הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל ראשון, pct ואיך

donez the butler

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
-6
20
5
יום ראשון אני כבר עומד לבצע את הזריקה הראשונה.
הסייקל יהיה 10 שבועות על טסטוסטרון בלבד, 250 מ"ג כל חמישה ימים או 125 מ"ג כל שלוש וחצי ימים (מה עדיף?)

ותוך כדי שימוש בפרגניל לקראת סוף הסייקל (שבוע 6) שתי זריקות יחבל 250 פעמיים בשבוע (500 בסך הכול לשבוע)
מה אתם חושבים לגבי זה? מתי להתחיל לקחת את הפרגניל לדעתכם, והאם להוסיף עוד שבועיים לסייקל? במקום 10 ל12 שבועות?

ולpct נובלודקס 40 מ"ג כל יום למשך שבועיים, ואז 20 מ"ג כל יום למשך שבועיים.

מה כדאי לשנות? האם הPCT טוב? האם להוסיף סטרואיד אוראלי? ואיך לאכול ולהתאמן, ואילו מאכלים ופעילויות להמנע לעשות? אשמח ממש לטיפים בעניין. אני בעיקר עושה מתח וריצות ארוכות מקבילים, שכיבות סמיכה עם משקל, ומרים משקולות לכתפיים, ידיים, ולרגליים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חשוב לי לציין, שהמטרה של הסייקל, היא כמה שיותר מסת שריר ועליה במסת שריר. בנוסף, כמה שיותר השפעות ארוכות טווח חיוביות של הטסט גם לאחר הסייקל.

לדעתי תחכה שחדרי הכושר יפתחו ככה תשיג תוצאות מקסימליות, אלא אם כן יש לך סטודיו פרטי עם ציוד מספיק. אין רע במתח ושכיבות שמיכה אבל זה לא אימונים מספיק מקיפים בשביל סייקל, יניב לך תוצאות אבל הרבה פחות וחבל על הכסף והבריאות שלך.

אני הייתי הולך על 2 זריקות בשבוע כל אחת 250, (לדוגמא בשני וחמישי או ראשון ורביעי) זה מה שמקובל לפחות ממה שאני מכיר.

פיסיטי נשמע טוב וכל הכבוד על היוזמה לשלב פרגניל, לדעתי לא צריך לפצל אותו כמו את הטסט ואפשר לתת פעם בשבוע 500 בזריקה אחת.

אם המטרה שלך היא מסה אז כמובן תיהיה במאזן חיובי מבחינת הקלוריות, תאכל בריא, אל תכניס יותר מידי ג׳אנק ושמן. אני אישית כבר לא שותה בכלל משקאות מתוקים, רק זירו ומים. כמובן שמידי פעם אפשר לעשות אתנחתא ולחרוג , אנחנו בני אדם.
אל תשכח ירקות וסיבים תזונתיים, הייתי משלב אומגה 3 ואיזה מולטי ויטמין.

דבר אחרון, לא הייתי מכניס אוראלי, סייקל ראשון טסט בלבד יתן לך תוצאות יפות מאוד אתה תהנה,
בהצלחה.

דרך אגב איזו פארמה של טסט אתה הולך להשתמש?

תקשיב חמוד..
לא רוצה להרגיז אותך בשבת על הבוקר ולא לקלקל לך את התכניות..גם לא להסביר לך מה לא טוב בפרוטוקול שלך כי כשהכל לא טוב אין סיבה לתקן.
רק אגיד לך שלדעתי
  1. אתה חיי בסרט טוב אם אתה חושב שתשיג את מה שכתבת.
  2. אתה לא בגיל של סייקל ואתה לא מתחרה כי אם היית לא היית מעלה פוסט כזה
  3. יש אנשים שאוהבים ללמוד מטעויות של אחרים וכאלה שאוהבים ללמוד מכאלה של עצמם..מכיוון שנדמה לי שאתה מהסוג השני אני מניח שהחיים כבר ילמדו אותך..מקווה שיהיה לך את השכל לקבל את ההחלטה הנכונה עד יום א לעצור ולעשות הרבה שיעורי בית לפני שאתה חושב בכיוון.
סליחה מראש על הגישה.
מאחל לך בהצלחה ושהתגובות הבאות יאכזבו אותך פחות

תקשיב חמוד..
לא רוצה להרגיז אותך בשבת על הבוקר ולא לקלקל לך את התכניות..גם לא להסביר לך מה לא טוב בפרוטוקול שלך כי כשהכל לא טוב אין סיבה לתקן.
רק אגיד לך שלדעתי
  3. יש אנשים שאוהבים ללמוד מטעויות של אחרים וכאלה שאוהבים ללמוד מכאלה של עצמם..מכיוון שנדמה לי שאתה מהסוג השני אני מניח שהחיים כבר ילמדו אותך..מקווה שיהיה לך את השכל לקבל את ההחלטה הנכונה עד יום א לעצור ולעשות הרבה שיעורי בית לפני שאתה חושב בכיוון.
סליחה מראש על הגישה.

יא רבייי שברת לבן אדם את הצורה 🤣🤣
האמת רק עכשיו שמתי לב שהוא בן 20...

• פותח/ת השרשור
תקשיב חמוד..
רק אגיד לך שלדעתי
סליחה מראש על הגישה.

1. מה אני רוצה ללהשיג?

2. מי אמר שאני מתחרה? מאיפה הסקת את ההמסקנה הזאת?

3 . הסוף של ההודעה שלי אליך, יש לך הסמכה בנושא? אתה רוקח? עובד עם חומרים כאלו? מפתח גוף בעצמך? או ספורטאי שמשתמש בהם? אחרת הדברים שרשמת הם סרק או יותר נכון, פשוט לא מבוססים, בלי קשר שלא שמת מקור אחד לדברים שלך, וגם המצאת לעצמך בראש דברים שלא אמרתי בכלל חחחחח.

לדעתי תחכה שחדרי הכושר יפתחו ככה תשיג תוצאות מקסימליות, אלא אם כן יש לך סטודיו פרטי עם ציוד מספיק. אין רע במתח ושכיבות שמיכה אבל זה לא אימונים מספיק מקיפים בשביל סייקל, יניב לך תוצאות אבל הרבה פחות וחבל על הכסף והבריאות שלך.

אני הייתי הולך על 2 זריקות בשבוע כל אחת 250, (לדוגמא בשני וחמישי או ראשון ורביעי) זה מה שמקובל לפחות ממה שאני מכיר.

פיסיטי נשמע טוב וכל הכבוד על היוזמה לשלב פרגניל, לדעתי לא צריך לפצל אותו כמו את הטסט ואפשר לתת פעם בשבוע 500 בזריקה אחת.

אם המטרה שלך היא מסה אז כמובן תיהיה במאזן חיובי מבחינת הקלוריות, תאכל בריא, אל תכניס יותר מידי ג׳אנק ושמן. אני אישית כבר לא שותה בכלל משקאות מתוקים, רק זירו ומים. כמובן שמידי פעם אפשר לעשות אתנחתא ולחרוג , אנחנו בני אדם.
אל תשכח ירקות וסיבים תזונתיים, הייתי משלב אומגה 3 ואיזה מולטי ויטמין.

דבר אחרון, לא הייתי מכניס אוראלי, סייקל ראשון טסט בלבד יתן לך תוצאות יפות מאוד אתה תהנה,
בהצלחה.

דרך אגב איזו פארמה של טסט אתה הולך להשתמש?
בפארמה אתה מתכוון לפירמה (חברה?) או לסוג?
אנטט
וסופרפארם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחח איזה מושפל

1. מה אני רוצה ללהשיג?

2. מי אמר שאני מתחרה? מאיפה הסקת את ההמסקנה הזאת?

3 . הסוף של ההודעה שלי אליך, יש לך הסמכה בנושא? אתה רוקח? עובד עם חומרים כאלו? מפתח גוף בעצמך? או ספורטאי שמשתמש בהם? אחרת הדברים שרשמת הם סרק או יותר נכון, פשוט לא מבוססים, בלי קשר שלא שמת מקור אחד לדברים שלך, וגם המצאת לעצמך בראש דברים שלא אמרתי בכלל חחחחח.

ושוב הפורום הזה לא והפוסט בפרט לא בשבילך, אז תעוף מפה כי אתה מיותר.

בפארמה אתה מתכוון לפירמה (חברה?) או לסוג?
אנטט
וסופרפארם
  1. מה אתה רוצה להשיג?? קבל ציטוט שלך חבר "כמה שיותר מסת שריר"(כנראה התכוונת למשהו אחר ויצא לך בטעות במקלדת 😉)
  2. לא הסקתי שאתה מתחרה..ההיפך..יש לך בעיה בהבנת הנקרא..
  3. אני עף מפה..ומשאיר לך ולמומחים לסדר את העניינים
בהצלחה מתוק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  1. מה אתה רוצה להשיג?? קבל ציטוט שלך חבר "כמה שיותר מסת שריר"(כנראה התכוונת למשהו אחר ויצא לך בטעות במקלדת 😉)
  2. לא הסקתי שאתה מתחרה..ההיפך..יש לך בעיה בהבנת הנקרא..
  3. אני עף מפה..ומשאיר לך ולמומחים לסדר את העניינים
בהצלחה מתוק

1. כן מסת שריר יותר, הקונזנצוס זה משזה. כבר הוכח שאפילו בלי אימונים תהיה עליה במסת השריר.

2. אם כך, מה הקשר לזה שאני לא מתחרה?

3. פשוט לא.

המקום הזה לא בשבילך, אתה נעלב למרות שאף אחד לא קרא לך לבוא לפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ברור מעדיף, אבל אני התחלתי לגדול די מאוחר, ואני עדיין גודל, ועצך הבריח עוד לא הסתיימה לגדול עד הסוף. אז אני רוצה למהר כמה שיותר כדי שהסייקל ישפיע על על הגוף שלי כדי לחזק את המבנה העצמות שלי ולהפוך ליותר גברי וכו'...
יש לי חברים שביצעו בגילאים צעירים יותר, התוצאות מחזיקות עדיין היום אצלם... אחד שחיין לשעבר והשני בן של מפתח גוף.
גם הגוף שלהם בנוי מאוד אפילו שהם לא מתאמנים יותר, מאוד גבריים.

אני עוד מהסגר הראשון כבר מחכה להתחיל סייקל.. יש כבר חומרים והכל.
אפילו שאני מתאמן בבית, לפחות בעייני חבל לבזבז סייקל על אימונים בבית.
במכון יש לך הרבה יותר אופציות ואפשרות ליצר התנגדות.

• פותח/ת השרשור
אני עוד מהסגר הראשון כבר מחכה להתחיל סייקל.. יש כבר חומרים והכל.
אפילו שאני מתאמן בבית, לפחות בעייני חבל לבזבז סייקל על אימונים בבית.
במכון יש לך הרבה יותר אופציות ואפשרות ליצר התנגדות.

אני חושב שברמה שלי, שאני לא מפתח גוף, אני יכול להגיע לאינסטסיביות מספיק גבוה עם משקולות למתח מקבילים שכיבות סמיכה וסקווטים, ותרגילי משקל גוף. זה יותר קשה בוודאות, אבל לדעתי גם סבבה.

לא יותר חשוב כמה שיותר מוקדם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמה הערות לגביי הפרוטוקול שלך.

1. 250 מ״ג כל 5 ימים לא שווה לכמות של 125 מ״ג כל 3.5 ימים. הפרוטוקול הראשון יצא לך 350 מ״ג שבועי ושני יצא לך 250 מ״ג שבועי, ככה שזה תלוי בך האם אתה רוצה מינון גבוה יותר או נמוך יותר. אם כבר הייתי הולך על 400 או 500 מ״ג שבועי.

2. ציינת שימוש בפרגניל, אבל לא ציינת האם יש לך ai. אם אין חשוב מאוד שתתארגן על חוסם אסטרוגן כלשהו. לגביי הפרגניל אתה יכול להתחיל להשתמש באזור השבוע השלישי או לאחר הסייקל ולפניי ה pct עצמו.

3. Pct של טמוקסי בשילוב פרגניל צריך להיות מספיק בהחלט כדי להתאושש, כמובן שזה תלוי בעוד דברים, אבל בעיקרון כן.
כמובן שאם השתמשת בפרגניל במהלך הסייקל אין שימוש בו במהלך הpct.

4. חבל ״לבזבז״ סייקל על אימוני משקל גוף. תחכה לחדרי הכושר שיפתחו.

5. אתה חייב לשנות גישה חבר, ומהר. כל אחד שהגיב פה תגובה שלא תאמה את מה שרצית לשמוע קללת אותו. יש לך פה מלוכלך וגישה רעה מאוד. תחשוב על זה.

6. מעבר לגישה רצוי לצבור עוד הרבה ידע על התחום הזה. עושה רושם שאתה לא מכיר את העולם הזה בכלל ואני מסיק את זה רק מ2 הפרוטוקלים שבחרת (אחד מהם על גבול ה trt בכלל ואי אפשר לקרוא לו סייקל)

• פותח/ת השרשור
כמה הערות לגביי הפרוטוקול שלך.

1. 250 מ״ג כל 5 ימים לא שווה לכמות של 125 מ״ג כל 3.5 ימים. הפרוטוקול הראשון יצא לך 350 מ״ג שבועי ושני יצא לך 250 מ״ג שבועי, ככה שזה תלוי בך האם אתה רוצה מינון גבוה יותר או נמוך יותר. אם כבר הייתי הולך על 400 או 500 מ״ג שבועי.

2. ציינת שימוש בפרגניל, אבל לא ציינת האם יש לך ai. אם אין חשוב מאוד שתתארגן על חוסם אסטרוגן כלשהו. לגביי הפרגניל אתה יכול להתחיל להשתמש באזור השבוע השלישי או לאחר הסייקל ולפניי ה pct עצמו.

3. Pct של טמוקסי בשילוב פרגניל צריך להיות מספיק בהחלט כדי להתאושש, כמובן שזה תלוי בעוד דברים, אבל בעיקרון כן.
כמובן שאם השתמשת בפרגניל במהלך הסייקל אין שימוש בו במהלך הpct.

4. חבל ״לבזבז״ סייקל על אימוני משקל גוף. תחכה לחדרי הכושר שיפתחו.

5. אתה חייב לשנות גישה חבר, ומהר. כל אחד שהגיב פה תגובה שלא תאמה את מה שרצית לשמוע קללת אותו. יש לך פה מלוכלך וגישה רעה מאוד. תחשוב על זה.

6. מעבר לגישה רצוי לצבור עוד הרבה ידע על התחום הזה. עושה רושם שאתה לא מכיר את העולם הזה בכלל ואני מסיק את זה רק מ2 הפרוטוקלים שבחרת (אחד מהם על גבול ה trt בכלל ואי אפשר לקרוא לו סייקל)[/QUOTE

כן אני לא הכי מומחה, אבל אני יודע לקרוא מחקרים ולהבין סטטיסטיקה, מדגמים מייצגים, קורלציה, סיבתיות וכו'...
ובגלל זה באתי לקבל מידע (רק מידע) כמו התגובה שלך.
עזרתי לי לגבי החוסם אסטרוגן והשימוש בפרגניל.

לגבי הסעיף החמישי, יש פה גזענים, וזייני מוח, שבאים למקוםצשל אנשים שמשתמשים ורוצים להשיג מידע בנושא. הם פשוט לא עושים כלום חוץ מלהכנס לכל פוסט ולהגיד לאנשים לא להשתמש בזה. אם הייתי מחפש מענה כזה הייתי שואל 'האם כדאי, או 'מה אתם חושבים/ממליצים) ועוד כאלו שכל כך בטוחים שהם מסיקים עליי דברים שאפילו לא אמרתי. וחלק בכלל טוענים טענות נגד הקונזנצוס.

ותודה לתגובה העניינית mate

alucard___eye___hellsing_by_talentlesshacked_d97rqaj-fullview.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית