הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

sddTcgd.jpg

תרחיב, שנבין על מה אתה מדבר, ולמי יש אינטרס לתכנן הכל בקפידה.. אתה לא יכול לומר דברים כאלו בלי לשתף אותנו במקורות
קשה להניח את האצבע על ה״אמת של קורונה״.

יש דעות וקונספירציות רבות בנושא.

אני כן הייתי ״מודאג״ מכך שארגון הבריאות העולמי מנחה את כל משרדי הבריאות למיניהם לנמק בסיבת המוות קורונה בלבד - גם על אנשים שלא נפטרו מהנגיף.

ולא פחות מטריד זו סין הערמומית.
בהתחשב בתכנית ״דרך המשי״ הזדונית שלהם, השליטה בשטחים רבים ואף במדינות ברחבי העולם והרצון שלהם להתערב בבדיקות הקורונה מחשידה מאוד.

אגב, כיצד הסינים התגברו על הקורונה ללא שום חיסון?

וירוס הקורונה קיים, התפשט והרג רבים - אבל הניסיון להעצים אותו, הסתירות בנושא וחוסר הוודאות בהתנהלות עימו לא ברורה בצורה כלשהי.

מאמין שגם אתם לאט מבינים שהטירוף שמנסים לייצר לנו כאן אינו מוצדק. במידה ולא, לא ניכנס שוב למחלוקת בנושא. שום ממשלה לא יכולה לעצור התפשטות של וירוס.

אבל תשובה מדויקת לשאלתך כנראה שנחזה בעתיד.

אני כן הייתי ״מודאג״ מכך שארגון הבריאות העולמי מנחה את כל משרדי הבריאות למיניהם לנמק בסיבת המוות קורונה בלבד - גם על אנשים שלא נפטרו מהנגיף.

ולא פחות מטריד זו סין הערמומית.
בהתחשב בתכנית ״דרך המשי״ הזדונית שלהם, השליטה בשטחים רבים ואף במדינות ברחבי העולם והרצון שלהם להתערב בבדיקות הקורונה מחשידה מאוד.

וירוס הקורונה קיים, התפשט והרג רבים - אבל הניסיון להעצים אותו, הסתירות בנושא וחוסר הוודאות בהתנהלות עימו לא ברורה בצורה כלשהי.

מאמין שגם אתם לאט מבינים שהטירוף שמנסים לייצר לנו כאן אינו מוצדק. במידה ולא, לא ניכנס שוב למחלוקת בנושא. שום ממשלה לא יכולה לעצור התפשטות של וירוס.

אבל תשובה מדויקת לשאלתך כנראה שנחזה בעתיד.

ומומחים מכל העולם והממשלות כולם משתפים פעולה? נגד מי בעצם? או שזה רק סין?
אני מנסה להגיע איתך לאיזשהו היגיון

בסין אין קורונה בדיוק כמו שברוסיה אין הומואים...
אז אומרים..
🤣

צעד חד צדדי של מועדוני הכושר? שימו לב לידיעה למטה שהופצה על ידי היחץ (רן יהב) של פורום חדרי הכושר.

בעקבות הכתבה בחדשות 12 אמש, פורום חדרי הכושר במכתב חריף לשר הבריאות: "אנו דורשים לפתוח מידית את ענף חדרי הכושר והבריכות בהתאם למתווה שהצענו, ולא נעשה זאת באופן חד צדדי" ‎

לכבוד

שר הבריאות, מר יולי אדלשטיין

הנדון: דרישה לפתיחה מידית של ענף חדרי הכושר והבריכות בהתאם למתווה שהוצע על ידי פורום חדרי הכושר

כבוד שר הבריאות,

1. בעקבות הכתבה ששודרה אמש בתוכנית הכלכלית בערוץ 12 ובה עובדי משל"ט משרד הבריאות הזמינו וקיימו שיעור זומבה בחלל סגור במשרדים בניגוד להנחיות, שעליהם אתה אחראי, שאוסרות עלינו לעבוד, אנו דורשים לפתוח לאלתר ובאופן מידי את חדרי הכושר והבריכות בכל הארץ.

2. הכתבה הראתה על גבי המסך את מה שאנחנו אומרים כל העת. ענף חדרי הכושר והבריכות חיוני לבריאות הציבור, שאינו יכול לעמוד יותר בגזרה של אי פתיחת הענף. הציבור חייב לעשות כושר וספורט בצורה מסודרת. בדיוק כמו שעובדי משרדך היו חייבים לעשות שיעור זומבה, כך 1.5 מיליון אנשים בישראל זועקים ודורשים לפתוח את חדרי הכושר והבריכות למען בריאותם הפיזית והנפשית.

3. פורום חדרי הכושר הציע למשרדך מתווה מסודר להפעלת חדרי הכושר והבריכות בצורה הבטוחה ביותר המאפשר שליטה מלאה על ההנחיות ויכולת מוחלטת למנוע התקהלות ותורים וכך לייצר פיילוט לפתיחת הענף בערים ירוקות בצורה הבטוחה ביותר (המתווה שהוצע מצורף בסוף מכתב זה).

4. כל הגורמים המקצועיים מבינים שענף חדרי הכושר חיוני ובעד פתיחתו, ולאחר סבב פגישות שפורום ענף חדרי הכושר קיים בכנסת בשבוע שעבר, במסגרתם הוצג לחברי הכנסת מתווה לפתיחת חדרי הכושר, הוסכם על דעת הח"כים מכל סיעות הבית כי: "חדרי הכושר צריכים להיפתח מידית בערים ירוקות וצהובות בהתאם למתווה המוצע."

5. הח"כים שהביעו תמיכה במחאת חדרי הכושר הינם מכל המפלגות בכנסת: יו"ר ועדת הכספים, ח"כ משה גפני, יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ יעקב מרגי, יו"ר הוועדה לפניות הציבור, ח״כ יעקב טסלר, יו"ר ישראל ביתנו ח"כ אביגדור ליברמן, השרה אורלי לוי וחברי הכנסת ינון אזולאי, אלעזר שטרן, קרן ברק, אופיר אקוניס, יוליה מלינובסקי, עידן רול, קטי שטרית, מיכל שיר ויבגני סובה.

6. פורום חדרי הכושר מדגיש כי מועדוני הכושר הם עסק מקומי ואין סיבה לסגירתם, בטח בערים ירוקות וצהובות עם תחלואה נמוכה וחבל שאתה ואנשי משרדך לא מבינים שהחורף התחיל ואין היום מענה ל-1.5 מיליון ישראלים, גם בפעילות חוץ.

7. ענף הכושר בישראל המשרת כמיליון וחצי לקוחות ומעסיק כ-130 אלף עובדים, הינו ענף שכל מטרתו היא שמירה על בריאות הציבור ואורח חיים בריא. מדובר בענף טיפולי ומניעתי לשלל מחלות החל ממחלות לב וריאה, דרך מחלות השמנה וסכרת וכלה במחלות נפשיות, דיכאונות ועוד.

8. מחקרים רבים מוכיחים עד כמה התרומה של מועדוני הכושר למערכת הבריאות היא עצומה: מעל 80% מלקוחות מועדוני הכושר לא מצאו חלופה לאימונים לפעילות גופנית מספקת (על פי מחקר של פרופסור רחלי דנקנר מאוניברסיטת ת"א), כמעט 50% מאזרחי מדינת ישראל עלו במשקל בזמן הסגר.

9. בקרב מספר מחקרים (ארצות הברית, אנגליה, האיחוד האירופי) נמצא כי מתוך כ-100 מיליון ביקורים במועדוני הכושר רק 0.0023 אחוזים נמצאו חיובים לקורונה. לכן רוב מדינות העולם החריגו את מועדוני הכושר כתעשייה חיונית שממשיכה לפעול לצד הקורונה.

10. מועדוני כושר בישראל בטוחים להפעלה בשגרת קורונה. לאחר פתיחת מועדוני הכושר ב-7.5.2020 (יחד עם הקניונים) רואים (מצ"ב גרף) בבירור שלא נגרמה עלייה בתחלואה בעקבות מעל 10 מיליון ביקורים מתבצעים במועדוני הכושר בחודש.

lcb8K14.png

11. לאור כל זאת, אנו דורשים להכיר בענף הכושר כענף חיוני, לאמץ את המתווה המחמיר להפעלת חדרי הכושר והבריכות שהצענו ולפתוח מידית את כל חדרי הכושר והבריכות למען בריאותם הפיזית והנפשית של תושבי מדינת ישראל.

12. במידה ודרישתנו לא תתקבל, אנו ננקוט בצעד חד צדדי ונפתח את כל חדרי הכושר והבריכות לפעילות, תחת המתווה שהצענו, למען 1.5 מיליון מנויים שמשוועים לחזור לפעילות גופנית.

להלן המתווה שהצענו והוא יכלול את הכללים הבאים:

· מועדוני הכושר יפתחו בערים ירוקות וצהובות בלבד.

· תהיה שמירה שקהל הלקוחות יהיה מקומי בלבד ורק למנויים קבועים וזאת על מנת למנוע מפגשים אקראיים.

· לא תותר כניסה של לקוחות מזדמנים (כניסה חד פעמית)

· ניטור ותיעוד מלא של כלל באי המועדון בהגעתם (פרטי הלקוחות וזמן הגעתם ויצאתם ישמרו במערכות ניהול הלקוחות) ובהתאם להגבלת כמות המתאמנים על פי ההנחיות – יאפשר קטיעת שרשרת הדבקה במהירות.

· חובת מילוי שאלון מובנה טרם כניסת המתאמן על פי הנחיות משרד הבריאות באפליקציה בכל הגעה למועדון הכושר.

· חיוב באי המועדון במדידת חום כתנאי לכניסה.

· אין לקבל למועדון הכושר אדם הנושא תסמינים למחלת הקורונה /חום.

· ייאכף כלל שמירת מרחק של 2 מטר בין מתאמן למתאמן בכל מתחמי הפעילות.

· בעמדת השירות תותקן מחיצת פלסטיק בין הלקוח לעובד.

· מועדוני הכושר יהיו מצולמים במערכת מצלמות במעגל סגור (לתיעוד מצולם בשימוש במידת הצורך).

· במועדוני הכושר קיימת מערכות להחלפת אוויר (מערכות ''אוויר צח'') תוך סינון האוויר מבחוץ ושמירה על אוויר נקי ומסונן.

· בין המכשירים האירוביים יוצב רול אפ שקוף או כל חוצץ אחר. אם אין חוצץ, פעילות תותר במכשיר כן מכשיר לא בלבד.

· ברחבי המועדון יוצבו עמדות שילוט עם הנחיות לשהייה ואימון בהתאם להנחיית משרד הבריאות.

· חובת שימוש במגבת.

· הצבת מגבונים חד פעמיים לניקוי וחיטוי הציוד ברחבי המועדון, הצבת עמדות אלכוג'ל בסמוך לכל מתחם פעילות.

· סאונה, ג'קוזי יהיו סגורים לשימוש.

· בכל שעות הפעילות צוות העובדים יעטו מסכות ויפקחו אחר ההנחיות.

· מינוי "נאמן קורונה" בכל מועדון כושר , אשר ישמור על הנחיות משרד הבריאות

המתווה בשטח

· מועדון כושר – בחדר הכושר המתאמנים יהיו מצוידים במסכות נשימתיות בעת אימון אינאירובי (אימון על מכשירי חיזוק השרירים), בזמן פעילות אינאירובי על מכשור אירובי (הליכון , אופניים , אליפטי) תהיה חובה להציב מחיצה בצידי המכשיר (בין הלקוחות) מה שיאפשר אימון ללא מסכה רק בזמן הפעילות על המכשיר בו יוריד המתאמן את המסכה.

*ניתן יהיה להתאמן בהתאם לכמות המשתתפים המסומנת בכל אזור במתחמי הפעילות ביחס של לקוח אחד לכל 7 מ"ר.

· סטודיו כחלק ממועדון כושר – יסומן אזור האימון של כל לקוח על הרצפה על ידי מדבקה, בזמן האימון יתאפשר אימון עם מסכה ביחס של לקוח אחד לכל 7 מ"ר, אימונים ללא מסכה יתבצעו ביחס של לקוח אחד לכל 10 מטר.

· סטודיו עצמאי לא במועדון כושר – יסומן אזור האימון של כל לקוח על הרצפה על ידי מדבקה, בזמן האימון יתאפשר אימון עם מסכה ביחד של לקוח אחד לכל 7 מ"ר, אימונים ללא מסכה יתבצעו ביחס של לקוח אחד לכל 10 מטר.

* בכל אימון ייאכף כלל שמירת מרחק של מינימום 2 מטר בין מתאמן למתאמן.

בברכה,

פורום חדרי הכושר

נורא משעשע שעכשיו כאילו ״פותחים״ מקומות - חדרי כושר, קניונים, מוזיאונים והחזרת ילדים לבתי הספר - וגם כל זה תחת גזירות.

ואז בעוד כמה שבועות יגיע חג סגר 3 ושוב יסגרו אותנו(אלא אם כן הכנסת תפוזר בוודאות אז תחת עננת הבחירות הם ישהו את שקר הסגר).

מעבר לחיסול העסקים,

להפסדים הכלכלים,

מקומות עבודה,

פגיעה בבריאות,

וכמובן גרעון של 350 מיליארד לפי ההערכות,

מדובר בהתעללות נפשית עמוקה ואכזרית.

לאורך חודשים של סבל זורקים מדיי פעם פיסות תקווה קטנות, ״פתחו״ קניונים ונתנו לאנשים להתפרע.

רק למה הגרילו אילו קניונים ייפתחו ואילו לא?
כאשר האינטרס הוא צמצום התקהלויות והנעת המסחר, רק כיצד זה יקרה ביום המכירות החם בשנה?

זה היום הקלאסי לחזות בהתקהלויות במספר מצומצם של קניונים ומקומות קנייה..

אבל ברגע שאנשים רואים קצר אור,
בשניה שעסקים קצת מתאוששים,

ואז.. להנחית בומבה חדשה לפרצוף.

כאשר יגיע חג סגר מספר שלוש, התירוץ האולטימטיבי לגזרה יהיה קרוב לוודאי - אתם!

מכשלת ישראל תאשים אתכם בתחלואה(חרף מערך בדיקות שגוי ולא מדויק) בגלל הבלאק פריידי.

התעתוע, זריעת הפחד בציבור, האשמה שעליכם וניסיון שליטה בציבור הם אלו שיוצרים את הפילוג והשיסוע המטורף בחברה.

ברגע יחיד, עם ישראל הופך לשעיר לעזאזל של מכשלת ישראל.

מי שראה את הסדרה ׳חטופים׳ בוודאי זוכר איך התעללו בחטופים כשנתנו להם אשליה בשבי בלבנון שהם מצליחים לברוח, רק כדי לתפוס אותם ול... רסק אותם מנטלית.

זוכרים איך אחרי חג סגר 1 - היה תירוץ של ״לא ידענו״, ״לא הכרנו״?

(למרות שכבר בזמן ״החזרה לשגרה״ נקבע הסגר הבא..).״

למרות שמכשלת ישראל אישרה לעשרות טיסות של חסידים מאמריקה לנחות בנתבג חרף עשרות חולי קורונה מאומתים ללא שום אכיפה / בידוד או מגבלה כלשהי.

בכל מקרה, עכשיו אחרי חג סגר 2 - הכל ברור, ידוע ומכור.

אם יודעים שצריך עוד סגר(בניגוד לדעת רופאים ומדענים רבים), אז אל תתנו את האשליה שהם חוזרים לשגרה של זמן קצר ואז שוב בומבה.

ולא, מערכת הבריאות אינה קורסת מ500 מאושפזים ב30 בתי חולים שונים.

הקורונה רק מציפה את הסרחון במדינה.

מחסור במיטות בבתי החולים, תחבורה מקרטעת, מערכת חינוך עמוסה וטירוף מחירי הנדלן בארץ.

כמובן שזה על קצה המזלג.

מאמין שרבים כבר מבינים שהסגרים מתכוננים מראש, כמובן בתיאום עם הנהלת הנגיף.

אז מה אם לנסות הרגל חדש, מיוחד ומפתיע - להגיד את האמת?

כי אם יהיה סגר נוסף בטווח של השנה הקרובה - אז כולם כבר ידעו שמדובר ב.. מזוקק.

זה לא מקרה.

זאת לא טעות.
עד כאן מסכים איתך, התהלות הממשלה היא ביזיונית

אגב, לאן ״נעלמה״ השפעת השנה?
מי היה מאמין שריחוק חברתי, מסכות, והיגיינה ימנעו גם שפעת

אפשר להניח את האצבע, תיאוריות קונספירציה, AKA, שקרים.
מה שידוע זה באמת מה שידע ולא צריך לחפש אנשי צללים

ויש לך ראיות לזה שאירגון הבריאות העולמי הנחה לרשום קורונה על מי שלא מת מקורונה

משמעת ומסך ברזל.
אתה לא באמת יודע מה קורה שם, אבל ההשתלטות על הוירוס היא בגלל שמי שלא שמר על בידוד הכניסו אותו הביתה באיומי רובים, ולא בצקצוקים כמו פה

מי היה מאמין שריחוק חברתי, מסכות, והיגיינה ימנעו גם שפעת
הם מצמצים באופן מסוים, אתה לא יכול לחסל אותה לגמרי. אין דבר כזה שאין שפעת.
שפעת הייתה ותהיה בדומה לכל המאות שנים האחרונות.
אולי הקורונה מדבקת יותר, אבל אם מה שאמרת היה קורה בתיאוריה - אז גם לא היינו מגיעים למספרים הללו בקורונה.

השפעת אגב נעלמה בארץ עוד מתחילת חודש מרץ.
למרות שהיה חודש קיצוני בקור(באופן יחסי לחודשי מרץ בארץ כמובן) ומאות אלפים שחזרו לארץ מחול בעקבות הסגר הראשון.

המון אנשים לא שומרים על מסכות וריחוק חברתי ממזמן ככה שהלוגיקה הזו לוקה בחסר.

ויש לך ראיות לזה שאירגון הבריאות העולמי הנחה לרשום קורונה על מי שלא מת מקורונה

https://www.who.int/classifications/icd/Guidelines_Cause_of_Death_COVID-19.pdf?ua=1

עמוד 3 סעיף 3.

· מועדוני הכושר יהיו מצולמים במערכת מצלמות במעגל סגור (לתיעוד מצולם בשימוש במידת הצורך).
פה חשדתי.
פתאום רוצים לרשת כל פינה בחדרי הכושר במצלמות במעגל סגור?? מה זה אומר לתיעוד מצולם במידת הצורך?
יש לי תחושה שזה יהיה בדגש על אזור הכלוב והבנץ׳. ככה יוכלו לראות בדיוק כמה כל אחד מרים ולא יהיה אפשר להתרברב ב120 קילו בנץ׳ חיובי.
לא יודע מה איתכם, אני מתחיל להאמין ל @Kartalajan

פה חשדתי.
פתאום רוצים לרשת כל פינה בחדרי הכושר במצלמות במעגל סגור?? מה זה אומר לתיעוד מצולם במידת הצורך?
יש לי תחושה שזה יהיה בדגש על אזור הכלוב והבנץ׳. ככה יוכלו לראות בדיוק כמה כל אחד מרים ולא יהיה אפשר להתרברב ב120 קילו בנץ׳ חיובי.
לא יודע מה איתכם, אני מתחיל להאמין ל @Kartalajan

הלך על serg... נטורל קוסמטיקס 🤣

אם מישהו בראש של אימון זומבה המוני.

GxUqECU.png
זה אולי לא אובייקטי אבל זה מדהים אותי שפתאום מנהלות הרשתות , אותם האנשים שלמשך שנים הצמידו את שכר המאמנים למינימום וידועים ביחס מזלזל והתת תנאים שהם הפגינו כלפי קהילת המאמנים שלה, פתאום מעמידים פנים שהם דואגים לשלום העובדים שלהם בזמן שזה ברור שהם דואגים לתחת שלהם

זה אולי לא אובייקטי אבל זה מדהים אותי שפתאום מנהלות הרשתות , אותם האנשים שלמשך שנים הצמידו את שכר המאמנים למינימום וידועים ביחס מזלזל והתת תנאים שהם הפגינו כלפי קהילת המאמנים שלה, פתאום מעמידים פנים שהם דואגים לשלום העובדים שלהם בזמן שזה ברור שהם דואגים לתחת שלהם
לא חשבתי שהם עושים את זה מתוך דאגה לאוכלוסיה הנ"ל שהזכרת, אבל לא איכפת לי שזה נטו נובע מתוך אינטרסים, העיקר שהחד"כים יחזרו או לפחות לעשות קצת רעש בעניין.

לא חשבתי שהם עושים את זה מתוך דאגה לאוכלוסיה הנ"ל שהזכרת, אבל לא איכפת לי שזה נטו נובע מתוך אינטרסים, העיקר שהחד"כים יחזרו או לפחות לעשות קצת רעש בעניין.
הרעש בבניין יהיה פשוט הד
כול עוד לאף אחד מחברי הוועדה או חברי הכנסת אין איזה בן דוד שמנהל מכון הם הישארו סגורים.
(הלוואי שאני מתלוצץ אבל לצערי הרב אני רציני)

הרעש בבניין יהיה פשוט הד
כול עוד לאף אחד מחברי הוועדה או חברי הכנסת אין איזה בן דוד שמנהל מכון הם הישארו סגורים.
(הלוואי שאני מתלוצץ אבל לצערי הרב אני רציני)
או אם הם היו בבעלות חרדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית