הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Wii מישהו?

אמרתי לא משחקים פרוצים, אז מה 10 שקל?

ליקנות משחק חדש מחו"ל, גם מיד לאחר השקה, יחסוך לך עשרות שקלים מאשר שתיקנה אותו בישראל.
אם עדיין המחיר גבוה לך, מחכים חודש~חודשיים (בהנחה ומדובר בלהיט), ערך המשחק יורד בכ20~30 אחוז ביד שנייה.
ביניינו, אין הבדל ניכר בין משחק יד ראשונה ליד שנייה כל עוד אין שריטות, אז למי אכפת?

בהנחה ואתה לא פרונציק וכן אכפת לך מליקנות משחקים, זה אפשרי בלי להיכנס למינוס בבנק.

נערך לאחרונה:
אמרתי לא משחקים פרוצים, אז מה 10 שקל?

ליקנות משחק חדש מחו"ל, גם מיד לאחר השקה, יחסוך לך עשרות שקלים מאשר שתיקנה אותו בישראל.
אם עדיין המחיר גבוה לך, מחכים חודש~חודשיים (בהנחה ומדובר בלהיט), ערך המשחק יורד בכ20~30 אחוז ביד שנייה.
ביניינו, אין הבדל ניכר בין משחק יד ראשונה ליד שנייה כל עוד אין שריטות, אז למי אכפת?

בהנחה ואתה לא פרונציק וכן אכפת לך מליקנות משחקים, זה אפשרי בלי להיכנס למינוס בבנק.

אז לקחנו את ה400 והפכנו אותם ל350, ואז ביד שניה הפכנו אותם ל250. זה עדיין עלוב.

חישוב מעוות (לא הבנתי מאיפה לקחת את ה400), משחקים חדשים לאחר כל מה שאמרתי למעלה אמורים לעלות באיזור ה150~230.

ובסדר, בשבילך זה עלוב כי אתה הרי קונה משחקים צרובים.
מה חשבת שאגיד לך, 100 שקל למשחק חדש?
תהנה עם הצרובים שלך ותדפוק את ישראל כמו השאר שצורבים, רק אחרי זה לא לבכות למה ישראל היא מדינה נידחת בתחום הגיימינג 😃

נערך לאחרונה:
מה לעשות? ככה אני. "אתה דופק את המדינה" זה לא באמת טיעון, אם אתה מזמין ב60$ מויטה קוסט ולא לוקחים לך מע"מ אתה הולך לתת להם את הכסף ולהגיד להם שהם טעו?

מה לעשות? ככה אני. "אתה דופק את המדינה" זה לא באמת טיעון, אם אתה מזמין ב60$ מויטה קוסט ולא לוקחים לך מע"מ אתה הולך לתת להם את הכסף ולהגיד להם שהם טעו?

אם מיקרים כאלו יחזרו על עצמם פשוט יכול להיות מצב שלא תקבלו יותר מוצרים מויטה קוסט.
כמו שקרה עם חנות גיימינג באנגליה, המון ישראלים הזמינו ממנה, טענו שהחבילה לא הגיעה (שלמעשה הגיעה) וקיבלו עותק שני.
כשאותה חנות עלתה על זה, הם הפסיקו לשלוח יותר לישראל.
אותו מיקרה קרה לפני 3~4 חודש ורק לפני חודשיים אחרי מכתבים רבים, אותה חנות החליטה להחזיר את המשלוחים.

אם מיקרים כאלו יחזרו על עצמם פשוט יכול להיות מצב שלא תקבלו יותר מוצרים מויטה קוסט.
כמו שקרה עם חנות גיימינג באנגליה, המון ישראלים הזמינו ממנה, טענו שהחבילה לא הגיעה (שלמעשה הגיעה) וקיבלו עותק שני.
כשאותה חנות עלתה על זה, הם הפסיקו לשלוח יותר לישראל.
אותו מיקרה קרה לפני 3~4 חודש ורק לפני חודשיים אחרי מכתבים רבים, אותה חנות החליטה להחזיר את המשלוחים.

זה מה שחבר שלי עושה קבוע,מזמין מאיזו חנות גיימינג בגרמניה,הוא הזמין 3 פעמים ערכת ROCKBAND,בכל ה3 פעמים אמר שמשהו אחר דפוק וקיבל,היו לו 6 ערכות מלאות בבית והוא מכר 5,איזה איזה רווח של 2000 שקל

בהנחה והחנות הזאת באמת אחלה ומספקת מחיר טוב גם לאלו מישראל, זה קצת יכול לדפוק אחרים.
כמובן שיהיו כאלו שרוצים להוציא רווח כספי בדרכים כאלו, אבל העיקר אם חנות מחו"ל מפסיקה משלוחים לישראל, ישר כולם קופצים 'כי הם אנטישמים!'
וזה הקטע המציק

אגב, הם עדיין לא התחילו לחשוד בו?

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח לפרוץ את החרא הזה, למישהו יש מדריך שעובד 100%?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית