לכל מי ששאל למה עדיף My Protein, שימו לב לדירוג ב-labdoor
Top 10 Protein Supplements
Top 10 Protein Supplements
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחח צחקתי עם היקר.אתה לא עושה נכון.
בהרשמה שאתה פותח משתמש חדש יש לך למטה: referral code או משהו כזה. שם אתה צריך להוסיף קוד. אתה יכול להוסיף את שלי(לא מרוויח מזה כלום כבר כי הגעתי למקסימום וגם אם הייתי מרוויח בסופו של דבר זה שווה גם לך) בישביל שתקבל 15 אחוז הנחה. Shachar-r11
ככה תקבל 60 אחוז הנחה + הנחה נוספת שיש להם שם.
אגב, אפילו 5 קילו ב200 שקל זה זול. גם לציין, זה יצא לך 205 כולל משלוח. משלוח חינם אך ורק מעל 220 או 230 ש"ח.
אתה מקבל 5 קילו חלבון במחיר שלא תמצא בשום מקום ואתה טוען שזה יקר? מה לעזאזל יש לישראלים
חחחח זה היה בצחוק5 קילו ב 205 שקל זה נחשב יקר??? לאן הגענו 🤦♂️
והסתדרת אגב? עם הרפרל?ראיתי שעולה ה5 קילו 440 שקל. וזה האבקת חלבון הרגילה שלהם.
אופס, אז אני אעשה לעצמי פייספאלם 🤦♂️חחחח זה היה בצחוק
איך כולם פה יצאו עליי חחח
חחחחח למי יש כוח לעשות כאן סמיילי.אופס, אז אני אעשה לעצמי פייספאלם 🤦♂️
אבל להגנתי אני אגיד שלא שמת אימוג'י כלשהו שיבינו שאתה צוחק 😉
כן, אז היה אפשרי לעשות 240 ומשהו שח 10קילו חלבון ( לא זוכר אם איזו או הרגיל, אבל בטח הרגיל, אין סיכוי שהיה איזו ככה )הם העלו מחירים החבר'ה
440 ל5 קילו כרגע, פעם היה 350. יפה מאוד
ככה או ככה זה יותר זול מכל מקום אחרחחחחח למי יש כוח לעשות כאן סמיילי.
הסמיילי היחיד שעושה זה 😃
זה מסובך לעשות כאן אימוג'י, צריך ללחוץ על הפרצוף של הסמיילי ואז לחפש את הסמיילי, לא כמו בפלאפון שזה שנייה אחת 😃
כן, אז היה אפשרי לעשות 240 ומשהו שח 10קילו חלבון ( לא זוכר אם איזו או הרגיל, אבל בטח הרגיל, אין סיכוי שהיה איזו ככה )
ברור, לא אמרתי שלא:)ככה או ככה זה יותר זול מכל מקום אחר
מחר אבצע הזמנה, ואוליי עוד שבוע עוד אחתיקר כאילו בקטע שלפני כמה חודשים היה
חחחחחח צחקתי עם היקר.
חחחח זה היה בצחוק
איך כולם פה יצאו עליי חחח
והסתדרת אגב? עם הרפרל?
מה שהוא הסביר לך זה טוב.
עם הקוד הכוונה.
כדי לקבל את ה-15%
בהצלחהמחר אבצע הזמנה, ואוליי עוד שבוע עוד אחת
בסוף הזמנתי בלילה, לכו תדעו מתי ישנו את המחירים שוב או ההנחות.בהצלחה
הם לא יעלו את המחירים שוב לדעתי. הם העלו כבר למה לעלות שוב?בסוף הזמנתי בלילה, לכו תדעו מתי ישנו את המחירים שוב או ההנחות.
הזמנתי 6 קילו ב230 כולל משלוח חינם. ולקחתי חטיף עוגיות אחד כי ההזמנה עמדה על 226. והיה חסר למשלוח חינם.
תודה לכולם על העזרה 😉
שמח שיכלנו לעזור 😃בסוף הזמנתי בלילה, לכו תדעו מתי ישנו את המחירים שוב או ההנחות.
הזמנתי 6 קילו ב230 כולל משלוח חינם. ולקחתי חטיף עוגיות אחד כי ההזמנה עמדה על 226. והיה חסר למשלוח חינם.
תודה לכולם על העזרה 😉
dream10 יותר טוב, עדין גרועיש קודים חדשים?
משהו יותר טוב מ nikofit?
אינפלציה ארורה דופקים מחירים גם הקריאטין אין במלאי ובמחיר בשמייםdream10 יותר טוב, עדין גרוע
מה המקסימום? שאני אדע כמה נשאר לי עוד.אתה יכול להוסיף את שלי(לא מרוויח מזה כלום כבר כי הגעתי למקסימום וגם אם הייתי מרוויח בסופו של דבר זה שווה גם לך)
ואו