הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד שניה בסיום חיטוב

קציצה

משתמש מתחיל
140
124
נק' מוניטין:
255
140
124
בעיקרון, סבב שני של חיטוב ומסה,
מי שזוכר התחלתי עם עודף משקל רציני...
אחר כך ירדתי לתת משקל בלי פיסת שריר עליי
מפה לשם מסה 17 קילו שהתדרדרה בסוף בגלל הקורונה, כמויות עצומות של אוכל עם אפס תזוזה...תבינו לבד.
ועכשיו בסגר השני התאפסתי על עצמי.
מאמינה שארד עוד 4-5 קילו ואחשב מסלול מחדש:)
5D500DAC-7FFF-4B0E-9573-B733D129A019.jpeg

תמונה שמאלית מה21.9
תמונה ימנית לא עדכנית - מה5.11

כל הכבוד על ההתאזנות,
נראית מעולה.

לא חושב שיש סיבה לרדת 4-5 ק״ג אבל זה כבר טעם שלך.

תמשיכי ככה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתאזנות,
נראית מעולה.

לא חושב שיש סיבה לרדת 4-5 ק״ג אבל זה כבר טעם שלך.

תמשיכי ככה, בהצלחה!

תודה רבה:blush:

בעיקר לוקחת בחשבון שאחזור לניטרלי אני אעלה קצת(נוזלים בעיקר)

תאכלס,אולי,סתם זרקתי הערכה רנדומלית
היום אני פחות נותנת חשיבות למשקל,נטו כמדד כלשהו... בעיקר נראות והרגשה ועדיין לא מספיק מרוצה

בקרוב אעלה תמונה עדכנית (שבועיים מאז התחרות) שאני במשקל גבוה ב4-5 ק״ג מהמשקל תחרות שלי (71.5), אומנם מפוצץ נוזלים, אבל את תראי שזה עדיין נראה בסדר...

אני חושב שמקסימום עוד 1 ק״ג יציאה לניטרלי תהיה לך טובה, בכל מקרה זו החלטה שלך בלבד.
מאמין שתוך כדי תנועה כבר תקבלי החלטה נכונה.

• פותח/ת השרשור
בקרוב אעלה תמונה עדכנית (שבועיים מאז התחרות) שאני במשקל גבוה ב4-5 ק״ג מהמשקל תחרות שלי (71.5), אומנם מפוצץ נוזלים, אבל את תראי שזה עדיין נראה בסדר...

אני חושב שמקסימום עוד 1 ק״ג יציאה לניטרלי תהיה לך טובה, בכל מקרה זו החלטה שלך בלבד.
מאמין שתוך כדי תנועה כבר תקבלי החלטה נכונה.
לגמרי תוך כדי תנועה אחשב מסלול מחדש.
עלית רק 4-5 קילו מאז התחרות?
מכירה המון המון מתחרים שעלו 10 וגם 15.
לא שאני חושבת שזה נכון וחכם אבל הגוף פשוט רעב לאוכל. לא?😳

לגמרי תוך כדי תנועה אחשב מסלול מחדש.
עלית רק 4-5 קילו מאז התחרות?
מכירה המון המון מתחרים שעלו 10 וגם 15.
לא שאני חושבת שזה נכון וחכם אבל הגוף פשוט רעב לאוכל. לא?😳

מאוד רעב לאוכל אבל זה יכול לגרום לסיבוכים רפואיים במצבי קיצון אז כן חשוב לדעת לשים גבול.

נתתי יומיים של אוכל מכל טוב ואחרי זה נכנסתי לתפריט (טיפה יותר גמיש) שהחזיר אותי לניטרלי ועכשיו התחלתי מסה.

• פותח/ת השרשור
מאוד רעב לאוכל אבל זה יכול לגרום לסיבוכים רפואיים במצבי קיצון אז כן חשוב לדעת לשים גבול.

נתתי יומיים של אוכל מכל טוב ואחרי זה נכנסתי לתפריט (טיפה יותר גמיש) שהחזיר אותי לניטרלי ועכשיו התחלתי מסה.
בהצלחה!

בעיקרון, סבב שני של חיטוב ומסה,
מי שזוכר התחלתי עם עודף משקל רציני...
אחר כך ירדתי לתת משקל בלי פיסת שריר עליי
מפה לשם מסה 17 קילו שהתדרדרה בסוף בגלל הקורונה, כמויות עצומות של אוכל עם אפס תזוזה...תבינו לבד.
ועכשיו בסגר השני התאפסתי על עצמי.
מאמינה שארד עוד 4-5 קילו ואחשב מסלול מחדש:)
צפה בקובץ המצורף 60876
תמונה שמאלית מה21.9
תמונה ימנית לא עדכנית - מה5.11

אדיר!!!
כמה שאלות 😃
1. כמה ק'ג ירדת?
2. כמה קל' יומי/ממוצע שבועי?
3. כמה זמן ארך החיטוב?

שואלת כי גמאני צריכה לעשות, וצכה להכין את עצמי נפשית חח 🤒

ואת ממש לא צריכה לרדת עוד, מתוקההההה.
ועכשיו התחלתי מסה.

חי את החלום 🤤

• פותח/ת השרשור
אדיר!!!
כמה שאלות 😃
1. כמה ק'ג ירדת?
2. כמה קל' יומי/ממוצע שבועי?
3. כמה זמן ארך החיטוב?

שואלת כי גמאני צריכה לעשות, וצכה להכין את עצמי נפשית חח 🤒

ואת ממש לא צריכה לרדת עוד, מתוקההההה.

חי את החלום 🤤

ירדתי בערך 9 קילו,כולל נוזלים כמובן אז לא לוקחת קרדיט על כל ה9 קילו:rolleyes-71:
החיטוב התחיל מה21.9 והוא עוד בעיצומו... התמונה הימנית צולמה ששקלתי 51.6, היום נשקלתי 49.8

מבחינת קלוריות אני על סביבות ה1100, דל פחמימה לטובת חלבון(נטו העדפה אישית,לא בגלל משהו....)

ירדתי בערך 9 קילו,כולל נוזלים כמובן אז לא לוקחת קרדיט על כל ה9 קילו:rolleyes-71:
החיטוב התחיל מה21.9 והוא עוד בעיצומו... התמונה הימנית צולמה ששקלתי 51.6, היום נשקלתי 49.8

מבחינת קלוריות אני על סביבות ה1100, דל פחמימה לטובת חלבון(נטו העדפה אישית,לא בגלל משהו....)

מה? איך? 🤯
זו ירידה של בערך קילו לשבוע, הגיוני?

בספטמבר הייתה לי תקופה של חודש שהייתי על 1,000 + 3 אימוני כח עצימים בשבוע + ממש פעילה ביומיום, וירדתי רק קילו. (שעלה תוך 3 ימים, בראש השנה, למרות שלא כזה התפרעתי, וסירב לרדת מאז 🤦‍♂️)

בכל אופן כרגע אני על 1,500 קל' ניטרלי, משקל 56.5 בערך. לא מתה על זה אבל שורדת את היומיום. אני אחרי שבוע של שפעת, אז בקושי אכלתי 700-1,000(לא שירדתי מזה במשקל חלילה,) צכה לתת לגוף שלי להתאושש לפני שאני גורעת ממנו אנרגיה 🤒

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית