הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

אבל התוכן שלו נכון.
אז זהו, שלא, הוא שיקרי ומטעה.
עזוב את הניסוחים שלו, כמו שהוא השווה קבוצות של מנתגדי חיסונים לאנשים בעד חיסונים בטענה שמתנגדי החיסונים הם אנשים שקראו את המחקרים והחליטו שהם לא בטוחים והאנשים בעד החיונים הם היפים שרק רוצים שתתחסן כי זה מגניב. המידע שהוא מציג פשוט לא נכון, או מגיע ממקורות לא רלוונטיים.

עד הדקה ה-17 בערך הטיעון היחיד שלו נגד בטיחות חיסונים הם נתונים אנתרופולוגיים שמדברים על חוסר אמון בציבור, אבל לא משתמש באשכרה מדע כדי להסביר, אז זה טיעוני סרק מעגליים - אם אנשים לא מאמינים אז סימן שגם אנחנו לא צריכים להאמין.
הוא מביא ציטוטים של אנתרופולוגים כאילו הם היו מדענים, אבל הם לא.
הוא גם נוטה להשחיל בכל מני מקומות שיש אלטרנטיבות לחיסון, שזה שקר גס.

אז מגיע ה"מדע", עם מחקר שהראה קשר חיובי בין מנות חיסונים למוות ואשפוזים בילדים. אז אני יודע כמה אתה אוהב לדבר נגד מחקרים ממומנים, אז המחקר הזה מומן ע"י אגודת מתנגדי חיסונים. התוצאות לא שוחזרו מעולם גם כשניסו, ואין קבוצת בקרה. כשהשוו לקבוצת בקרה גילו שאין הבדל בין ילדים מחוסנים ללא מחוסנים. גם הסתכלתי על המחקר בעצמי וזה הכל הטיות סטטיסטיות. קיצר מחקר ממומן עם תוצאות חצי מזויפות ומסקנות שלא ניתן להסיק מהנתונים.

בדקה ה-24 בערך הוא מציג תוצאות של מחקר שהראה שהתוספים לחסונים יכולים לגרום לנזק. קראת את המחקר? כי אני כן.
עזוב את זה שהמחקר כתוב ברמת פח אשפה, אתה יודע על מה הוא מדבר? זה תיאור מקרה של פציינט אחד חריג ברמה מסויימת, ואתה יודע איך קישרו את המקרה שלו לחיסונים? הם פשוט טענו שהוא קיבל חיסונים בצורה רגילה. אז הם טענו שבגלל שזה אדם שקיבל חיסונים ויש לו מקרה מוזר, מכאן שחיסונים זה מסוכן. אתה מוזמן לקרוא את המחקר בעצמך.
תבין שזה "מחקר" שאותו בחור משתמש בו כראיה.

אני יכול להמשיך לצפות בסרטון ולמצוא לך עוד בעיות ועוד שקרים, אבל הפואנטה היא שהוא לא מסתמך על שום מידע אמיתי וקונקרטי, הוא בוחר מידע לא משמעותי או שקרי עם אג'נדה מאוד מאוד ברורה
הם מצמצים באופן מסוים, אתה לא יכול לחסל אותה לגמרי. אין דבר כזה שאין שפעת.
אף אחד לא אמר שהם מחסלים לחלוטין, אבל מצמצמים משמעותית, ובמחלה שלא מדבקת בטירוף האמצעים האלה יכולים להוריד משמעותית את התחלואה

אולי הקורונה מדבקת יותר, אבל אם מה שאמרת היה קורה בתיאוריה - אז גם לא היינו מגיעים למספרים הללו בקורונה.
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה

השפעת אגב נעלמה בארץ עוד מתחילת חודש מרץ.
למרות שהיה חודש קיצוני בקור(באופן יחסי לחודשי מרץ בארץ כמובן) ומאות אלפים שחזרו לארץ מחול בעקבות הסגר הראשון.
התחלואה בשפעת ירדה משמעותית, במיוחד בקרב האוכלוסיות בסיכון שמקפידות יותר על ההנחיות ולכן התמותה והמחלות הקשות ירדו משמעותית.
גם אנשים מתחסנים יותר לשפעת השנה רק ליתר ביטחון אני מאמין

נו וקראת את הסעיף?
הוא מציין איך לרשום מוות כתוצאה מקוביד במקרים שבהם קוביד היה גורם המוות, ולא שום דבר אחר (נותנים שם לדוגמא שמי שחלה בקוביד ומת בתאונה הוא לא מת מקוביד ומי שחטף התקף לב במהלך המחלה הוא גם לא מת מקוביד, אבל מי שמת מדלקת ריאות כסיבוך של המחלה הוא כן מת מקוביד).
ההנחיות שם אומרות בידיוק את ההפך ממה שאתה אומר

אז זהו, שלא, הוא שיקרי ומטעה.
עזוב את הניסוחים שלו, כמו שהוא השווה קבוצות של מנתגדי חיסונים לאנשים בעד חיסונים בטענה שמתנגדי החיסונים הם אנשים שקראו את המחקרים והחליטו שהם לא בטוחים והאנשים בעד החיונים הם היפים שרק רוצים שתתחסן כי זה מגניב. המידע שהוא מציג פשוט לא נכון, או מגיע ממקורות לא רלוונטיים.

עד הדקה ה-17 בערך הטיעון היחיד שלו נגד בטיחות חיסונים הם נתונים אנתרופולוגיים שמדברים על חוסר אמון בציבור, אבל לא משתמש באשכרה מדע כדי להסביר, אז זה טיעוני סרק מעגליים - אם אנשים לא מאמינים אז סימן שגם אנחנו לא צריכים להאמין.

אז מגיע ה"מדע", עם מחקר שהראה קשר חיובי בין מנות חיסונים למוות ואשפוזים בילדים. אז אני יודע כמה אתה אוהב לדבר נגד מחקרים ממומנים, אז המחקר הזה מומן ע"י אגודת מתנגדי חיסונים. התוצאות לא שוחזרו מעולם גם כשניסו, ואין קבוצת בקרה. כשהשוו לקבוצת בקרה גילו שאין הבדל בין ילדים מחוסנים ללא מחוסנים. גם הסתכלתי על המחקר בעצמי וזה הכל הטיות סטטיסטיות. קיצר מחקר ממומן עם תוצאות חצי מזויפות ומסקנות שלא ניתן להסיק מהנתונים.

בדקה ה-24 בערך הוא מציג תוצאות של מחקר שהראה שהתוספים לחסונים יכולים לגרום לנזק. קראת את המחקר? כי אני כן.
עזוב את זה שהמחקר כתוב ברמת פח אשפה, אתה יודע על מה הוא מדבר? זה תיאור מקרה של פציינט אחד חריג ברמה מסויימת, ואתה יודע איך קישרו את המקרה שלו לחיסונים? הם פשוט טענו שהוא קיבל חיסונים בצורה רגילה. אז הם טענו שבגלל שזה אדם שקיבל חיסונים ויש לו מקרה מוזר, מכאן שחיסונים זה מסוכן. אתה מוזמן לקרוא את המחקר בעצמך.
תבין שזה "מחקר" שאותו בחור משתמש בו כראיה.

אני יכול להמשיך לצפות בסרטון ולמצוא לך עוד בעיות ועוד שקרים, אבל הפואנטה היא שהוא לא מסתמך על שום מידע אמיתי וקונקרטי, הוא בוחר מידע לא משמעותי או שקרי עם אג'נדה מאוד מאוד ברורה

אף אחד לא אמר שהם מחסלים לחלוטין, אבל מצמצמים משמעותית, ובמחלה שלא מדבקת בטירוף האמצעים האלה יכולים להוריד משמעותית את התחלואה

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה

התחלואה בשפעת ירדה משמעותית, במיוחד בקרב האוכלוסיות בסיכון שמקפידות יותר על ההנחיות ולכן התמותה והמחלות הקשות ירדו משמעותית.
גם אנשים מתחסנים יותר לשפעת השנה רק ליתר ביטחון אני מאמין

נו וקראת את הסעיף?
הוא מציין איך לרשום מוות כתוצאה מקוביד במקרים שבהם קוביד היה גורם המוות, ולא שום דבר אחר (נותנים שם לדוגמא שמי שחלה בקוביד ומת בתאונה הוא לא מת מקוביד ומי שחטף התקף לב במהלך המחלה הוא גם לא מת מקוביד, אבל מי שמת מדלקת ריאות כסיבוך של המחלה הוא כן מת מקוביד).
ההנחיות שם אומרות בידיוק את ההפך ממה שאתה אומר
קיבלתי, אני עדיין לא בעד או נגד חיסונים, אני באמת לא יודע מספיק.
אלחנן אל תנשום יש גזים רעילים באוויר , אין לי אסמכתא בנושא אבל התוכן שלי נכון
מה הקשר?

קיבלתי, אני עדיין לא בעד או נגד חיסונים, אני באמת לא יודע מספיק.
זה באמת למה אני ממליץ לך לשאוב את המידע מהמומחים בתחום ולא מאנשים שאפילו לא מהתחום. אפילו יותר קיצוני, יש גם רופאים שמתבטאים כנגד חיסונים, אבל כל הקהילה הרפואית לא מסכימה איתם, וכנראה יש סיבה טובה לזה (בציניות כמובן, יש להם כל סיבה בעולם לצאת נגדם כי הדעות שלהם לא מבוססות).
כשמתבססים על אנשים ש"יוצאים נגד הממסד" אתה מתבסס על אנשים שמנסים למכור שיטה שהם לא היו מצליחים למכור אם הם היו מתבססים על סטנדרט איכות שכל עולם המדע מתבסס עליו (כנראה מונעים מדעות ואידיאולוגיה מוטעות), לכן חייבים להמציא אויב מזויף בצורת ה"ממסד" כדי למכור את הרעיון שהדעות שלהם נכונות אבל פשוט מנסים להשתיק אותם

זה הגיון שעומד מאחורי הסרטון הזה
עיוות עובדות זה משהו שכול אחד יכול לעשות וזה למה הסרטונים האלו מסוכנים
אני לא חושב שהוא מעוות עובדות, אני פשוט לא מבין מספיק כדי לדעת מי צודק, הטיעונים שלו מאוד הגיוניים בעיני, כמו של קוצר.

אני לא חושב שהוא מעוות עובדות, אני פשוט לא מבין מספיק כדי לדעת מי צודק, הטיעונים שלו מאוד הגיוניים בעיני, כמו של קוצר.
אבל כמו שקוצר הסביר לך הוא כן מעוות עובדות כמו כאן
ומעבר לכך התיק הראשון בתור בן אדם שרוצה לשאוב מידע נכון הוא לא לסמוך על מישהו בלי האסכמתא הנכונה בנושא במיוחד שמדובר בנושא מאוד רגיש שכזה

הנה המחקר שדיברתי עליו שמופיע בדקה 24.
https://ibimapublishing.com/articles/IMMU/2014/537063/m537063.pdf
הנה מה שצריך לחפש במחקר, תקרא אותו תגיד לי אם אתה מוצא את החלקים האלה:

הקדמה - חלק שבו מתארים את הנושא שאנחנו רוצים לחקור, יכול להופיע שם גם תיאור קצר מאוד של מה הסקנו, וגם יכול להיות שם תיאור של השחקנים המרכזיים במחקר שלנו (כמו למשל במקרה הזה מחלות אוטואימוניות, ותוספי החיסונים), למרות שזה גם יכול להופיע לפעמים בחלק הבא.

שיטת המחקר - זה חלק חשוב מאוד, פה אתה מתאר מה אתה מתכוון לבדוק בידיוק, איך אתה מתכוון לבדוק אותו, איך אתה מתכוון לנתח את הנתונים, ואיך אתה מתכוון לוודא שהנתונים שלך נתנו לך את מה שיצאת לחפש.

תוצאות המחקר - דיווח שטחי של מה מצאנו, כמובן הכל על בסיס שיטת המחקר שתיארנו קודם. הכל זה תוצאות יבשות בלי שום התייחסות כדי לשמור על אובייקטיביות.

דיון - שם זה המקום להתבטאות. אתה מדבר על הנתונים שלך ושואל איך התוצאות שקיבלת מתיישבות עם הספרות המדעית, האם התוצאות עולות בקנה אחד עם הספרות המקצועית, או האם הן שונות, ואם כן למה.

סיכום - כאן אתה אתה מעלה מחדש את שאלות המחקר שלך ומנסה לבדוק האם התוצאות ענו לך או לא, ומסיק מסקנות

הנה המחקר שדיברתי עליו שמופיע בדקה 24.
https://ibimapublishing.com/articles/IMMU/2014/537063/m537063.pdf
הנה מה שצריך לחפש במחקר, תקרא אותו תגיד לי אם אתה מוצא את החלקים האלה:

הקדמה - חלק שבו מתארים את הנושא שאנחנו רוצים לחקור, יכול להופיע שם גם תיאור קצר מאוד של מה הסקנו, וגם יכול להיות שם תיאור של השחקנים המרכזיים במחקר שלנו (כמו למשל במקרה הזה מחלות אוטואימוניות, ותוספי החיסונים), למרות שזה גם יכול להופיע לפעמים בחלק הבא.

שיטת המחקר - זה חלק חשוב מאוד, פה אתה מתאר מה אתה מתכוון לבדוק בידיוק, איך אתה מתכוון לבדוק אותו, איך אתה מתכוון לנתח את הנתונים, ואיך אתה מתכוון לוודא שהנתונים שלך נתנו לך את מה שיצאת לחפש.

תוצאות המחקר - דיווח שטחי של מה מצאנו, כמובן הכל על בסיס שיטת המחקר שתיארנו קודם. הכל זה תוצאות יבשות בלי שום התייחסות כדי לשמור על אובייקטיביות.

דיון - שם זה המקום להתבטאות. אתה מדבר על הנתונים שלך ושואל איך התוצאות שקיבלת מתיישבות עם הספרות המדעית, האם התוצאות עולות בקנה אחד עם הספרות המקצועית, או האם הן שונות, ואם כן למה.

סיכום - כאן אתה אתה מעלה מחדש את שאלות המחקר שלך ומנסה לבדוק האם התוצאות ענו לך או לא, ומסיק מסקנות

אני לא נגד חיסונים באופן כללי, אבל מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על טענה שעולה בדרך כלל וזה שימוש באלומיניום בחיסונים
אנחנו יודעים שאלומיניום מזיק, ואנחנו יודעים שבחיסונים משתמשים באלומיניום כיוון שהוא גורם למערכת החיסון להגיב יותר טוב לחיסון ולפתח נוגדנים (משהו שלהבנתי התגלה בטעות ונמצא בשימוש עד היום) אני חושב שקראתי שאנחנו צורכים בערך 9-7 מ״ג של אלומיניום ליום דרך המזון אבל לא מצאתי מה המינון שבו משתמשים בחיסונים, ואם אפשר לצפות את ההשלכות כאשר זה מוזרק לגוף ולא מגיע דרך המזון

נערך לאחרונה:
אני לא נגד חיסונים באופן כללי, אבל מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על טענה שעולה בדרך כלל וזה שימוש באלומיניום בחיסונים
אנחנו יודעים שאלומיניום מזיק, ואנחנו יודעים שבחיסונים משתמשים באלומיניום כיוון שהוא גורם למערכת החיסון להגיב יותר טוב לחיסון ולפתח נוגדנים (משהו שלהבנתי התגלה בטעות ונמצא בשימוש עד היום) אני חושב שקראתי שאנחנו צורכים בערך 9-7 מ״ג של אלומיניום ליום דרך המזון אבל לא מצאתי מה המינון שבו משתמשים בחיסונים, ואם אפשר לצפות את ההשלכות כאשר זה מוזרק לגוף ולא מגיע דרך המזון
הנה המינונים שאני מצאתי:

Quantities of aluminum in vaccines
Pneumococcal vaccine
  • 0.125 milligram per dose (mg/dose)
Diphtheria-tetanus-acellular pertussis (DTaP) vaccine
  • < 0.33 to < 0.625 mg/dose
Haemophilus influenzae type b (Hib) vaccine
  • 0.225 mg/dose
Hepatitis A vaccine (Hep A)
  • 0.225 to 0.25 mg/dose (pediatrics)
  • 0.45 to 0.5 mg/dose (adults)
Hepatitis B vaccine (Hep B)
  • 0.225 to 0.5 mg/dose (pediatrics)
  • 0.5 mg/dose (adults)
Hep A/Hep B vaccine
  • 0.45 mg/dose
DTaP/inactivated polio/Hep B vaccine
  • < 0.85 mg/dose
DTaP/inactivated polio/Hib vaccine
  • 0.33 mg/dose
Human Papillomavirus (HPV) vaccine
  • 0.5 mg/dose
Japanese Encephalitis (JE) vaccine
  • 0.25 mg/dose
Meningococcal B vaccine
  • 0.25 – 0.52 mg/dose
Td vaccine
  • < 0.53 – 1.5 mg/dose
Tdap vaccine
  • 0.33 – 0.39 mg/dose

יוצא שתינוק מקבל בחצי שנה חצי מהכמות שהיה מקבל אם היה שותה רק חלב אם באותה תקופה, עשירית מפורמולה, ו-1/30 מפורמולה על בסיס סויה.

ההבדל לא קיים בין חיסון לתזונה כי אלומיניום זה אלומיניום, הוא לא שונה, בשתי הדרכים הוא מגיע לדם
https://media.chop.edu/data/files/pdfs/vaccine-education-center-aluminum.pdf
יש לך גם את זה

N12 - ישיר: ועדת הקורונה דנה בפתיחת הבריכות וחדרי כושר

בוקר טוב חברים, מישהו יכול להסביר לי איך הגוף שאחראי על ההגבלה הזאת (והפר אותה בעצמו עם הזמנת אימוני זומבה למשרד שלו) לא מגיע לועדה שבה הוא לפחות נדרש להסביר את ההיגיון שעומד מאחוריה? יש זריקת זין יותר גדולה מזו על הציבור? התנהלות דיקטטורית פר אקסלנס.
ברור שאתם לא יכולים להסביר, כל מה שאתם יודעים לעשות זה להעלות כאן כתבות דמגוגיה על אימוני ספינינג המוניים בחלל סגור ולקרוא לזה "מכון כושר" ועל רופאה באיכילוב שמסבירה את כל הסאגה הזאת במשפט "קיבלנו דיווחים מחו"ל על הדבקה במכוני כושר".
כבר חודש שלם אני מבקש תשובה וחוץ מתשובות מתחסדות ומנוסחות יפה בלי שום תוכן (שזה הישג לכשעצמו, משרד הבריאות אפילו את זה לא טורח לעשות) לא קראתי כאן שום דבר רציני שתומך בדעה הנגדית.
אני לא מבקש שיפתחו את המכונים, אני רק מבקש שיסבירו לי איך יכול להיות שבקניונים ובבתי כנסת צפופים וסגורים ובתיאטראות מותר להיות ובחדרי כושר אסור. עוד לא שמעתי סיבה אחת הגיונית לזה.

יאללה שיחריזו על דובאי מדינה אדומה..
ממשלה כושלת! כולם חוזרים משם נשאים ואפילו לא נכנסים לבידוד...
העיקר אנשים טסים לחול ומביאים איתם קורונה בחזרה..

כמה מפגרים אפשר להיות?!!

ובבתי כנסת צפופים וסגורים
אני מסכים עם כל מילה, רק שתמיד צורם לי כשמדברים על בתי כנסיות בלי שאנשים בכלל דורכים שם.
אני מצרף תמונה של בית כנסת שצילמתי שבעבר היה מאוד עמוס, כרגע הוא מחולק עם פלסטיק כדי למנוע מצב של התקהלות, כמעט כולם עם מסכות שמכסות את האף, הרבה הפסיקו להגיע ומתפללים ולומדים מהבית (האיש עם המחשב לומד דרך Zoom עם מישהו שנשאר בבית).

לדעתי אפשר לעשות דברים דומים בחדרי הכושר ולפתוח אותם.
20201208_124307.jpg

רק הייתי חייב לשתף תמונה לאור כל ההתקפות שאני שומע על בתי כנסיות.

אני מסכים עם כל מילה, רק שתמיד צורם לי כשמדברים על בתי כנסיות בלי שאנשים בכלל דורכים שם.
אני מצרף תמונה של בית כנסת שצילמתי שבעבר היה מאוד עמוס, כרגע הוא מחולק עם פלסטיק כדי למנוע מצב של התקהלות, כמעט כולם עם מסכות שמכסות את האף, הרבה הפסיקו להגיע ומתפללים ולומדים מהבית (האיש עם המחשב לומד דרך Zoom עם מישהו שנשאר בבית).

לדעתי אפשר לעשות דברים דומים בחדרי הכושר ולפתוח אותם.
צפה בקובץ המצורף 61442
רק הייתי חייב לשתף תמונה לאור כל ההתקפות שאני שומע על בתי כנסיות.

אני לא אומר שכל בתי הכנסת צפופים וחנוקים אבל לצערי רוב בתי הכנסת לא מתנהלים כמו בתמונה שצילמת, בדיוק במקרה בשבוע שעבר התפללתי מנחה וערבית בבית כנסת ולמזלי בקושי היה מניין כי לא הייתה שום הקפדה על מרחק וגם לא על עטיית מסיכה, למעט הרב הראשי כל הגבאים ואנשי בית הכנסת היו עם מסיכה על הסנטר וגם עמדו קרוב אחד לשני, אני פשוט התרחקתי לקצה בית הכנסת והייתי עם מסיכה על הפנים, ואם לא היה מדובר באזכרה לא הייתי נכנס לשם בכלל.
אני לא אומר שבגלל בית הכנסת שהייתי בו צריך לסגור את כל בתי הכנסת, במצב התחלואה הנוכחי שלא מצריך סגר לדעתי יש לפתוח את כל בתי העסק והמקומות הציבוריים שכן מסוגלים לשמור על כללי התו הסגול (ובכללם בתי כנסת ומכוני כושר) תוך פיקוח מקומי של המשטרה ומוקדי העיריות השונות ולסגור נקודתית את מי שמפר את ההנחיות האלה.
אני לא עושה את האבחנה מה יותר חשוב ומה פחות, אני אומר דבר פשוט והוא שכל עוד מצב התחלואה מחייב סגר זה מה שצריך להיות כי בריאות הציבור ובלימת הנגיף זה הדבר הכי חשוב, אבל כל עוד מצב התחלואה לא מצריך סגר זה לא הגיוני ואסור שיקרה מצב שחלק מהמקומות כמו קניונים ובתי כנסת פתוחים ומכוני כושר לא, זה פשוט לא הגיוני בשום צורה והתנהלות משרד הבריאות שמפרה את ההנחיה הזאת בעצמה ומתחמקת מלספק תשובות למה היא אוסרת על המכונים לפעול בהינתן המצב הנוכחי מוכיחה את זה. או שהכול פתוח תחת מגבלות ופיקוח או שהכול סגור, לא הגיוני שיהיה אמצע.

אני לא אומר שכל בתי הכנסת צפופים וחנוקים אבל לצערי רוב בתי הכנסת לא מתנהלים כמו בתמונה שצילמת, בדיוק במקרה בשבוע שעבר התפללתי מנחה וערבית בבית כנסת ולמזלי בקושי היה מניין כי לא הייתה שום הקפדה על מרחק וגם לא על עטיית מסיכה, למעט הרב הראשי כל הגבאים ואנשי בית הכנסת היו עם מסיכה על הסנטר וגם עמדו קרוב אחד לשני, אני פשוט התרחקתי לקצה בית הכנסת והייתי עם מסיכה על הפנים, ואם לא היה מדובר באזכרה לא הייתי נכנס לשם בכלל.
אני לא אומר שבגלל בית הכנסת שהייתי בו צריך לסגור את כל בתי הכנסת, במצב התחלואה הנוכחי שלא מצריך סגר לדעתי יש לפתוח את כל בתי העסק והמקומות הציבוריים שכן מסוגלים לשמור על כללי התו הסגול (ובכללם בתי כנסת ומכוני כושר) תוך פיקוח מקומי של המשטרה ומוקדי העיריות השונות ולסגור נקודתית את מי שמפר את ההנחיות האלה.
אני לא עושה את האבחנה מה יותר חשוב ומה פחות, אני אומר דבר פשוט והוא שכל עוד מצב התחלואה מחייב סגר זה מה שצריך להיות כי בריאות הציבור ובלימת הנגיף זה הדבר הכי חשוב, אבל כל עוד מצב התחלואה לא מצריך סגר זה לא הגיוני ואסור שיקרה מצב שחלק מהמקומות כמו קניונים ובתי כנסת פתוחים ומכוני כושר לא, זה פשוט לא הגיוני בשום צורה והתנהלות משרד הבריאות שמפרה את ההנחיה הזאת בעצמה ומתחמקת מלספק תשובות למה היא אוסרת על המכונים לפעול בהינתן המצב הנוכחי מוכיחה את זה. או שהכול פתוח תחת מגבלות ופיקוח או שהכול סגור, לא הגיוני שיהיה אמצע.
איפה כנסת?
אולי זה שונה באזורים שונים, אני הייתי בהמון בתי כנסת בארץ, וראיתי הקפדה רבה.

נראלי אתה מתכוון לבתי מדרש לא לבתי כנסת. הלוואי שבתי הכנסת היו צפופים, הבעיה היא שהם עם קורונה בלי קורונה לא צפופים בכלל.
בכל אופן בכמה בתי מדרש היית? או שמא אתה מסתמך על אמירות ותמונות מהתשקורת

Lol יצא לשמוע על כמה הפרות של ישראלים ברדיו.
מת על הגישה הזאת של הישראלים ,העיקר לדפוק מישהו גם אם זה אומר שאתה דופק את עצמך.
משהו סטייל ''תמות נפשי עם פלשתים"" רק בלי פלשתים ורק למות.

נראלי אתה מתכוון לבתי מדרש לא לבתי כנסת. הלוואי שבתי הכנסת היו צפופים, הבעיה היא שהם עם קורונה בלי קורונה לא צפופים בכלל.
בכל אופן בכמה בתי מדרש היית? או שמא אתה מסתמך על אמירות ותמונות מהתשקורת
מסכים. רוב בתי הכנסת שומרים על הנחיות של מרחק ומסכות.
ה״בעיה״ היא בתי המדרש.

מסכים. רוב בתי הכנסת שומרים על הנחיות של מרחק ומסכות.
ה״בעיה״ היא בתי המדרש.
לא יודע, אני צילמתי לך בית מדרש.
איזה בית מדרש אתה מתכוון שלא שומרים על הנחיות?
אני בטוח שיש כמה כאלו, אבל עוד לא ראיתי אחד כזה, זה חייב להיות מיעוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית