הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גולף אלבו

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
שלום,
יש לי כאבים (איזור מתחמם) בחלק הפנימי של האמה , הכאבים באים לידי ביטוי בתרגילים יד קדמית ואחורית שהכף יד כלפי הרצפה (בתרגילי פטישים לידיים אין כאבים)

הלכתי לאורטופד (חסכתי ולא הלכתי לפרטי, הלכתי דרך מכבי) והאורטופד מבלי לבדוק ובלי צילום אולטרהסאונד כלשהו קבע שזה גולף אלבו.

איך מוודאים מה זה באמת ? ( הוא טען שלא ניתן לקרוע שריר שם) , האם יש טיפול לריפוי מלבד מנוחה ? האם זה יהיה כרוני ? כמה זמן עד שעובר (לטענת הרופא יש כאלה שחודש ויש כאלה ששנה)
אם גולף אלבו זו דלקת, האם אקרוקסיקה מסייעת בנושא ?

קיבלת תשובה מרופא ואתה מחפש פה מישהו שיסתור אותו? מה נסגר?

אל תיקח ארקוקסיה בתור התחלה אתה יכול לנסות כדורי כורכום בשילוב עם מנוחה וזה יעבור.
ותתייעץ עם הרופא, תחשוב על ארקוקסיה רק אם הכורכומין לא עוזר - זו דעתי בכל מקרה.

אגב,
זה ממש לא בלתי הפיך ואפילו די שכיח וממש לא צריך לעשות אולטראסואנד לפציעה כזו למיטב ידעתי.

• פותח/ת השרשור
לא מחפש לסתור רופא, אבל בתור בן של רופא (כירוגי) נאמר לי שזה לא רציני לקבל הבחנה בלי צילום...
שנית , כמה זמן לוקח לכזו פציעה להחלים (ברור שמשתנה ותלוי המון גורמים) אבל סדר גודל...

לא מחפש לסתור רופא, אבל בתור בן של רופא (כירוגי) נאמר לי שזה לא רציני לקבל הבחנה בלי צילום...
שנית , כמה זמן לוקח לכזו פציעה להחלים (ברור שמשתנה ותלוי המון גורמים) אבל סדר גודל...

תנסה להשכיל קצת בנושא.

https://www.g-avgad.co.il/tennis

לא קראתי יותר מידי אבל זה נראה לי סיקור לא רע.

אין צורך בהדמיה. האבחון על פי סימפטומים בדרך כלל, אלא אם זה משהו חריג.
הטיפול על ידי פיזיותרפיסט שמטפל בספורטאי כוח, וכולל הדרכה לתרגול מותאם ושימוש באמצעים שונים להפחתת כאב.
החלמה מהירה,
ניר, פיזיותרפיסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית