עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחכים שיעשו את זה על כל המוצרים במקום על מוצרים נורא ספציפים40 אחוז הנחה
10 אחוז עם 10dream
סך הכל 50
למי אתם מחכים ?
מחכים שיעשו את זה על כל המוצרים במקום על מוצרים נורא ספציפים
חחחחחח אני בוכה הם עדכנו את זה להרבה יותר מוצרים ממה שהיה איזה תענוג
יאללה בלאגן להתפרעעע
חברים ממליץ לא לעבור את ה225-230 להזמנה. שער הדולר בירידה ויצא לי כבר שקיבלתי בקשה למכס על הזמנה מmy protein למרות שזה היה פחות מ75 דולר ביום בקשת המכס.
עדיין לא שווה לקנות 5 קילומחכים שיעשו את זה על כל המוצרים במקום על מוצרים נורא ספציפים
חחחחחח אני בוכה הם עדכנו את זה להרבה יותר מוצרים ממה שהיה איזה תענוג
יאללה בלאגן להתפרעעע
חברים ממליץ לא לעבור את ה225-230 להזמנה. שער הדולר בירידה ויצא לי כבר שקיבלתי בקשה למכס על הזמנה מmy protein למרות שזה היה פחות מ75 דולר ביום בקשת המכס.
Cinnamon danish, Golden syrup, Strawberry cream, Vanilla & Raspberry, Cereal milk, Chocolate browine, Chocolate smoothאני חלש בטעמים של חלבון בכללי, בידיוק קניתי אייס קפה בטבע בריא, אבל עם המבצע אני חושב ששווה לקנות לי 2.5 קילו נוספים, מה ממליץ בטעמים מנצחים?
אצל myprotein לא ניסתי כלום חוץ מהקינמון והוא ממש אחלהאני חלש בטעמים של חלבון בכללי, בידיוק קניתי אייס קפה בטבע בריא, אבל עם המבצע אני חושב ששווה לקנות לי 2.5 קילו נוספים, מה ממליץ בטעמים מנצחים?
איש יקר, האמת שווה 2.5 קילו, יוצא 157 שקלעדיין לא שווה לקנות 5 קילו
Cinnamon danish, Golden syrup, Strawberry cream, Vanilla & Raspberry, Cereal milk, Chocolate browine, Chocolate smooth
השוקולדים הם נחמדים ולא יותר
למה כמה זה יוצא? לא יודע לא קונה אבקות הרבה זמן אני מעדיף את הנשנושים שלהםעדיין לא שווה לקנות 5 קילו
Cinnamon danish, Golden syrup, Strawberry cream, Vanilla & Raspberry, Cereal milk, Chocolate browine, Chocolate smooth
השוקולדים הם נחמדים ולא יותר
דיברתי על 5 קילו אחיאיש יקר, האמת שווה 2.5 קילו, יוצא 157 שקל
יוצא באיזור ה250-260למה כמה זה יוצא? לא יודע לא קונה אבקות הרבה זמן אני מעדיף את הנשנושים שלהם
יאללה הורדתי 2 הזמנות נחכה איזה שעתיים נוריד עוד אחת
דיברתי על 5 קילו אחי
אני לא מעוניין ב2.5 קילו 🤩
יוצא באיזור ה250-260
מה זה משנה תקנה 2 של 2.5 ב2 הזמנותדיברתי על 5 קילו אחי
אני לא מעוניין ב2.5 קילו 🤩
אין לי כוח להתחיל להתעסק עם לחכות כמה שעות ולהזמין שובמה זה משנה תקנה 2 של 2.5 ב2 הזמנות
מאיפה אתה? אם אתה מאזור ירושלים יש לי ספיירים של 5 קינמון אני יעשה לך מחיר