקות(שהוכחו כלא מדויקות) ב״שוחד״ - עם תמריצים למוסדות, כספים דרך מפעל הפייס ואופניים לילדים.
רק תבואו להיבדק!
מה ככ רוצים לדחוף לנו מטוש לאף אם הבדיקה לא מדויקת ו98 אחוז מהציבור ללא סיפטומים?

זה המשיך עם ״המלצת״ המצלמות של גמזו למקם מצלמות מעקב ברחובות ובקרוב מאוד חובת בדיקת קוקוריקו לתלמידים 3 פעמים בשבוע, בדיקת קוקוריקו במקום העבודה וכניסה לקניונים.

זוכרים שהכל התחיל מרק זה? רק סגר? רק שבועיים? רק מסכה? רק רק רק.
@Forest , אתה יכול להכחיש את זה?

שימו לב לשוס הבא(לא יודע אם זה אמיתי)
מפעל הפיס ומ.הבריאות מגרילים 10,000₪
לאנשים שילכו להיבדק לקורונה??!!
המדינה ירדה מהפסים!

קבצים מצורפים

• 634B3217-47A4-4571-BF76-A6C35962B699.jpeg
    634B3217-47A4-4571-BF76-A6C35962B699.jpeg
    KB 74 · צפיות: 41
שימו לב לשוס הבא(לא יודע אם זה אמיתי)
מפעל הפיס ומ.הבריאות מגרילים 10,000₪
לאנשים שילכו להיבדק לקורונה??!!
המדינה ירדה מהפסים!
אחי, אתה פאשיסט?
לך תיבדק ותקבל פרס כספי. אתה פצצה ביולוגית שמסכנת את הציבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית