עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מטורפות!!!!!!אין על איטליה...
הכל חם שם
הפסטה... הטורטליני וגם הבחורות
אח יקר,הכל טוב ובאווירה טובה,בהחלט אפסיק לפרסם פה כי זה באמת מיותר,תזכור שזה כולה פורום כן?הלווו הלווו ואווו עוד שהייתה מבקש אישור רפואי להתאמן בחדרי כושר הינו דנים פה על נושאים רציינים ונוטלים חומרים כל אחד למטרתו השונה מה אתה מתערב ומתערבב בכלל בפורום הלא מתאים לך? אני אומר לך את זה בטון טוב אבל אתה עוד גוזל קטן כדי ללכלך ולמדוד את גודל הבולבול שלך עם הציפורים הבוגרים.
אתה לא מבין שמה שנאשר פה מהפורום זה כמעט כלום כבר אף אחד מי הרציינים לא סופר תפורום הזה.ולא ממש לא בגללך לא הרווחתה תסטטוס הזה כדי "להרוס אותו" תתחיל להתנהג כאדם בעל חיים ולא חסר חיים שמשוטט פה... בריאות הצלחה.
גאה בך שהבנת מה נכתב שם...אח יקר,הכל טוב ובאווירה טובה,בהחלט אפסיק לפרסם פה כי זה באמת מיותר,תזכור שזה כולה פורום כן?
מי אלה הציפורים הבוגרים? תחושב שאני משווב את עצמי לאחרים? אני לא סופר אף אחד מהארץ,אין פה מישהו שאכפת לי ממנו בכלל,אכפת לי מעצמי וככה רצוי שלכל אחד יהיה.
באמת אפסיק לפרסם בפורום הזה.
ברור,ללא הקורונה לא הייתי נמצא פה בכלל,סתם נחמד להריץ צחוקים כאן אבל אני רואה שזה מפריע לאנשים מסויימים בראדרארגאה בך שהבנת מה נכתב שם...
אז איכפת לך רק מעצמך?
זה הבעיה בפלטפורמה פה.הענין הוא אם אתה טבעי אין מה להספים פה בשטויות וברור שהכל באווירה טובה וחברתית.והכי חשוב שאכפת לך מעצמך ואתה לא עושה אפילו תחרות. הכל לטובה.אל תתנהג כאילו אין לך חיים או לפחות ככה זה היה נירא מהצעד.
זה הבעיה בפלטפורמה פה.
פעם היתה יכול להתייעץ עם אנשים על סטרואידים, לקבל מידע , להוציא תועלת מהזמן מסך. היום כל פוסט שני פה זה איזה קשקוש ....
ואלה העלתי פוסט לגבי יעוץ לבלאסט & קרוז נושא רציני -איך לבצע סייקל ארוך : אין קול ואין עונה אף אחד לא מגיב כי גם אין מי שיגיב .
אבל מנגד כל יום נפתחים כמה שרשורים כמו "האם שימוש בראקון יעלה את מסת השריר". או תמונות של סרג' שטוען שהוא טבעי או לא - לא רלוונטי לפורום בכלל
זה הבעיה בפלטפורמה פה.
פעם היתה יכול להתייעץ עם אנשים על סטרואידים, לקבל מידע , להוציא תועלת מהזמן מסך. היום כל פוסט שני פה זה איזה קשקוש ....
ואלה העלתי פוסט לגבי יעוץ לבלאסט & קרוז נושא רציני -איך לבצע סייקל ארוך : אין קול ואין עונה אף אחד לא מגיב כי גם אין מי שיגיב .
אבל מנגד כל יום נפתחים כמה שרשורים כמו "האם שימוש בראקון יעלה את מסת השריר". או תמונות של סרג' שטוען שהוא טבעי או לא - לא רלוונטי לפורום בכלל
מה שמוזר בכל הסיפור זה שגם אתה היית שותף לדיון בפוסט שלו..זה הבעיה בפלטפורמה פה.
אבל מנגד כל יום נפתחים כמה שרשורים כמו "האם שימוש בראקון יעלה את מסת השריר". או תמונות של סרג' (נמחקות אחרי שעה) שטוען שהוא טבעי או לא - את מי זה מעניין ??
לא רלוונטי לפורום בכלל
פעם ראשונה שעלה פה פוסט עם 60 דפים היתי סקרן אז זרמתי .מה שמוזר בכל הסיפור זה שגם אתה היית שותף לדיון בפוסט שלו
לשאלת השאלות אחרי שראיתי את התמונות שנמחקו וצולמו בזווית הכי מצחיקות בעולם כדי לעשות נפח לבייספס....
האדון היקר טבעי 100 אחוז, באוזר ה20 אחוז שומן עם בייספס של לא יותר מ40סמ, ואין מצב שדוחק 100 קילו בשיפוע 10 חזרות .שלא נדבר על 120כן.
יש כאלה שאצלם בלאסט אנד קרוז לא בתפריט.. אז טבעי שיעניין אותם פחותמה לעשות ויכוח על האם מישהו טבעי או לא (אגב הוא היה
מוריד את התמונה אחרי שעתיים) יותר מעניין מאיך לבצע בלאסט&קרוז נכון.
היד שלי 44
לגמרי כי סגר ורציתי להוסיף קצת נטורלו אסטטיקנו,לוקח בחשבון אנשים שלא מפרגנים וזה שלהם,לא מתייחס אליהם,אני דמות,מאחל להם להיות אני אח.מה שמוזר בכל הסיפור זה שגם אתה היית שותף לדיון בפוסט שלו..
מה נפלתם עליו...
הוא ליצן חביב שהוסיף צבע וקצת צחוק בתקופה דיי מבאסת ועל הדרך גרף את התואר של הפוסט המשותף ביותר...
קצת חוש הומור לא מזיק לאף אחד וצחוקים פה ושם בין לבין לא פוגעים באיכות הפורום..לדעתי.
בטח בתקופה לא סימפטית שלהתארגן על מכון נעשה מורכב יותר מלהתארגן על קוק
לא טבעי.או כן כולם מהטבע יאחים שלישום סיכוי שהוא טבעי 🙄
יש לציין שאתה אחד האנשים הכי קלילים שיש,יאח נטורליש כאלה שאצלם בלאסט אנד קרוז לא בתפריט.. אז טבעי שיעניין אותם פחות
לא נורא שאהיה דמות רצינית בישראל איטליה דובאי עירק בריטניה, אתלה את ההודעה הזאת בחדר יאחפעם ראשונה שעלה פה פוסט עם 60 דפים היתי סקרן אז זרמתי .
והנה במשך חודשיים לא הגבתי פה כי ראיתי לאן הפורום מדרדר.
והנה שאלתי שאלת רב אחרי חודשים, ציפית לקבל מידע מעניין אבל התבדתי...
מה לעשות ויכוח על האם מישהו טבעי או לא (אגב הוא היה
מוריד את התמונה אחרי שעתיים) יותר מעניין מאיך לבצע בלאסט&קרוז נכון.
לשאלת השאלות אחרי שראיתי את התמונות שנמחקו וצולמו בזווית הכי מצחיקות בעולם כדי לעשות נפח לבייספס....
האדון היקר טבעי 100 אחוז, באוזר ה20 אחוז שומן עם בייספס של לא יותר מ40סמ, ואין מצב שדוחק 100 קילו בשיפוע 10 חזרות .שלא נדבר על 120כן.
תשאר מה שאתה ואל תיתן לממורמר זה או אחר לשנות אותך..היד שלי 44
שיצחק עליי לא מעניין
לגמרי כי סגר ורציתי להוסיף קצת נטורלו אסטטיקנו,לוקח בחשבון אנשים שלא מפרגנים וזה שלהם,לא מתייחס אליהם,אני דמות,מאחל להם להיות אני אח.
כל אחד ודמותו,
לא טבעי.או כן כולם מהטבע יאחים שלי
וזה לא משנה כי אני פאקינג נטורלו אסטטיקנו ועוד מעט חוזר המכון אני הולך לחזור להיות אל האש.
חבל שאנשים לא מבין טיפה של הומור וטיפה של כריזמה מטורפת בשילוב של גנטיקה של אל.
יש לציין שיש פה אחלה אנשים שכן הבינו את האשכולות שלי ומנגד חברה שאכלו מרמרמרמרה על האישיות האלית שלי.
אסיים באמירה רצינית,אם אגיד מה הכוונה שלי לא יהיה מטרות לאשכולות שלי.
קצת דמויות גאוניות לא יזיקו לאף אחד.
תתעסקו בעצמכם כל אחד ומה שקיבל,יא נטורלים
יש לציין שאתה אחד האנשים הכי קלילים שיש,יאח נטורל
לא נורא שאהיה דמות רצינית בישראל איטליה דובאי עירק בריטניה, אתלה את ההודעה הזאת בחדר יאח
היד שלי 44
שיצחק עליי לא מעניין
לגמרי כי סגר ורציתי להוסיף קצת נטורלו אסטטיקנו,לוקח בחשבון אנשים שלא מפרגנים וזה שלהם,לא מתייחס אליהם,אני דמות,מאחל להם להיות אני אח.
כל אחד ודמותו,
לא טבעי.או כן כולם מהטבע יאחים שלי
וזה לא משנה כי אני פאקינג נטורלו אסטטיקנו ועוד מעט חוזר המכון אני הולך לחזור להיות אל האש.
חבל שאנשים לא מבין טיפה של הומור וטיפה של כריזמה מטורפת בשילוב של גנטיקה של אל.
יש לציין שיש פה אחלה אנשים שכן הבינו את האשכולות שלי ומנגד חברה שאכלו מרמרמרמרה על האישיות האלית שלי.
אסיים באמירה רצינית,אם אגיד מה הכוונה שלי לא יהיה מטרות לאשכולות שלי.
קצת דמויות גאוניות לא יזיקו לאף אחד.
תתעסקו בעצמכם כל אחד ומה שקיבל,יא נטורלים
יש לציין שאתה אחד האנשים הכי קלילים שיש,יאח נטורל
לא נורא שאהיה דמות רצינית בישראל איטליה דובאי עירק בריטניה, אתלה את ההודעה הזאת בחדר יאח
מוכן,תן לי רק חודש מרווח לחזור לעצמי כי אני לא מתאמן כמעט בתקופה הזו.איך שיוצאים מהסגר אני לוקח אותך לאמון ואם אתה עושה פאדיחות אני עושה לך שיימינג. 😍