הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הנחות my protein

בואנה מה אתם גמורים אני בכיף הייתי מוכר את ה5 קילו שלי בטעם קינמון ב300 רק להיפטר ממנו איזה 500 xD

40 אחוז הנחה
10 אחוז עם 10dream
סך הכל 50
למי אתם מחכים ?
מחכים שיעשו את זה על כל המוצרים במקום על מוצרים נורא ספציפים
חחחחחח אני בוכה הם עדכנו את זה להרבה יותר מוצרים ממה שהיה איזה תענוג
יאללה בלאגן להתפרעעע
חברים ממליץ לא לעבור את ה225-230 להזמנה. שער הדולר בירידה ויצא לי כבר שקיבלתי בקשה למכס על הזמנה מmy protein למרות שזה היה פחות מ75 דולר ביום בקשת המכס.

יאללה בלאגן להתפרעעע
חברים ממליץ לא לעבור את ה225-230 להזמנה. שער הדולר בירידה ויצא לי כבר שקיבלתי בקשה למכס על הזמנה מmy protein למרות שזה היה פחות מ75 דולר ביום בקשת המכס.

אני חלש בטעמים של חלבון בכללי, בידיוק קניתי אייס קפה בטבע בריא, אבל עם המבצע אני חושב ששווה לקנות לי 2.5 קילו נוספים, מה ממליץ בטעמים מנצחים?

יאללה בלאגן להתפרעעע
עדיין לא שווה לקנות 5 קילו
אני חלש בטעמים של חלבון בכללי, בידיוק קניתי אייס קפה בטבע בריא, אבל עם המבצע אני חושב ששווה לקנות לי 2.5 קילו נוספים, מה ממליץ בטעמים מנצחים?
Cinnamon danish, Golden syrup, Strawberry cream, Vanilla & Raspberry, Cereal milk, Chocolate browine, Chocolate smooth
השוקולדים הם נחמדים ולא יותר

אצל myprotein לא ניסתי כלום חוץ מהקינמון והוא ממש אחלה

עדיין לא שווה לקנות 5 קילו

Cinnamon danish, Golden syrup, Strawberry cream, Vanilla & Raspberry, Cereal milk, Chocolate browine, Chocolate smooth
השוקולדים הם נחמדים ולא יותר
למה כמה זה יוצא? לא יודע לא קונה אבקות הרבה זמן אני מעדיף את הנשנושים שלהם
יאללה הורדתי 2 הזמנות נחכה איזה שעתיים נוריד עוד אחת

איש יקר, האמת שווה 2.5 קילו, יוצא 157 שקל
דיברתי על 5 קילו אחי
אני לא מעוניין ב2.5 קילו 🤩
למה כמה זה יוצא? לא יודע לא קונה אבקות הרבה זמן אני מעדיף את הנשנושים שלהם
יאללה הורדתי 2 הזמנות נחכה איזה שעתיים נוריד עוד אחת
יוצא באיזור ה250-260

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית