הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון, pct ואיך

donez the butler

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
-6
20
5
יום ראשון אני כבר עומד לבצע את הזריקה הראשונה.
הסייקל יהיה 10 שבועות על טסטוסטרון בלבד, 250 מ"ג כל חמישה ימים או 125 מ"ג כל שלוש וחצי ימים (מה עדיף?)

ותוך כדי שימוש בפרגניל לקראת סוף הסייקל (שבוע 6) שתי זריקות יחבל 250 פעמיים בשבוע (500 בסך הכול לשבוע)
מה אתם חושבים לגבי זה? מתי להתחיל לקחת את הפרגניל לדעתכם, והאם להוסיף עוד שבועיים לסייקל? במקום 10 ל12 שבועות?

ולpct נובלודקס 40 מ"ג כל יום למשך שבועיים, ואז 20 מ"ג כל יום למשך שבועיים.

מה כדאי לשנות? האם הPCT טוב? האם להוסיף סטרואיד אוראלי? ואיך לאכול ולהתאמן, ואילו מאכלים ופעילויות להמנע לעשות? אשמח ממש לטיפים בעניין. אני בעיקר עושה מתח וריצות ארוכות מקבילים, שכיבות סמיכה עם משקל, ומרים משקולות לכתפיים, ידיים, ולרגליים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שיהיה בהצלחה עם סופרפארם לאבז, דוקטור..
דבר איתנו אחרי הסייקל..יש לי הרגשה שאתה תרחף במקומות נמוכים בהרבה מהמקום בו אתה עף על עצמך כרגע...אבל לא בטוח שאני יודע מה אני אומר..
בהצלחה גבר.

• פותח/ת השרשור
דבר איתנו אחרי הסייקל..יש לי הרגשה שאתה תרחף במקומות נמוכים בהרבה מהמקום בו אתה עף על עצמך כרגע...אבל לא בטוח שאני יודע מה אני אומר..
בהצלחה גבר.

גבר מה עתנ עדיין עושה פה? אמרת שאתה עף. תכבה את ההתראות וסע מכאן.
alucard___eye___hellsing_by_talentlesshacked_d97rqaj-fullview.jpg
האם זה אלוקרד?

תקשיב חמוד..
לא רוצה להרגיז אותך בשבת על הבוקר ולא לקלקל לך את התכניות..גם לא להסביר לך מה לא טוב בפרוטוקול שלך כי כשהכל לא טוב אין סיבה לתקן.
רק אגיד לך שלדעתי
  1. אתה חיי בסרט טוב אם אתה חושב שתשיג את מה שכתבת.
  2. אתה לא בגיל של סייקל ואתה לא מתחרה כי אם היית לא היית מעלה פוסט כזה
  3. יש אנשים שאוהבים ללמוד מטעויות של אחרים וכאלה שאוהבים ללמוד מכאלה של עצמם..מכיוון שנדמה לי שאתה מהסוג השני אני מניח שהחיים כבר ילמדו אותך..מקווה שיהיה לך את השכל לקבל את ההחלטה הנכונה עד יום א לעצור ולעשות הרבה שיעורי בית לפני שאתה חושב בכיוון.
סליחה מראש על הגישה.
מאחל לך בהצלחה ושהתגובות הבאות יאכזבו אותך פחות
למה לי לא אמרת את כל זה?
בהצלחה גבר.
נטורלו אסטיטיקנן,גם שאתה עושה סייקל הוא סייקל טבעי

מתאמן בבית עם משקולת וחצי ורוצה להתחיל סייקל...
מה יהיה עם הטרולים פה?

אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע בתנאים לא תנאים ועדיין לא מתחיל סייקל כי אני יודע שאני עדיין לא נותן 100 אחוז באימונים.

מתאמן בבית עם משקולת וחצי ורוצה להתחיל סייקל...
מה יהיה עם הטרולים פה?

אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע בתנאים לא תנאים ועדיין לא מתחיל סייקל כי אני יודע שאני עדיין לא נותן 100 אחוז באימונים.
לפחות זה אחי,אני עושה שכיבות סמיכה ומתח חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית