הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף חזרתי להתאמן ואני אשמח לעזרתכם

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
לילה טוב חבר'ה.
חזרתי להתאמן אחרי שסיימתי שירות סדיר בצהל.
לצערי החד"כ בבסיס שלנו היה ב"שיפוצים" במשך 2.6 שנים אז לא הייתה כל כך אופציה להתאמן.
לצערי הגעתי ל150 קילו כשהשתחררתי אבל אחרי חודש שאני באזרחות כבר הורדתי 14 קילו.
גובה 180.
התוכנית אימונים שהרכבתי לעצמי
סקוואט 3 8
בנץ פרס 3 8
בנט אובר רוא 3 8
לחיצת כתפיים בישיבה באחיזה רחבה 3 8
יד קדמית כפיפת מרפקים 3 8
יד אחורית triceps kick backs
כפיפות בטן 3 8

השאלות שלי:
1-כשאני אסיים את החיטוב של ה80 קילו, האם הירידה במסת השריר תהיה ממש גבוה אפילו אם אני שומר על 1.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף ועושה אימוני משקולות בלי להזניח?

2-לגבי הבנט אובר רוא, התרגיל סבבה בשבילי אבל אני חושש שבמשקל שלי הוא יוצר עומס יתר על עמוד השדרה וחשבתי להחליף אותו בפולי עליון, מה אתם אומרים על זה?

3- האם בבילדינג יש גישה מועדפת יותר ללבודד שרירים? לדוגמא במקום בנץ פרס לעשות incline dumbell press? מה אתה ממליצים לי לעשות בתור אחד שדווקא אוהב יותר את התרגילים עם המוט(המורכבים יותר)?

4- לגבי triceps kickbacks , עברתי לתרגיל הזה בגלל שלחיצה צרפתית הייתה גורמת לי לדלקת באחד מהמרפקים, אבל בתרגיל הנוכחי יותר קשה לעלות משקלים כי אין לי פלטות ממש קטנות כרגע, אז כדאי לי לקנות תוסף כזה לפולי שיאפשר לי לעשות פשוט פשיטה עם הכבל?

5-לגבי הוספת משקלים- אני יודע שבמצב שלי כשאני בחיטוב במשקל כזה עדיף לא להעלות משקלים ופשוט לעבוד כדי לתחזק, השאלה היא האם השריר לא יתרגל לזה ואז תהיה ירידה במסת שריר?

6-אני הולך לקנות אופניי הרים, רצוי לשלב רכיבה ביום של אימון fbw? או ביום מנוחה?

7-עדיין לא בניתי לעצמי תפריט, אבל מה אתם ממליצים לסיים את זה באיזה 8 חודשים או למשוך את זה קצת יותר? כי אין לי רצון להישאר בחיטוב כל כך הרבה זמן.

כמובן שאחזור לדדליפט כשאני ארד במשקל והוא לא יפריע לי לעשות את התרגיל.

תודה לכולם על העזרה, ולילה טוב.

לילה טוב חבר'ה.
חזרתי להתאמן אחרי שסיימתי שירות סדיר בצהל.
לצערי החד"כ בבסיס שלנו היה ב"שיפוצים" במשך 2.6 שנים אז לא הייתה כל כך אופציה להתאמן.
לצערי הגעתי ל150 קילו כשהשתחררתי אבל אחרי חודש שאני באזרחות כבר הורדתי 14 קילו.
גובה 180.
התוכנית אימונים שהרכבתי לעצמי
סקוואט 3 8
בנץ פרס 3 8
בנט אובר רוא 3 8
לחיצת כתפיים בישיבה באחיזה רחבה 3 8
יד קדמית כפיפת מרפקים 3 8
יד אחורית triceps kick backs
כפיפות בטן 3

השאלות שלי:
1-כשאני אסיים את החיטוב של ה80 קילו, האם הירידה במסת השריר תהיה ממש גבוה אפילו אם אני שומר על 1.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף ועושה אימוני משקולות בלי להזניח?

אולי כן אולי לא, תגלה שתסיים חיטוב.

2-לגבי הבנט אובר רוא, התרגיל סבבה בשבילי אבל אני חושש שבמשקל שלי הוא יוצר עומס יתר על עמוד השדרה וחשבתי להחליף אותו בפולי עליון, מה אתם אומרים על זה?

חרטא, עומס זה טוב, זה למה אתה מתאמן לא? תדאג רק לבקרת עומסים נכונה

3- האם בבילדינג יש גישה מועדפת יותר ללבודד שרירים? לדוגמא במקום בנץ פרס לעשות incline dumbell press? מה אתה ממליצים לי לעשות בתור אחד שדווקא אוהב יותר את התרגילים עם המוט(המורכבים יותר)?

הגישה המועדפות היא הגישה שמייצרת לך תוצאת. זה יכול להיות כי אתה מתמיד בתרגילים האלו, או כי אתה מתפוצץ שאתה עושה אותם. כל אחד והסיבות שלו

4- לגבי triceps kickbacks , עברתי לתרגיל הזה בגלל שלחיצה צרפתית הייתה גורמת לי לדלקת באחד מהמרפקים, אבל בתרגיל הנוכחי יותר קשה לעלות משקלים כי אין לי פלטות ממש קטנות כרגע, אז כדאי לי לקנות תוסף כזה לפולי שיאפשר לי לעשות פשוט פשיטה עם הכבל?

אתה יכול? לא יבטיח לך כלום אבל. תנסה עוד תרגילים ותראה מה עובד ומה לא.

5-לגבי הוספת משקלים- אני יודע שבמצב שלי כשאני בחיטוב במשקל כזה עדיף לא להעלות משקלים ופשוט לעבוד כדי לתחזק, השאלה היא האם השריר לא יתרגל לזה ואז תהיה ירידה במסת שריר?

השריר יתרגל לכל עומס, לא משנה מה אתה רוצה לשאוף להתקדם
6-אני הולך לקנות אופניי הרים, רצוי לשלב רכיבה ביום של אימון fbw? או ביום מנוחה?

מתי שבא לך, אם זה פוגע בביצועים תשנה את המועד, לפני אימון אחרי, ביום מנוחה...

7-עדיין לא בניתי לעצמי תפריט, אבל מה אתם ממליצים לסיים את זה באיזה 8 חודשים או למשוך את זה קצת יותר? כי אין לי רצון להישאר בחיטוב כל כך הרבה זמן.

מתי שאתה מגיע למשקל יעד? נראות רצויה?
כמובן שאחזור לדדליפט כשאני ארד במשקל והוא לא יפריע לי לעשות את התרגיל.

תודה לכולם על העזרה, ולילה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית