הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

תצפה בזה תלמד קצת נשמע שאתה מאוד מפחד אולי זה ישנה לך מחשבה.

זה היה בזבוז מוחלט של 8 דקות. על סמך אילו עובדות הבחור הזה אומר את הדברים? שום עובדה לא היתה בסרטון, שום מחקר שום כלום.
באותה מידה הוא יכל לומר שפלשו חייזרים למדינת ישראל. זה שהוא אומר לא הופך את זה לנכון.

מבחינתי אני מסתכל על נתונים וכשאני מסתכל על המדינה שבה יש מנהיג שמזלזל לחלוטין בקורונה ורואה את התוצאות: 17.5 מיליון חולים ו-318 אלף מתים זה מספיק מבחינתי כדי להבין שהבחור טועה.
בנוסף, יש מספיק מקרים של אנשים שחלו והבריאו וסובלים מתופעות לוואי שונות ולא פשוטות.

זה היה בזבוז מוחלט של 8 דקות. על סמך אילו עובדות הבחור הזה אומר את הדברים? שום עובדה לא היתה בסרטון, שום מחקר שום כלום.
באותה מידה הוא יכל לומר שפלשו חייזרים למדינת ישראל. זה שהוא אומר לא הופך את זה לנכון.

מבחינתי אני מסתכל על נתונים וכשאני מסתכל על המדינה שבה יש מנהיג שמזלזל לחלוטין בקורונה ורואה את התוצאות: 17.5 מיליון חולים ו-318 אלף מתים זה מספיק מבחינתי כדי להבין שהבחור טועה.
בנוסף, יש מספיק מקרים של אנשים שחלו והבריאו וסובלים מתופעות לוואי שונות ולא פשוטות.
לאידיוט הזה יש כמה סרטונים וכל כמה זמן הם צצים לי פה ושם. צריך לדחוף לו גרב לפה ולהגביל לו את הגישה לאינטרנט והעולם החיצון

N12 - פרסום ראשון | רופאים נגד המגבלות: "אובדן עשתונות ערכי"

אני כבר רואה שחלק מתומכי ההגבלות פה מתחילים להבין, הכול פוליטי. פשוט הכול.
אני לא תומך בביטול המגבלות על חשבון בריאות הציבור, אני לא תומך בהתעלמות מקיומו של הנגיף, אני תומך בהתנגדות למגבלות הזויות וחסרות ערך שנופלות על העם על ידי גופים רקובים ומטונפים שפועלים אך ורק למען האינטרסים שלהם על חשבון הציבור, קרי כנסת ישראל ומשרד הבריאות.

מי אמר שאין תיאטרון? שקרניהו ״התחסן״.

רופא בלי כפפות, ביבי בלי מסכה. חיוך שכולו שקר.
קרקס בלי ליצנים.

🚬🤪🚬

אגב אני לא מבין למה כולם רצים לקנות ביטקוין
שמחיר הברזל קפץ כמעט ל 20₪ לקילו
מה הם אמייתים פה בארץ?!

תזכורת על קורונה וויטמין D.
View of Suggested role of Vitamin D supplementation in COVID-19 severity
Suggested role of Vitamin D supplementation in COVID-19 severity
...

Subsequently, we started supplementation of Vitamin D as routine care from early June 2020 in all SARS-CoV-2+ and COVID-19 patients (SARS-CoV-2+ with typical signs and symptoms that needed admission) in the Iranian Red-Crescent Hospital in Dubai, a dramatic and complete resolution of ICU admissions was observed in the last 8 weeks. We cannot overemphasize the role of Vitamin D in controlling all infectious diseases especially in COVID-19.1 We had no patients with initial Vitamin D levels of >40 that required more than 2–3 days of hospitalization, hence no cytokine storm, hypercoagulation, nor complement deregulation occurred. Prior to this change, we had several deaths of COVID-19 patients on respirators.

...

Over 100 Scientists, Doctors, & Leading Authorities Call For Increased Vitamin D Use To Combat COVID-19
Scientific evidence indicates vitamin D reduces infections & deaths
To all governments, public health officials, doctors, and healthcare workers,

Research shows low vitamin D levels almost certainly promote COVID-19 infections, hospitalizations, and deaths. Given its safety, we call for immediate widespread increased vitamin D intakes.

Vitamin D modulates thousands of genes and many aspects of immune function, both innate and adaptive. The scientific evidence1 shows that:

• Higher vitamin D blood levels are associated with lower rates of SARS-CoV-2 infection.

• Higher D levels are associated with lower risk of a severe case (hospitalization, ICU, or death).

• Intervention studies (including RCTs) indicate that vitamin D can be a very effective treatment.

• Many papers reveal several biological mechanisms by which vitamin D influences COVID-19.

• Causal inference modelling, Hill’s criteria, the intervention studies & the biological mechanisms indicate that vitamin D’s influence on COVID-19 is very likely causal, not just correlation.
...

Vitamin D and Covid-19

The argument for supplementation
  • Vitamin D reduces the risk of other acute respiratory infections. One interesting finding of this meta-analysis is that people who were very deficient (less than 25 nmol/L) saw the largest protective effect with an adjusted odd ratio of 0.58 and a 95% CI of 0.40 to 0.82. These are the same populations which seem to be at risk for severe Covid-19

• Calcitriol, the active form of Vitamin D is active against the SARS-COV2 virus

• Patients treated with calcifediol are less likely to be admitted to the ICU than controls

• Several studies have now observed lower vitamin D levels among severe Covid-19 patients

• Vitamin D is very low risk an adverse events of vitamin D supplementation can be easily managed by clinicians
...

למעט הודעה רעועה של משרד הבריאות וארגון הבריאות העולמי, משום מה לא מדברים על זה מספיק
יש לך הסבר לזה?
כי זו המלצה כללית שלא מבוססת מאוד אבל נחמדה.
זה לא איזה תרופת פלא

כי זו המלצה כללית שלא מבוססת מאוד אבל נחמדה.
זה לא איזה תרופת פלא

מבוסס בצורה לא רעה לדעתי (בהתחשב בזמן שעבר מפרוץ המגפה) לא צריך ללכת לקיצון השני, ברור שלא מדובר בתרופת פלא - אבל לדעתי בא׳-ב׳, ברמה הזאת שקופ״ח צריכות לבצע בדיקה לאנשים בקבוצות סיכון ולדחוף לזה שיתספו במידה ויש להם חוסר ואפילו לסבסד את זה בצורה משמעותית. לא פחות כמו שדוחפים את הציבור להיבדק או להתחסן.

מבוסס בצורה לא רעה לדעתי (בהתחשב בזמן שעבר מפרוץ המגפה) לא צריך ללכת לקיצון השני, ברור שלא מדובר בתרופת פלא - אבל לדעתי בא׳-ב׳, ברמה הזאת שקופ״ח צריכות לבצע בדיקה לאנשים בקבוצות סיכון ולדחוף לזה שיתספו במידה ויש להם חוסר ואפילו לסבסד את זה בצורה משמעותית. לא פחות כמו שדוחפים את הציבור להיבדק או להתחסן.
זה לא עוזר מאוד, יש כמה מחקרי תצפית שראו קשר מסוים בין מחסור בויטמין די לבין משך מחלה (אני חושב גם חומרה, אבל לא בטוח) ולא מדובר על הבדלים עצומים או מאוד חזקים סטטיסטית.
זה דורש עוד מחקר, וגם אם כן ההבדל לא עצום.
ובכל מקרה צריך לטפל במחסור בויטמין די

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית