הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

איזה עובדה? ראית את הסרטון ששלחתי? תפסיק לזיין את השכל, אתה זורק פה כל מיני שטויות לאוויר בחוסר אחריות כדי שיאמינו לך, אולי כדאי שתלמד להבדיל בין מקורות אמינים לאתרים שהם ליטרלי פייק ניוז לפני שאתה בכלל מתווכח עם אנשים
Army to carry out mass Covid-19 tests on children in Liverpool

יופי, שלחת עכשיו כתבה מהגרדיאן... אנחנו מתקדמים

קראת אותה בכלל? זה מה שהיא אומרת:
“All children aged between 11 and 18 years old, where the appropriate recorded consent is provided, are eligible for the test. We are inviting the young people in our city to take part in this process and be part of this groundbreaking initiative.”

זה מה שהאתר הפייק ניוז ששלחת בהתחלה (״medicalkidnap.com") אומר:
British Army to Begin Testing and Bar-coding Children at School This Week Without Parental Consent

תפסיק לעשות בושות בבקשה...

ומי שמתחת לגיל 11?

ואותם ילדים שההורים שלהם יסרבו לבדיקה? ימשיכו לשבת בכיתה כרגיל או שידביקו להם תווית של פצצה ביולוגית?

ומי שמתחת לגיל 11?

ואותם ילדים שההורים שלהם יסרבו לבדיקה? ימשיכו לשבת בכיתה כרגיל או שידביקו להם תווית של פצצה ביולוגית?

אוי אתה דואג לילדים הבריטים שידביקו להם תווית אם ההורים שלהם לא יסכימו שייבדקו?ֿ...

עחי, שים מסכה, שמור על 2 מטר, זה הכל. בנתיים שמור על קרובים שלך, עזוב את הילדים הבריטים. נהיית לי עכשיו חוצה יבשות

ותפסיק כבר להתווכח ולנסות להצדיק את העמדה ההזויה הזאת, להמשיך ולהתגלגל לתוך הדיון הזה לא עושה לך כל כך טוב, סתם עצה ממני

נערך לאחרונה:
אוי אתה דואג לילדים הבריטים שידביקו להם תווית אם ההורים שלהם לא יסכימו שייבדקו?ֿ.
אני לא דואג לילדים הבריטים.
אני מודאג שזה המודל שהולכים להשתמש בו כאן בארץ.
ותפסיק כבר להתווכח ולנסות להצדיק את העמדה ההזויה הזאת, להמשיך ולהתגלגל לתוך הדיון הזה לא עושה לך כל כך טוב, סתם עצה ממני
זה מצחיק שאתה זה שאומר את זה אחרי שחיפשת כל תגובה שלי כאן וחיפשת לרדת לפסים אישיים 😃

שורה תחתונה, זה דיון תיאורטי באינטרנט. אף אחד לא הכריח אותך להשתתף.

יש לי גם משוגע שמסתובב ברחובות ומדבר על פוליטיקה, אם תרצה אני יכול לסדר לך איתו ראיון אקסקלוסיבי, זו בערך רמת האמינות שמספיקה לך.
נראה שהאתר הזה לקח משהו אמיתי והפך אותו לנושא פוסט אפוקליפטי.
מדובר סה"כ על בדיקות של ילדים לוירוס כדי להגן עליהם יותר ביעילות, הברקוד זה לא יותר מכרטיס סגנון תעודת זהות, לא מקעקעים אף אחד עם ברקוד, הצבא מנהל את זה כי יש להם את המשאבי כוח אדם, ואישור ההורים עדיין מחייב, פשוט מה שהם רצו לעשות בהתחלה זה ברירת מחדל אישור, ומי שלא רוצה צריך להודיע שהוא לא מעוניין, שאז הם שינו לברירת מחדל לא רוצים ומי שרוצה שירשם לתוכנית.
למה צריך להסביר לך דברים פשוטים כאלה?

מעניין מתי יתחילו להשמיד 17 מיליון בני אדם 'ליתר ביטחון'
בגלל שמצאו ב5 אנשים בלבד מוטציה חדשה של קורונה...

נאמר בפרפרזה על זה שדנמרק שהולכת להשמיד 17 מיליון חורפנים, כי בחוות גידול אחת התגלו 5 חורפנים שנושאים מוטציה חדשה של קורונה.. (לפי מומחים המוטציה לא מסוכנת יותר) פשוט היא חדשה ומסכנת את יעילות החיסונים שכבר בשלבים הסופיים!
בוא נגזים ונזרוק שטויות. הנה עוד פתרון, פצצות אטום על כל העולם כדי להילחם בוירוס.
תפסיקו עם ההגזמות חסרות משמעות

משעשע מה שקורה כאן 😆
מקדם ההדבקה עולה, אבל מספר החולים ואחוז החולים יורד.
איכילוב ותל השומר על תפוסה של 5-6 אחוז, באסף הרופא רחובות מחלקת הקורונה כבר נסגרה.
אך משום מה נורא מפחדים מהעלייה בתחלואה(פי 10-11 פחות לפני הסגר השני) ורוצים מגבלות חדשות עם אמצעי אכיפה ״חדשים״ וסגר נוסף בקרוב.
אפילו חזי לוי, מנכל משרד הטרלול טוען שהדמוקרטיה ״אינה משרתת״ את המלחמה בקורונה.

אבל ש...ה״מלחמה״ בקורונה מעל הכל.

משעשע מה שקורה כאן 😆
מקדם ההדבקה עולה, אבל מספר החולים ואחוז החולים יורד.
איכילוב ותל השומר על תפוסה של 5-6 אחוז, באסף הרופא רחובות מחלקת הקורונה כבר נסגרה.
אך משום מה נורא מפחדים מהעלייה בתחלואה(פי 10-11 פחות לפני הסגר השני) ורוצים מגבלות חדשות עם אמצעי אכיפה ״חדשים״ וסגר נוסף בקרוב.
אפילו חזי לוי, מנכל משרד הטרלול טוען שהדמוקרטיה ״אינה משרתת״ את המלחמה בקורונה.

אבל ש...ה״מלחמה״ בקורונה מעל הכל.

1. מגיפת הקורונה
2. הגבלות הממשלה

שתי תופעות שונות עם מעט מאוד קשר ביניהן. אפשר להתנגד ל-2 גם בלי להכחיש או להקטין את 1 עד כדי הגכחה.

הרסו תעולם בגלל המצאה, אין דבר כזה קורונה זה בלוף אחד גדול מכריחים אנשים ללכת עם מסכות של כלבים לוקחים מהם את הדבר הבסיסי ביותר שנקרא לנשים אוויר. בגלל "הקורונה" אתם באמת מאמינים שאם לא נשים את ה"מסכה" כולנו נמות או יקרה אסון? הכל חרטא. עוד כמה תקופה לא ארוכה תראו שיגידו שכל הקורונה זה היה בלוף אחד גדול ולא היה צריך שום סגר ושום כלום הרסו למליוני אנשים את החיים את הפרנסה את הכל לקחו לנו את הדבר הבסיסי ביותר החופש שלנו, אנשים ימותו מדיכאון לפני שיקרה להם משהו מ ה "קורונה". בגלל מגפת בלוף שלא מסוכנת יותר משפעת,גם האנשים שמתו מקורונה זה שקר כדי להפחיד והם לא מתו מקורונה הם מתו ממשהו אחר ורשמו פשוט קורונה גם אם הקורונה קיימת והיא הדבר הכי "מסוכן בעולם" היה צריך לתת לכולם להמשיך בחיים הרגילים כי החרטא הזאת אם היא קיימת היא לא פאקינג יותר מסוכנת משפעת, אנשים מתים בתאונות דרכים,סרטן מחלות אחרות פי 3000 יותר מהבלוף הזה בקיצור מקווה שיום אחדציגמר הסיוט הזה ונחזור לחיים נורמלים.

נערך לאחרונה:
הרסו תעולם בגלל המצאה, אין דבר כזה קורונה זה בלוף אחד גדול מכריחים אנשים ללכת עם מסכות של כלבים לוקחים מהם את הדבר הבסיסי ביותר שנקרא לנשים אוויר. בגלל "הקורונה" אתם באמת מאמינים שאם לא נשים את ה"מסכה" כולנו נמות או יקרה אסון? הכל חרטא. עוד כמה תקופה לא ארוכה תראו שיגידו שכל הקורונה זה היה בלוף אחד גדול ולא היה צריך שום סגר ושום כלום הרסו למליוני אנשים את החיים את הפרנסה את הכל לקחו לנו את הדבר הבסיסי ביותר החופש שלנו, אנשים ימותו מדיכאון לפני שיקרה להם משהו מ ה "קורונה". בגלל מגפת בלוף שלא מסוכנת יותר משפעת,גם האנשים שמתו מקורונה זה שקר כדי להפחיד והם לא מתו מקורונה הם מתו ממשהו אחר ורשמו פשוט קורונה גם אם הקורונה קיימת והיא הדבר הכי "מסוכן בעולם" היה צריך לתת לכולם להמשיך בחיים הרגילים כי החרטא הזאת אם היא קיימת היא לא פאקינג יותר מסוכנת משפעת, אנשים מתים בתאונות דרכים,סרטן מחלות אחרות פי 3000 יותר מהבלוף הזה בקיצור מקווה שיום אחדציגמר הסיוט הזה ונחזור לחיים נורמלים.
אני מקווה שזה טרולינג, אחרת המצב באמת עגום

ביל גייטס גם עומד להרוג את כולנו עם הציפים של G5 והסדר העולמי החדש!!!!!!!!!📢📢📢📢📢
אל תתפלא אם זה לא

כאחד שמכיר אותו באופן אישי, זה לא טרולינג
ויש עוד לא מעט כמוהו
אגב לא יודע למה אתה מתפלא, אני מידי ערב רואה חדשות 12,
והרטוריקה שם עוד הרבה יותר עלובה, והיא מוכרת בראב ראבאק. אין מה לצפות מאנשים בגדול

אין פה שום הטרלה חברים, כל מה שאני אומר בגדול שהקורונה היא לא יותר מסוכנת משפעת, ובגלל זה לא היה צריך לסגור מדינה שלמה ועולם שלם, ולגרום לאלפי אנשים לביכנס לדיכאון ולמליונים לפשוט תרגל ויש עוד מלא שחושבים כמוני.
סתם נקודה למחשבה שמעו אותו:

נערך לאחרונה:
אין פה שום הטרלה חברים, כל מה שאני אומר בגדול שהקורונה היא לא יותר מסוכנת משפעת, ובגלל זה לא היה צריך לסגור מדינה שלמה ועולם שלם, ולגרום לאלפי אנשים לביכנס לדיכאון ולמליונים לפשוט תרגל ויש עוד מלא שחושבים כמוני.
סתם נקודה למחשבה שמעו אותו:

עוד פעם השרלטן חסר התועלת הזה, אל תקשיב לשטויות כאלה, ואין לך מושג על מה אתה מדבר בתחום המחלות

@kotzer
מה המצב באיטליה כרגע? ואיך ההתנהלות שם?
בחודש-חודשיים האחרונים הייתה עליה בתחלואה, אז נתנו צו של חודש של החמרת נהלים, בין השאר סגירת מכונים, ונראה מה יקרה אחרי ה-3.12 כשהצו יפוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית