נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יששש הלוואיייייחדשות
אתה יודע אפשר להתאמן גם מחוץ לחדר כושר...הם עושים צחוק הם יפתחו ואחרי כמה ימים יסגרו שוב הכל, בגלל ה"קורונה"
לא נוכל לחזור להתאמן עד שלא יגמר סופית הבלוף ההמצאה הזאת של הקורונה כי גם אם הם יפתחו הם יסגרו שוב אחרי גג חודש.
יגידו חדר כושר מקום צפוף, והמתאמנים לא שמים מסכות של כלבים, אז התחלואה משם.
קאמבק לוולקן?חדשות
הם עושים צחוק הם יפתחו ואחרי כמה ימים יסגרו שוב הכל, בגלל ה"קורונה"
לא נוכל לחזור להתאמן עד שלא יגמר סופית הבלוף ההמצאה הזאת של הקורונה כי גם אם הם יפתחו הם יסגרו שוב אחרי גג חודש.
יגידו חדר כושר מקום צפוף, והמתאמנים לא שמים מסכות של כלבים, אז התחלואה משם.
בדיוק דיברו היום בחדשות על פתיחת חדרי כושר בערים ירוקות. הזוי בעיניי שלא פתחו, גם בעלי חדרי כושר מתמוטטים כלכלית, ומעבר לזה - מתחילת הקורונה בישראל ועד היום נדבקו בערך 35-40 איש בחדרי כושר. אפשר להבין מכך שחדרי כושר הם ממש לא אחד מהמוקדים העיקריים להדבקה.
עצוב.
בכל אופן, לדעתי בינואר כולנו חוזרים להתאמן בחדרי הכושר בצורה מסודרת. אמן.
כיצד ייפתחו אם אתמול שילשו את כמות הבדיקות ל60 אלף והחלו עם מסע ההפחדות שיש לכאורה 1000 נדבקים ביום?מילא בערים אדומות אבל גם בערים ירוקות? יאללה שיזדיינו, שיפתחו את חדרי הכושר גם עוד שנה, נמאס לי כבר להתעסק בזה ולהתעצבן כל פעם מחדש מהטמטום שלהם
קנדה: שיעורי הספינינג נמשכו כרגיל - 69 נדבקו בקורונהמכל הבלבולי ביצים האלה המשפט היחיד שהיא אמרה בהקשר של המכונים זה "יש יותר ויותר הודעות על הדבקות בחדרי כושר בארץ ובעולם", מאיפה ההודעות האלה מגיעות בדיוק? מישראל שכבר יותר מחודשיים אין בה חדרי כושר? אירופה שנמצאת בסגר? איפה ההודעות האלה היו כשמשרד הבריאות התבקש להציג נתוני הדבקה בחדרי כושר מול ועדת הקורונה והנציגים שלו גמגמו?
מפריחים שטויות לאוויר, בלי ביסוס ובלי נתונים רק שמעות מפה והודעות משם, אבל מצפים מאיתנו לקבל את זה כתורה מסיני. מתעסקים בספקולציות חסרות ביסוס וקוראים לזה "הודעות".
מילא בערים אדומות אבל גם בערים ירוקות? יאללה שיזדיינו, שיפתחו את חדרי הכושר גם עוד שנה, נמאס לי כבר להתעסק בזה ולהתעצבן כל פעם מחדש מהטמטום שלהם.
כאילו אין קורונה: הישראלים פשטו על הקניונים, תורי ענק מחוץ לחנויות; מתווה הפתיחה ייבחן מחדש
מת שתסביר לי איך קניונים כן ומכונים לא, איך האנשים בתמונות האלה בסיכון נמוך יותר להידבק מאשר במכונים.
מי היא מייצגת יותר טוב
את האופי הישראלי.
זה עוד בקניונים רחבים וגדולים. כתוב שבגלל זה רוצים לבחון מחדש את ההנחיות. שחררו מההגבלות, ועכשיו קיבלת מה שנקרא in your face את התוצאות. אתה חושב שבמשרד הבריאות יושבים אנשים מטומטמים? תדמיין מה יקרה בחדרי כושר.
״חדר כושר לפי התו הסגול״ = קומבינות (אני משלם כרגיל ואין תור לחדכ, מגיע בכל זאת למה מה קרה), מחכה בתור (כמה שיותר קרוב) לכלוב/מכשיר כי אף אחד לא באמת ישמור לך. הנה לך אולי 2/10 מכל מיני סיטואציות אפשריות.
הגעתי למסקנה, הבעיה לא (רק) אצל הממשלה שמתנהלת בצורה איטית ולא יצירתית, אלא אצל הציבור. אנחנו לא בטיוואן, בגלל זה הייתי חושב פעמיים אם לפתוח חדרי כושר בשלב הזה.
אז אני מאחל למכון הכושר שלך ושל כל מי שעושה "קומבינות" להיסגר ולא להיפתח יותר לעולם כי במכון שלי הקפידו על ההנחיות כמו משוגעים וכמו שצריך להיות, היו אינספור ביקורות גם מהעירייה ואפילו מראש העיר בעצמו וגם ממשרד הבריאות ואת כולם עברו בהצלחה.
האופי הישראלי שאתה מדבר עליו לא צריך לדפוק מדינה שלמה בכל אספקט אפשרי, אם משטרת ישראל ורשויות האכיפה גם המוניציפליות וגם הארציות יודעות להתסתובב ברחובות ולקנוס ואפילו לסגור עסקים שמפרים את ההנחיות למה הם לא יכולים לעשות את זה גם למכונים המזורגגים האלה שלא שומרים על ההנחיות ודופקים את כולנו?
זה הפיתרון שלך? כמה תפוחים רקובים אז נזרוק את כל הארגז ונסגור את כל המכונים? לא נתתם סיבה אחת מוצדקת לזה, רק מצדדים בענישה קולקטיבית כשהנסיבות לא מצריכות את זה בגלל כמה זבלים שלא נשמעים להנחיות.
אגב, זה גומר אותי מצחוק שאתה חושב שהאכיפה של משרד הבריאות בכלל שווה משהו. הסיבה היחידה שאני לא מתאמן כרגע במכון (לא זה שהתאמנתי בו לפני הסגר) היא כי אין לי מוסר כפול ואני לא אבקר אנשים ואתנהג כמוהם, יש מכונים פירטיים שפתוחים בערימות. אז על מי בדיוק הם עובדים כשהם חושבים שזה משרת מישהו?
כן, כי להגריל אילו קניונים ייפתחו ואילו לא מאוד הגיוני.פתחו קניונים - היו עומסים מטורפים.. לא הקפידו על הנחיות.. שוב אדלשטיין שוקל לסגור.