הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין טוב

• פותח/ת השרשור MuGi
  • פורסם בתאריך

MuGi

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
28
255
0
המולטי ויטמין הנוכחי, של סולגאר לסופרטאים.. הוא סבבה.. לפני כן היה מגה מן של GNC שהיה גם טוב..
אבל שניהם נגיד לא ברמה של אופטימן
למישהו יש המלצה למולטי שניתן לקנות בארץ במחיר הגיוני? ולא כמו האופטימן שעולה בארץ כמו אוטו

• פותח/ת השרשור
GNC חברה מאד איכותית,איך קבעת שהמולטי של אופטימום טוב משלהם?
המשפט שכתבתי בתגובה שלי לCOLDFIRE יצאה משובשת.
היתכוונתי להגיד. שאני לא מדבר על איכות, שבמקרה הזה אני מניח שגם GNC וגם סולגר יותר טובות מאופטידרעק..
אני מתכוון מבחינת כמויות של ויטמנים.. אופטימן מפוצץ בויטמנים.. ואולי זה עדיף לספורטאים

מזה איכות?המרקם של הכדור?הצבע? או הכמות ויטמינים+המינונים?
נראלי שהכמות והמינון
בקיצר תודה בטעות שלך וסגור ת'כסק לא צריך להפליץ לנו תשובות...

המשפט שכתבתי בתגובה שלי לCOLDFIRE יצאה משובשת.
היתכוונתי להגיד. שאני לא מדבר על איכות, שבמקרה הזה אני מניח שגם GNC וגם סולגר יותר טובות מאופטידרעק..
אני מתכוון מבחינת כמויות של ויטמנים.. אופטימן מפוצץ בויטמנים.. ואולי זה עדיף לספורטאים

אופטימן המנה זה 3 כדורים ביום

מה עם AST? הריכוזים שם יותר גבוהים משל אופטימן עד כמה שזכור לי, אני רק לא יודע אם יש אותו בארץ. אגב משה, כבר הצלחת להבין למה הוא לא משנה את צבע השתן?

אתה גר ברחובות נכון?
אני גר קרוב אליך,ביבנה,אם אתה רוצה אני מוכן להזמין לך דברים מחו''ל.
הזמנתי המון דברים וזה בכלל לא כאב ראש.

• פותח/ת השרשור
אתה גר ברחובות נכון?
אני גר קרוב אליך,ביבנה,אם אתה רוצה אני מוכן להזמין לך דברים מחו''ל.
הזמנתי המון דברים וזה בכלל לא כאב ראש.
פעם הבאה שאתה עושה הזמנה דבר שלח לי פרטית. יש מצב אני אדחוף לך כמה דברים.

אם תרצה אני מוכן לעשות בשבילך הזמנה,עשיתי כבר הזמנה שתסדר אותי להרבה זמן,אני לא מאמין שאני אעשה עוד אחת בשבילי בחצי שנה הקרובה.
שלח לי את המסנג'ר שלך בה''פ ונדבר כבר שמה.

מה עם AST? הריכוזים שם יותר גבוהים משל אופטימן עד כמה שזכור לי, אני רק לא יודע אם יש אותו בארץ. אגב משה, כבר הצלחת להבין למה הוא לא משנה את צבע השתן?
לא, אני פשוט עברתי לאחד אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית