צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

חדשות

קבצים מצורפים

• 20201125_194240.jpg
    20201125_194240.jpg
    KB 92.2 · צפיות: 133
הם עושים צחוק הם יפתחו ואחרי כמה ימים יסגרו שוב הכל, בגלל ה"קורונה"
לא נוכל לחזור להתאמן עד שלא יגמר סופית הבלוף ההמצאה הזאת של הקורונה כי גם אם הם יפתחו הם יסגרו שוב אחרי גג חודש.
יגידו חדר כושר מקום צפוף, והמתאמנים לא שמים מסכות של כלבים, אז התחלואה משם.

לא נוכל לחזור להתאמן עד שלא יגמר סופית הבלוף ההמצאה הזאת של הקורונה כי גם אם הם יפתחו הם יסגרו שוב אחרי גג חודש.
אתה יודע אפשר להתאמן גם מחוץ לחדר כושר...

tenor.gif

אבל יותר נוח להתכחש למציאות ולמצוא תירוצים לא לעשות מתח ושכיבות סמיכה.

סתום כבר

בדיוק דיברו היום בחדשות על פתיחת חדרי כושר בערים ירוקות. הזוי בעיניי שלא פתחו, גם בעלי חדרי כושר מתמוטטים כלכלית, ומעבר לזה - מתחילת הקורונה בישראל ועד היום נדבקו בערך 35-40 איש בחדרי כושר. אפשר להבין מכך שחדרי כושר הם ממש לא אחד מהמוקדים העיקריים להדבקה.
עצוב.
בכל אופן, לדעתי בינואר כולנו חוזרים להתאמן בחדרי הכושר בצורה מסודרת. אמן.

בדיוק דיברו היום בחדשות על פתיחת חדרי כושר בערים ירוקות. הזוי בעיניי שלא פתחו, גם בעלי חדרי כושר מתמוטטים כלכלית, ומעבר לזה - מתחילת הקורונה בישראל ועד היום נדבקו בערך 35-40 איש בחדרי כושר. אפשר להבין מכך שחדרי כושר הם ממש לא אחד מהמוקדים העיקריים להדבקה.
עצוב.
בכל אופן, לדעתי בינואר כולנו חוזרים להתאמן בחדרי הכושר בצורה מסודרת. אמן.

למה להמתין סתם חודש?
בעיר ירוקה ניתן לפתוח מכונים כבר בתחילת דצמבר...

^אופס, שכחתי לצ'טט. אבל בכל מקרה..
למה להמתין סתם חודש? אם זה היה תלוי בי לא היינו ממתינים אפילו יום. תשאל את הממשלה, הדבר האחרון שאכפת להם ממנו הוא חדרי הכושר וחבל.

מכל הבלבולי ביצים האלה המשפט היחיד שהיא אמרה בהקשר של המכונים זה "יש יותר ויותר הודעות על הדבקות בחדרי כושר בארץ ובעולם", מאיפה ההודעות האלה מגיעות בדיוק? מישראל שכבר יותר מחודשיים אין בה חדרי כושר? אירופה שנמצאת בסגר? איפה ההודעות האלה היו כשמשרד הבריאות התבקש להציג נתוני הדבקה בחדרי כושר מול ועדת הקורונה והנציגים שלו גמגמו?
מפריחים שטויות לאוויר, בלי ביסוס ובלי נתונים רק שמעות מפה והודעות משם, אבל מצפים מאיתנו לקבל את זה כתורה מסיני. מתעסקים בספקולציות חסרות ביסוס וקוראים לזה "הודעות".
מילא בערים אדומות אבל גם בערים ירוקות? יאללה שיזדיינו, שיפתחו את חדרי הכושר גם עוד שנה, נמאס לי כבר להתעסק בזה ולהתעצבן כל פעם מחדש מהטמטום שלהם.

מילא בערים אדומות אבל גם בערים ירוקות? יאללה שיזדיינו, שיפתחו את חדרי הכושר גם עוד שנה, נמאס לי כבר להתעסק בזה ולהתעצבן כל פעם מחדש מהטמטום שלהם
כיצד ייפתחו אם אתמול שילשו את כמות הבדיקות ל60 אלף והחלו עם מסע ההפחדות שיש לכאורה 1000 נדבקים ביום?

מדברים על סגר שלישי והגבלות עוד לפני שפתיחת חדרי הכושר על הפרק 🤦‍♂️ | facepalm 🤦‍♂️

אני יודע ממקור ראשון שאני נדבקתי בחדר כושר (זה המקום היחידי שהייתי יצא מהבית) ויש לי לא מעט חברים שגם נדבקו שם (ברשתות אייקון פיטנס ובהומספלייס) פשוט נוח לא לפרסם את הנושא.
בהתחלה ממניעים אישיים הייתי בעד שיפתחו אבל מי שטיפה אינטיליגנט מבין שבמקום סגור עם מזגנים סיכויי ההדבקה עולים וכל הבדיקות חום לא שוות יותר מידי....פשוט אין מודל לחדרי כושר למזער ולטפל בנושא...לא שבקניונים או מסעדות המצב יותר טוב...

מכל הבלבולי ביצים האלה המשפט היחיד שהיא אמרה בהקשר של המכונים זה "יש יותר ויותר הודעות על הדבקות בחדרי כושר בארץ ובעולם", מאיפה ההודעות האלה מגיעות בדיוק? מישראל שכבר יותר מחודשיים אין בה חדרי כושר? אירופה שנמצאת בסגר? איפה ההודעות האלה היו כשמשרד הבריאות התבקש להציג נתוני הדבקה בחדרי כושר מול ועדת הקורונה והנציגים שלו גמגמו?
מפריחים שטויות לאוויר, בלי ביסוס ובלי נתונים רק שמעות מפה והודעות משם, אבל מצפים מאיתנו לקבל את זה כתורה מסיני. מתעסקים בספקולציות חסרות ביסוס וקוראים לזה "הודעות".
מילא בערים אדומות אבל גם בערים ירוקות? יאללה שיזדיינו, שיפתחו את חדרי הכושר גם עוד שנה, נמאס לי כבר להתעסק בזה ולהתעצבן כל פעם מחדש מהטמטום שלהם.
קנדה: שיעורי הספינינג נמשכו כרגיל - 69 נדבקו בקורונה

הבטחתי לא להתייחס יותר לנושא אבל בגלל שאתה מבקש את התייחסותי אענה.
הכתבה הזאת היא דמגוגיה זולה, עצם ההשוואה בין מכוני כושר לשיעורים קבוצתיים (שלא התבצעו גם כשהמכונים בישראל היו פתוחים וזה כתוב גם בכתבה) היא מגוחכת כי כמו שאמרתי בהודעות הקודמות אחת ההגבלות היעילות שהיו בהקשר של מכוני הכושר מבין הגבלות התו הסגול (ורק במכוני הכושר ניתן לאכוף אותם להבדיל מבתי עסק ובתי כנסת) היא הגבלת התפוסה במכון להרבה פחות מ100 אחוז (ניתן ליישום באמצעות שריון מקום במכון על פי מכסה, ככה עשו בכל מכון לפני הסגר השני) ויותר חשוב מזה הגבלה לספורט יחידני כך שניתן יהיה לשלוט בהפרדה בין אנשים. 2 מטר מרחק לא מבטיח בודאות שלא תידבק, אבל יש הבדל עצום כשמדובר בקבוצה של עשרות אנשים שעושים ספורט ביחד, מה שאסור בישראל אפילו בשטח פתוח. במכונים יש הפרדה בין כל מתחם, יש הפרדה בין כל מתאמן ומתאמן במתחם, יש הגבלת תפוסה במתחם הכללי של המכון, זאת בדיחה להשוות בין שני המקרים.
ועוד פרט חשוב וקטן שנעלם מהכתבה ואני בספק אם הוא בכלל ידוע, מה אחוז ההדבקה באותה עיירה מדוברת? יש לך ספק שאם היא מוגדרת כאדומה אז אני נגד קיום ספורט בפרט או פתיחה של כל עסק במתחם סגור בכלל?
אנחנו מדברים על פתיחת מכונים בערים ירוקות, פיילוט שמשרד הבריאות בעצמו שוקל (או עושה קולות של שקילה אם אתה שואל אותי, מצג שווא ותו לא), אחוז החולים הפעילים בעיר שלי הוא 0.04% (כן, לא פספסתי אפס), אני באמת שואל אם זה נראה לך הגיוני להשבית את כל הענף לאור המספרים האלה והנסיבות שתיארתי למעלה שלא דומות בשום דבר אפילו הכי קטן לכתבה ששלחת.
ולסיום, אני רוצה שתסתכל על כתבת קונטרה ותגיד לי מבין שתי הכתבות שאני ואתה העלנו את הדעה של מי היא מייצגת יותר טוב:
כאילו אין קורונה: הישראלים פשטו על הקניונים, תורי ענק מחוץ לחנויות; מתווה הפתיחה ייבחן מחדש
מת שתסביר לי איך קניונים כן ומכונים לא, איך האנשים בתמונות האלה בסיכון נמוך יותר להידבק מאשר במכונים.

כאילו אין קורונה: הישראלים פשטו על הקניונים, תורי ענק מחוץ לחנויות; מתווה הפתיחה ייבחן מחדש
מת שתסביר לי איך קניונים כן ומכונים לא, איך האנשים בתמונות האלה בסיכון נמוך יותר להידבק מאשר במכונים.
מי היא מייצגת יותר טוב

את האופי הישראלי.
זה עוד בקניונים רחבים וגדולים. כתוב שבגלל זה רוצים לבחון מחדש את ההנחיות.
שחררו מההגבלות, ועכשיו קיבלת מה שנקרא in your face את התוצאות. אתה חושב שבמשרד הבריאות יושבים אנשים מטומטמים? תדמיין מה יקרה בחדרי כושר.
״חדר כושר לפי התו הסגול״ = קומבינות (אני משלם כרגיל ואין תור לחדכ, מגיע בכל זאת למה מה קרה), מחכה בתור (כמה שיותר קרוב) לכלוב/מכשיר כי אף אחד לא באמת ישמור לך. הנה לך אולי 2/10 מכל מיני סיטואציות אפשריות.
הגעתי למסקנה, הבעיה לא (רק) אצל הממשלה שמתנהלת בצורה איטית ולא יצירתית, אלא אצל הציבור.

אנחנו לא בטיוואן, בגלל זה הייתי חושב פעמיים אם לפתוח חדרי כושר בשלב הזה. אנחנו חלק מהבעיה.

את האופי הישראלי.
זה עוד בקניונים רחבים וגדולים. כתוב שבגלל זה רוצים לבחון מחדש את ההנחיות. שחררו מההגבלות, ועכשיו קיבלת מה שנקרא in your face את התוצאות. אתה חושב שבמשרד הבריאות יושבים אנשים מטומטמים? תדמיין מה יקרה בחדרי כושר.
״חדר כושר לפי התו הסגול״ = קומבינות (אני משלם כרגיל ואין תור לחדכ, מגיע בכל זאת למה מה קרה), מחכה בתור (כמה שיותר קרוב) לכלוב/מכשיר כי אף אחד לא באמת ישמור לך. הנה לך אולי 2/10 מכל מיני סיטואציות אפשריות.
הגעתי למסקנה, הבעיה לא (רק) אצל הממשלה שמתנהלת בצורה איטית ולא יצירתית, אלא אצל הציבור. אנחנו לא בטיוואן, בגלל זה הייתי חושב פעמיים אם לפתוח חדרי כושר בשלב הזה.

אז אני מאחל למכון הכושר שלך ושל כל מי שעושה "קומבינות" להיסגר ולא להיפתח יותר לעולם כי במכון שלי הקפידו על ההנחיות כמו משוגעים וכמו שצריך להיות, היו אינספור ביקורות גם מהעירייה ואפילו מראש העיר בעצמו וגם ממשרד הבריאות ואת כולם עברו בהצלחה.
האופי הישראלי שאתה מדבר עליו לא צריך לדפוק מדינה שלמה בכל אספקט אפשרי, אם משטרת ישראל ורשויות האכיפה גם המוניציפליות וגם הארציות יודעות להתסתובב ברחובות ולקנוס ואפילו לסגור עסקים שמפרים את ההנחיות למה הם לא יכולים לעשות את זה גם למכונים המזורגגים האלה שלא שומרים על ההנחיות ודופקים את כולנו?
זה הפיתרון שלך? כמה תפוחים רקובים אז נזרוק את כל הארגז ונסגור את כל המכונים? לא נתתם סיבה אחת מוצדקת לזה, רק מצדדים בענישה קולקטיבית כשהנסיבות לא מצריכות את זה בגלל כמה זבלים שלא נשמעים להנחיות.
אגב, זה גומר אותי מצחוק שאתה חושב שהאכיפה של משרד הבריאות בכלל שווה משהו. הסיבה היחידה שאני לא מתאמן כרגע במכון (לא זה שהתאמנתי בו לפני הסגר) היא כי אין לי מוסר כפול ואני לא אבקר אנשים ואתנהג כמוהם, יש מכונים פירטיים שפתוחים בערימות. אז על מי בדיוק הם עובדים כשהם חושבים שזה משרת מישהו?

נערך לאחרונה:
אז אני מאחל למכון הכושר שלך ושל כל מי שעושה "קומבינות" להיסגר ולא להיפתח יותר לעולם כי במכון שלי הקפידו על ההנחיות כמו משוגעים וכמו שצריך להיות, היו אינספור ביקורות גם מהעירייה ואפילו מראש העיר בעצמו וגם ממשרד הבריאות ואת כולם עברו בהצלחה.
האופי הישראלי שאתה מדבר עליו לא צריך לדפוק מדינה שלמה בכל אספקט אפשרי, אם משטרת ישראל ורשויות האכיפה גם המוניציפליות וגם הארציות יודעות להתסתובב ברחובות ולקנוס ואפילו לסגור עסקים שמפרים את ההנחיות למה הם לא יכולים לעשות את זה גם למכונים המזורגגים האלה שלא שומרים על ההנחיות ודופקים את כולנו?
זה הפיתרון שלך? כמה תפוחים רקובים אז נזרוק את כל הארגז ונסגור את כל המכונים? לא נתתם סיבה אחת מוצדקת לזה, רק מצדדים בענישה קולקטיבית כשהנסיבות לא מצריכות את זה בגלל כמה זבלים שלא נשמעים להנחיות.
אגב, זה גומר אותי מצחוק שאתה חושב שהאכיפה של משרד הבריאות בכלל שווה משהו. הסיבה היחידה שאני לא מתאמן כרגע במכון (לא זה שהתאמנתי בו לפני הסגר) היא כי אין לי מוסר כפול ואני לא אבקר אנשים ואתנהג כמוהם, יש מכונים פירטיים שפתוחים בערימות. אז על מי בדיוק הם עובדים כשהם חושבים שזה משרת מישהו?

גם במכון שלי ההנחיות היו בדיחה. נראלי זה שק של תפוחים רקובים ולמעלה יש 2-4 בסדר

די... נו הכל בדיחה במדינה..
אבל אי אפשר שנהיה בסגר עד שהקורונה תעלם.

"האיים הירוקים" - מפוצצים בקורונה , אנשים מזייפים בדיקות.. שוקלים לסגור.
פתחו קניונים - היו עומסים מטורפים.. לא הקפידו על הנחיות.. שוב אדלשטיין שוקל לסגור..

יאללה בואו נסגור הכל ונשב בחושך!!
🍻

פתחו קניונים - היו עומסים מטורפים.. לא הקפידו על הנחיות.. שוב אדלשטיין שוקל לסגור.
כן, כי להגריל אילו קניונים ייפתחו ואילו לא מאוד הגיוני.
ואדלשטיין..🤦‍♂️
הבן אדם חולה נפש עם תעודות(אמיתי). הקשר שלו עם בריאות הוא כמו הקשר של ליצמן לאתאיזם / יאיר נתניהו לעבודה.
התקהלויות..לא עדיף לתת לרוב הקניונים לפתוח? ככה עוד אנשים עובדים, הכלכלה זזה וכמובן בכך למנוע את אותן התקהלויות.
בינתיים החרדים פתחו מזמן כבר מוסדות חינוך, חנויות ו״פתאום״ אין אצלהם תחלואה. מעניין.

בכל מקרה, זה כבר תסריט ידוע מראש שבהגבלות הבאות / סגר הממשלה תעמיד פני מלאך ותאשים את הציבור בהתקהלויות בבלאק פריידי.
משעשע כמו חוסר הטיפול בתחבורה הציבורית וה״אישור” ל75 אחוז תפוסה באוטובוסים כי אין לממשלה פתרון אחר.
עם ישראל הנאור בוודאי אינו טלית שכלה תכלת, רק חבל שרוב גדול בו עדין מתקשה לזהות את הבושה שנקראת ממשלת ישראל.

שורה תחתונה, זו כבר שיטה ידועה להאשים את הציבור בחוסר תכנון וקבלת החלטות של הממשלה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית