עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
10 קילו חלבון ב230. EZ6 קילו חלבון וחבילת 100 כדורי קפאין ב-230 שקל.
שאלוהים יברך את הבלאק פריידי.
10 קילו חלבון ב230. EZ
סויה 😃לבריאות, איך עשית את זה?
סויה 😃
חחחחחחחחחחבמקרה הזה שיהיה לך אלף לבריאות:37mv:
7.5 קילו חלבון ו 240 כדורי מולטיויטמין ב 247 שקל.6 קילו חלבון וחבילת 100 כדורי קפאין ב-230 שקל.
שאלוהים יברך את הבלאק פריידי.
השנה לא אכזבו7.5 קילו חלבון ו 240 כדורי מולטיויטמין ב 247 שקל.
שאלוהים יברך את מייפרוטאין ואת בלאק פריידיי
לגמרי, ואני בכלל לא צריך חלבון ומולטי כרגע, יש לי מספיק לזמן הקרוב אבל במחירים האלה לא הצלחתי להתאפקהשנה לא אכזבו
גם אני.סויה 😃
השנה לא אכזבו
אני זוכר את הפעם הראשונה שהחלטתי להפסיק להיות טבעי והזמנתי אבקת חלבון לפני איזה 8 שנים, 3 קופסאות של אופטימום (6.9 קילו סה״כ) כולל משלוח ומעמ יצא לי 1000 שקל. וזה עדיין היה באיזה 350 פחות מאשר אם הייתי קונה אז בארץ.7.5 קילו חלבון ו 240 כדורי מולטיויטמין ב 247 שקל.
הייתה תקופה בפורום של הקבוצת רכישה ל25 קילו מהמפעל חחחחחאני זוכר את הפעם הראשונה שהחלטתי להפסיק להיות טבעי והזמנתי אבקת חלבון לפני איזה 8 שנים, 3 קופסאות של אופטימום (6.9 קילו סה״כ) כולל משלוח ומעמ יצא לי 1000 שקל. וזה עדיין היה באיזה 350 פחות מאשר אם הייתי קונה אז בארץ.
הזוי איזה הבדלים לעומת עכשיו
לא התאפקתי וקניתי 14 קילו... חחחחגם אני.
כן אני זוכר שכולם רצו לקנות את האבקה הזאת אבל היא הייתה ללא טעם, אמרו שהרבה חברות בארץ משתמשות בזההייתה תקופה בפורום של הקבוצת רכישה ל25 קילו מהמפעל חחחחח
לא התאפקתי וקניתי 14 קילו... חחחח
אני זוכר שהיה בפייסבוק קבוצה, קניתי אז איזה 6.5 קילו לא זוכר בכמה אבל לא נראה לי יקר יותר מהמחירים עכשיו במייפרוטאיןהייתה תקופה בפורום של הקבוצת רכישה ל25 קילו מהמפעל חחחחח
בעמק.כן אני זוכר שכולם רצו לקנות את האבקה הזאת אבל היא הייתה ללא טעם, אמרו שהרבה חברות בארץ משתמשות בזה
אם אני לא טועה השם שלה היה ''העמק'' או משהו כזה.