הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

אתה יודע שביום ממוצע עוברים בגוף שלך מאות וירוסים שאתה לא יודע על קיומם?
יש לך תיעוד שלך עם מסכה בחורף בעידן פוסט קורונה?
או שהיית ילד מרדן שמסכן את הבריאות של כולנו?

״מאות וירוסים״? ואת כולם מערכת החיסון והרפואה כיום לא מכירה?
עכשיו אתה ממש אומר שטויות. רפרנס בבקשה.

חזרנו לאותה נקודה.
ושוב אני אשאל - מה החשש שלך מוירוס מוריד תמותה שנתית?

הדבר היחידי שצריך להדאיג אותך הוא השלכותיו הקשות בכל תחומי החיים.
ובמיוחד בדרך בה מחסלים את הפרטיות שלך במסווה של מגפה מומצאת(לא מכחיש את הוירוס).
מבחינת רפואה, סטטיסטית ומספרית - הוא מעט יותר נורא משפעת.
בוא תראה לי איפה אותה ירידה בתמותה השנתית? בתקופת הסגר הראשון כולם היו סגורים והייתה הרבה פחות תמותה מכל סיבה אחרת שהיא לא קורונה, וכמות חולי קורונה נמוכה במיוחד. היום בישראל יש תמותה עודפת, והדבר נכון לכל העולם.
אתה סתם חי באשליה

אתה יודע שביום ממוצע עוברים בגוף שלך מאות וירוסים שאתה לא יודע על קיומם?
יש לך תיעוד שלך עם מסכה בחורף בעידן פוסט קורונה?
או שהיית ילד מרדן שמסכן את הבריאות של כולנו?
זה טיעון שטותי ודבילי. אתה יודע כמה מטוסים עפים מעליך ואף אחד לא פגע בך? אתה מבין כמה הדיון שטותי?
קורונה זה וירוס בקושי ידוע, אם טיפול לא מוחלט, חוסר יכולת להגן על אוכלוסיות בסיכון, עם תמותה גבוהה יחסית ותחלואה גבוהה

זה טיעון שטותי ודבילי. אתה יודע כמה מטוסים עפים מעליך ואף אחד לא פגע בך? אתה מבין כמה הדיון שטותי?
קורונה זה וירוס בקושי ידוע, אם טיפול לא מוחלט, חוסר יכולת להגן על אוכלוסיות בסיכון, עם תמותה גבוהה יחסית ותחלואה גבוהה
Global data: COVID-19 recovery rate approaching 99.9%
בוא תראה לי איפה אותה ירידה בתמותה השנתית? בתקופת הסגר הראשון כולם היו סגורים והייתה הרבה פחות תמותה מכל סיבה אחרת שהיא לא קורונה, וכמות חולי קורונה נמוכה במיוחד. היום בישראל יש תמותה עודפת, והדבר נכון לכל העולם.
אתה סתם חי באשליה

כנס לנתוני הלמס בעצמך אם אני חי באשליה.
אל תאמין לי, תאמין למספרים.
התמותה לא השתנתה גם בחודשים בהם לא היה סגר כאשר הוירוס התפרץ יותר.
אל תשכח שהאוכלוסייה גדלה והשנה לא היה כמעט חול. כל עם ישראל בבית.

אז אחרי שתסתכל בעצמך,
ככה נראית מגפה? כי אם כן, המצב לגמרי בשליטה.
אבל מכיר את הסגנון שלך, אתה לא תשנה את דעתך
ודבר נוסף לא פחות חשוב - אנשים שנפטרו בעקבות הזנחות רפואיות בגלל הקורונה, התאבדויות שמשתיקים ועוד המון.
וזה לפני הנזק הכלכלי והחברתי.

לא בטוח שהבנתי אותך, למה אסור לשלם למאמני כושר? אם זה אימון אונליין? אתה מתכוון חדרי כושר? לא הבנתי.
תחת תנאים מסויימים (10 מתאמנים מאמן אחד שמותר עשרה אנשים) או משהו כזה אסור להעביר למאמן כסף, שזה כמובן בולשיט אחד גדול. שולטים לאנשים בהכנסה ואחרי זה הפלא ופלא אנשים פה לא שורדים את החודש.

מסכים עם הרבה דברים ש @Kartalajan כותב פה. עובדים עלינו והכל מתחת לאף שלנו.

8 חודשים מאז שהחלה הפסיכוזה הלאומית.
קצב ההדבקה הוא כזה שישתק לך את מערכת הבריאות,
אם התחלואה עולה מעל הרף הזה, מתחילה תמותה עודפת של אנשים שלא זוכים לטיפול רפואי בזמן

וגם, בלי לעצור בכלל את ההדבקה, הכמות של התמותה בסופו של דבר תגיע לרמה שגם ככה תשתק את המשק,
כי אנשים יחששו להסתובב.

לא מבין מה המוטיבציה שלך לקרוא לזה קוקוריקו, זה מסתכם במספרים

קצב ההדבקה הוא כזה שישתק לך את מערכת הבריאות
זה לא קרה בהתחלה, זה לא קרה ביציאה מהסגר הראשון וגם לא בתקופת הסגר השני. והיו לכאורה כל יום 7-8 אלף נדבקים.
מערכת הבריאות תחת הזנחה כבר למעלה מעשור תחת ממשלת נתניהו. עומסים של למעלה מ200 אחוזים בחדרי מיון הפכו לשגרה.
איפה הציבור היה לפני כן? אז עכשיו תחת הפחדות פתאום זה נורא מלחיץ?
או שרק פחד בציבור מעביר מסרים?

מכיר אישית ד"ר ברמבם. ההזנחה והעומסים מהם הם סובלים מידי שנה בגדר הזנחה פושעת.
לא הקורונה יצרה להם את העומס.
אם התחלואה עולה מעל הרף הזה, מתחילה תמותה עודפת של אנשים שלא זוכים לטיפול רפואי בזמן
זה בדיוק למה שהקורונה גרמה ללא הצדקה.

נערך לאחרונה:

חבל על הזמן שלך. אין עם מי לדבר, ראש בקיר. מציג את הנתונים שנוחים לו, לא לוקח בחשבון הרבה פאקטורים אחרים בחשבון. לא נעים להגיד, אבל לצד הקורונה יש גם מגפת קוקוריקו. זה נורמלי כנראה, תופעת לוואי צפויה. נכיל את הקורונה ונכיל גם את זה. שיהיה לבריאות

נערך לאחרונה:
Global data: COVID-19 recovery rate approaching 99.9%
גם 99.9% זה אחוז גבוה למחלות שבודקים לכולם, מבטיח לך ששפעת לא מתקרבת אפילו לאחוזים האלה

כנס לנתוני הלמס בעצמך אם אני חי באשליה.
אל תאמין לי, תאמין למספרים.
התמותה לא השתנתה גם בחודשים בהם לא היה סגר כאשר הוירוס התפרץ יותר.
אל תשכח שהאוכלוסייה גדלה והשנה לא היה כמעט חול. כל עם ישראל בבית.
בכל שאר העולם יש תמותה עודפת, שם הוירוס לא שונה, ודווקא בחודשים האחרונים יש תמותה עודפת. אני לא יודע ספציפית ספטמבר ואוקטובר, אבל אני יודע שאוגוסט כבר היינו ב-10% עודף

אז אחרי שתסתכל בעצמך,
ככה נראית מגפה? כי אם כן, המצב לגמרי בשליטה.
אבל מכיר את הסגנון שלך, אתה לא תשנה את דעתך
מי אתה שיקבע איך נראית מגפה? אתה מבין שהמצב כרגע הוא כמו שהוא היום עם כל אמצעי הזהירות? תחשוב איך היה נראה בלי

ודבר נוסף לא פחות חשוב - אנשים שנפטרו בעקבות הזנחות רפואיות בגלל הקורונה, התאבדויות שמשתיקים ועוד המון.
וזה לפני הנזק הכלכלי והחברתי.
אז יש תמותה שמסתירים מאיתנו אבל היא לא מקורונה? תיאוריות קונספירציה הולכות רק בכיוון אחד?

בכל שאר העולם יש תמותה עודפת, שם הוירוס לא שונה, ודווקא בחודשים האחרונים יש תמותה עודפת. אני לא יודע ספציפית ספטמבר ואוקטובר, אבל אני יודע שאוגוסט כבר היינו ב-10% עודף
באירופה גם אנשים יותר מתים מסרטן.
אז? האוכלסיה גדולה יותר. זה למה שוודיה ואיטליה אכלו אותה בעקבות הדבקה באוכלוסיה מבוגרת.
אני נגד מדיניות הסגרים והפסיכוזה העולמית. הקורונה פוגעת בכל כך הרבה תחומי חיים שזה נוראי.
בנתיים הסינים מצחקקים על כולנו עם צמיחה כלכלית ב2020.
מי אתה שיקבע איך נראית מגפה? אתה מבין שהמצב כרגע הוא כמו שהוא היום עם כל אמצעי הזהירות? תחשוב איך היה נראה בלי
היכן קבעתי? החל מדצבר 2019 החלו לקרוא לקורונה מגפה.
ואותי בעיקר מעניין מה שקורה בארץ. בהתחשב בכך שהתמותה כמעט וזהה - אז המצב בשליטה.

אז יש תמותה שמסתירים מאיתנו אבל היא לא מקורונה? תיאוריות קונספירציה הולכות רק בכיוון אחד?
אתה יודע כמה אנשים הוזנחו רפואית בעקבות הקורונה וכמה נרשם עליהם סיבת מוות קורונה כשאין קשר?
למיטב זכרוני אתה גר באיטליה. החדשות האלו לא מגיעות לשם.

באירופה גם אנשים יותר מתים מסרטן.
אז? האוכלסיה גדולה יותר. זה למה שוודיה ואיטליה אכלו אותה בעקבות הדבקה באוכלוסיה מבוגרת.
אני נגד מדיניות הסגרים והפסיכוזה העולמית. הקורונה פוגעת בכל כך הרבה תחומי חיים שזה נוראי.
תמותה עודפת ה לא רק ילד בן 12 שיושב עם מחשבון, בודקים האם זה פרופורציונלי לאוכלוסיה, ועדיין עודף

היכן קבעתי? החל מדצבר 2019 החלו לקרוא לקורונה מגפה.
נראה שאתה מפקפק בהגדרה כי לפי ההגדרה שלך היא שונה

אתה יודע כמה אנשים הוזנחו רפואית בעקבות הקורונה וכמה נרשם עליהם סיבת מוות קורונה כשאין קשר?
אז יש תמותה עודפת או לא?
יש יותר מתים או לא?
אם יש יותר מתים מקורונה ויותר מתים ממקורות אחרים, אז חייבת להיות תמותה עודפת, או שיש פה משהו קצת יותר מורכב. בטוח שהקורונה לא מחזירה אנשים לחיים.

הרבה אנשים לא מרוצים מהנזק הכלכלי והחברתי של המגפה, וזה נושא שבאמת יש מה לדבר עליו, אבל מכאן לזלזל במחלה זה כבר קפיצה לוגית מסוכנת

אז יש תמותה עודפת או לא?
יש יותר מתים או לא?
בישראל לא.
נחפשתי גם לנתונים דומים אצל שוודיה וצרפת שהקורונה חגגה שם והתמותה כמעט ולא השתנתה.
נראה שאתה מפקפק בהגדרה כי לפי ההגדרה שלך היא שונה
לא מפקפק. אני נגד התיאור שהיא מגפת קץ האנושות.
שכחת איך הזריעו כאן פחד לא נורמלי בציבור? עוד בתחילת מרץ בר סימן טוב טען שיהיו כאן עשרות אלפי מתים / יבחרו את מי להנשים.
נתניהו טען שאנחנו תחת מתקפה עולמית ועוד שלל שטויות.

בסוף ישראל מכרה את כל מכונות הנשמה ולרגע לא היו כאן מתים ברחובות.
רק פאניקה מיותרת. כי רק דרך פחדים שולטים בציבור ומשליטים סגרים לא מוצדקים ותקנות חירום הזויות.
הקורונה כרגע וירוס בשירות הממשלות.

@Kartalajan כל מילה בסלע.

אין ספק שהממשלה ובעלי אינטרסים קפצו טרמפ על הקורונה.
לקחו נתונים אמיתיים ומדאיגים והוציאו אותם מהקשרם.

שונאי הדת מצאו איך למרר לדתיים את החיים.
העסקים החלשים נופלים בין הכסאות בזמן שפוליטיקאים חוגגים ומשתינים על כולם.

לבטל הפגנות זה כנראה הדבר הכי קשה ומסוכן לממשלה לעשות, לכן הפגנות נשארו לגיטימיים עם הסברים איך זה לא מדבק בזמן שמניין 10 אנשים בקושי אפשר.

כל מה שהפוליטיקאי לא משתמש בו נסגר.

כולנו עשינו ליל הסדר לבד, והרבה כמוני, זה היה לראשונה בחייהם עם הכנה מראש של ימים בודדים. בזמן שכמעט ולא היה פוליטקאי לבד בליל הסדר, וזה עוד אנשים שלא שומרים דבר אחד שקשור לדת. פתאום ליל הסדר הם נהיו "דוסים".

ההנחיות האחרונות נכנסו במכה בלי זמן לאף אחד להתכונן, אפילו השוטרים והחיילים ברחובות לא ידעו מה תפקידם.
מי יודע אם השמועות נכונות שיהיה עוד סגר, אם יגידו שכן או שלא זה לא ישנה דבר, כי בין לילה משנים תכנונים שגורם לקאוס, נזק ותסכול אזרחי כבד.

אני זוכר שאת הטיסה שלי תכננתי לאחרי יום כיפור, אבל מי ידע אם יסגרו את שדה התעופה, הייתי צריך להקדים טיסה בשבועיים ולסדר את הבית לקראת הסגר כשאחזור תוך יום אחד בלבד.

הנזק לאיש העסקים המטייל היה עצום.

הדברים כאן נאמרו בכללי, בלי לכוון לאף אחד, בגלל שאני לא סגור איפה אתה @kotzer עומד בכל הנידון, אני סקרן לשמוע מה שאתה חושב.

בכוונה לא התייחסתי לנזק האמיתי של הוירוס ולא ניסיתי לצמצם את זה.

אני רק מביע תסכול על מדינת עולם שלישי, מדינת חלם, הרחוקה מלהיות דמוקרטית, הפועלת בדיוק כפי שנהגה צרפת לפני המהפכה שלה.
העשיר עושק את העני.
הפוליטיקאי את הדתי.

נערך לאחרונה:
התאבדויות שמשתיקים
שחכת את הכובע שלך
upload_2020-11-9_21-24-17.png

גזרה נוספת ב"חסות החוק" - אדלשטיין משך ברגע האחרון את הצעת החוק שתאפשר את פתיחת בתי המלון באילת וים המלח תוך כדי הצבעה.

לתפארת ארגון הפשע שעומד בממשלת ישראל שהדבר היחידי שהוא דואג לו - לחסל את הכלכלה הישראלית.
כל זה בחסות הוירוס. הצחוק על כולנו.

גזרה נוספת ב"חסות החוק" - אדלשטיין משך ברגע האחרון את הצעת החוק שתאפשר את פתיחת בתי המלון באילת וים המלח תוך כדי הצבעה.

לתפארת ארגון הפשע שעומד בממשלת ישראל שהדבר היחידי שהוא דואג לו - לחסל את הכלכלה הישראלית.
כל זה בחסות הוירוס. הצחוק על כולנו.
תחשוב איך היה נראה בלי
מכיר אישית ד"ר ברמבם. ההזנחה והעומסים מהם הם סובלים מידי שנה בגדר הזנחה פושעת.

אתה ממש סוער, אבל מתעלם מהמציאות.
שום דוקטור פלוני אלמוני לא משנה שום דבר.

קצב הדבקה אקספוננציאלי, עם שיעור תחלואה קשה, ותמותה כאלה,
מורידים ציוויליזציות על הברכיים. שום דבר שתגיד על מוטיבציות ואינטרסים לא ישנה את הנתון הפשוט הזה.

צודק אחי. אם אתה חושב שאתה פצצה ביולוגית אתה מוזמן להישאר בבית.

כמה מצער שזה הגיע לכך

במדינה שלנו אם אין לך 'לובי' חזק.. ואם אתה לא תופס את הממשלה בביצים באיום 'בהפלת הממשלה'.. אז אין לך שום כוח!!
בנתיים המדינה ממשיכה להיטפל לאזרח הקטן ולעסקים הקטנים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית