נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
יש לי שאלות, רכשתי בדיל רצח (OVERSTOCK של BUST BUY עלה $90 😃 )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר ראשון , לא משנה מה, אל תקנה PS3...
אין לזה פריצה, רוב הסיכויים שגם לא יהיה והגרפיקה של הXBOX אוכלת אותה..
בקשר לWII מחיר טוב מאוד השאלה אם עדיף לך להוסיף עוד כסף (100$+-) ולהנות מהכי טוב,לדעתי מכל הקונסולות הקיימות קיום בשוק, [XBOX]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה אתה מדבר שטויות? PS3 היא הקונסולה הכי משתלמת בשוק (במיוחד באמריקה, 350 דולר). גם משחקים ייחודיים, וגם נגן בלוריי, וכל זה במחיר זעום.
על הבוקס אתה לא יכול לשחק GOD OF WAR 3, על הבוקס אתה יכול לשחק כל מני משחקים שיוצאים גם למחשב במילא, וזאת הסיבה למה הוא לא משתלם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לך PS3, נכון?
קודם כל, XBOX יותר זול...בכל מקום..יש לו פריצה אז המשחקים יותר זולים, הגרפיקה יותר טובה בדוק, יש הרבה יותר משחקים אקסקלוסיביים לXBOX מאשר לPS3, חוץ מGOW3 אני לא רואה שום סיבה לקנות PS3 ... ולבוקס יש HALO
אגב, אתה יכול לבדוק את כל זה כי אני לא ממציא ...
אהה ולא , אין לי XBOX .. אני לא אוהב את כל הקונסולות האלה .. פשוט יש לחברים שלי גם כזה וגם כזה וכולנו רואים את ההבדלים
די ליזרוק שטויות, מספיק להיות פאנבוי של אקס בוקס.
1) הגראפיקה של שני הקונסולות די זהות, ההבדלים הייחידים בינייהם הם הבדלים זניחים למדי.
ההבדלים יותר נראים באפשרויות האונליין+עיניין נוחות השלט, לא מעבר.
יש כמה משחקים ספציפיים שיש שינוי לטובת הסוני, אבל לא יותר.
2) יש יותר אקסלוסיבים לסוני מאשר לבוקס, איפה אתה חי שאתה חושב שזה הפוך?
בשנה הראשונה הסוני לא היתקדם בשיט, בשנתיים האחרונות אין בכלל על מה לדבר.
סתכל נתונים של השוק בשנתיים האחרונות, זה ברור לעין.
לסוני יש הרבה יותר אקסלוסיבים שווים, בכלל לא רק GOW
3) יש לי סוני ובוקס כבר כמה שנים טובות, הרצתי על שנייהם אותם משחקים ולא ראיתי שינוי מיוחד. (חוץ מאשר כמה משחקים ספציפיים כגון FF13 וביאונטה שהם ניראו בסוני יותר טוב כזכור לי)
ככה שלא צריך להגיד 'ראיתי אצל חברים של חברים שלי', אם יש לך TV ברמה טובה אתה יכול לבדוק בעצמך.
ודי להיות ישראלי ולחשוב על פריצות, ברגע שאתה יודע איפה לקנות ומתי ליקנות, אתה מוציא משחקים בזול.
לא פלא שהגיימינג לא מצליח בישראל, אחר-כך מתפלאים למה אין למיקרוסופט שיווקים רישמיים לישראל.