הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון My comeback cycle

Simon777

משתמש מתחיל
36
10
נק' מוניטין:
28
36
10
היי

משתף איתכם תסייקל שלי. . . . נראה לי שיהיה נחמד.
חוזר אחרי הפסקה של שנה מאימונים ואכילה . . . מאז התחרות ב 22.8.2016.
הפסקתי בעקבות שתי ניתוחי כתף.

תחילת הסייקל, 104 קילו, שעיר , חלש. . . ומוזנח .
סוגר עכשיו שבוע 8.

הסייקל שלי :
כל יום חודש ראשון
טסט קצר 100 מג
בולדנון 200 מג
אנאבר 80 מג
ווינסטרול 100מג
קלן 120 מק"ג.
פעם בחודש פרגניל מכה אחת 5000.

חודש שני, ירדו אוראלים :
כל יום:
טרן קצר , יום 50 מג יום 100 מג
טסט קצר יום 100 מג יום 150
בולד יום 200 מג יום 100

כרגע בשבוע 7, כוח חזר, מרגיש טוב, דחף מיני משוגע, רעב . הפאמפים ממש שורפים. שוקל כבר 115 קילו, אחוז שומן ירד.
לא ישן בלילה. מזיע. עצבני . אגרסיבי. כועס . . . . ברגיל. רעב בצורה הזויה.
4000 קלוריות ליום , די נקי עד נקי מאוד.
בלי אירובי, אני עובד פיזית. . .

מה עוד. . . . מאמין ש בהיר בהמשך. יאללה כנסו בי חחח.

ו. . . ל @Tom באהבה

• פותח/ת השרשור
חודשים הבאים לא מתוכננים. אני זורם. מה ההמשך לסייקל האידאלי מפה ? האם עלי לעצור בחודש שלישי (לא) , לצאת לפיסיטי או לשנות חומרים ?
אין לי בעיה להשאר בסייקל רצוף 9 חודשים. אבל. . . . מה הכי אפקטיבי, איך לשמור על הסייקל אפקטיבי מבלי להגיע לרוויה ב רצפטורים ? מה הייתם עושים ? : )

מטרה - מפלצת מסה חזקה ובריאה, לא פצועה 😃

מה פשר ההזרקות של מינונים שונים בכל יום?
תרד מהטרן, תחליף לדקה קצר, חצי גרם טסט ודקה, לפי דעתי אין צורך ביותר למרות שאתה מנוסה וגדול. ומה שיוצא לך הבולדנון, תסגור 16 שבוע.
תעשה בדיקות דם ותמשיך על קרוז של 250 לשבוע לחודשיים, תעשה בדיקות דם שוב וכשהכל תקין תעלה לחצי גרם טסט ו750 טרן בשבוע תן קיק 4 שבועות עם סופרדרול , עם טודקה, ואחר כך בחודש האחרון לקראת הקיץ תכניס אנאבר.

חצי גרם בשביל שמעון זה גרעינים, גרם לפחות.
לגבי דקה מסכים אבל דקה כשמו ננדרולון ארוך.
סופדרול גם מצויין.

• פותח/ת השרשור
מה פשר ההזרקות של מינונים שונים בכל יום?
תרד מהטרן, תחליף לדקה קצר, חצי גרם טסט ודקה, לפי דעתי אין צורך ביותר למרות שאתה מנוסה וגדול. ומה שיוצא לך הבולדנון, תסגור 16 שבוע.
תעשה בדיקות דם ותמשיך על קרוז של 250 לשבוע לחודשיים, תעשה בדיקות דם שוב וכשהכל תקין תעלה לחצי גרם טסט ו750 טרן בשבוע תן קיק 4 שבועות עם סופרדרול , עם טודקה, ואחר כך בחודש האחרון לקראת הקיץ תכניס אנאבר.

אני משחק עם המינון כי הטרן שלי ממש חזק, אבל אני מרגיש אותו גם די מהר, אז מעדיף להכניס כל יום מאשר יום כן יום לא . אבל את החומר בדם אני חייב כל יום.
לגבי טסט. . . אני לא יורד מגרם. זאת הנקודה הכי טובה שלי . לפעמים עולה מעל אבל לא בהרבה . גם שם מעדיף קצר וכל יום. בדרך כלל שעתיים עד שלוש לאחר ההזרקה אני מרגיש את האשכים. אני מתזמן את זה עם האימון וזה מוכיח את עצמו מבחינת פאמפ ו אגרסיה, שזה טוב לי.

לגבי דקה קצר. . . אוהב מאוד. עובד עלי טוב. יתכן וארד אליו בהמשך. אני משתמש במילה ארד . . . כי מבחינתי זה טרן לכל דבר. אותה משפחה אותה תגובה . נוזלית יותר או פחות אבל בטוח פחות אגרסיבית. ו. . . אני בנאדם של טרן.

לגבי אנאבר גם אחזיר, קצת העמיס עלי אז הורדתי, או שזה היה וויני שהעמיס , לא יכול לבודד כעת. אנאדרול לא בא בחשבון. . . . אני לא מאמין ב לגמור על הגוף , הגוף לא מגיב טוב. האנאדרול יפרק אותי.

קח בחשבון שצריך להתחיל סייקל חיטוב בערך בחודש אפריל מאי, אבל רעיון הקרוז קורץ. אשלב עם gh אולי .
ו. . . תודה על התגובה אחי, אכן תורמת

נערך לאחרונה:
ברוך שבוך לפורום 😃

עם חזרתך לאימונים התחלת ישר עם הסייקל?

לא העדפת להתחזק קודם "טבעי" ?

ב. לא הבנתי, אתה בסייקל מאסה? למה לשלב מעכשיו ויני וקלן ?

ג. למה פרגניל פעם בחודש ובמכה אחת ?

ד. הייתי במקומך משלב אירובי בכל מקרה, מה שניתן,

• פותח/ת השרשור
ברוך שבוך לפורום 😃

עם חזרתך לאימונים התחלת ישר עם הסייקל?

לא העדפת להתחזק קודם "טבעי" ?

ב. לא הבנתי, אתה בסייקל מאסה? למה לשלב מעכשיו ויני וקלן ?

ג. למה פרגניל פעם בחודש ובמכה אחת ?

ד. הייתי במקומך משלב אירובי בכל מקרה, מה שניתן,

1. כן חזרתי ישר לסייקל. הרגשתי די סמרטוט ואת החוסר בטסט במהלך ההפסקה. לא עשיתי בדיקות דם או משהו לאמת זאת. . . אבל אני מאמין שאני כבר לא מה שההייתי . . . .

2. אני בסייקל מסה, שדרש קצת ניקיון בהתחלה. הפסקתי עם הוויני וקלן אחרי חודש. . . אגב , ווינסטרול זה חומר מעולה לשימוש גם במסה. . . קצת יבש אבל אחלה כוח. אז זה ישב לי טוב למטרת השטיפה

3. אני לא משתמש בדרך כלל ב פרגניל. . . מניסיון שלי עם שתי הריונות במהלך הסייקל בלי פרגניל, אני לא צריך. אבל אני אשתדל לתת פעם בחודש איזה זריקת עידוד למערכת. אני כן מרגיש שזה תורם לסביבה ההורמונלית שלי ולחשק המיני. והאמת שהפעם האשכים התכווצו לי מאוד. לגבי מינון. . . . לא מאמין בדוגמיות של 500.

לגבי אירובי . . . . אני עובד פיזית. הולך המון במהלך המשמרת . בין 10 ל 14 קילומטרים , לפי סופר הצעדים שלי, לפי הכאב ברגליים ואחוז השומן שיורד . האמת שפה זה כבר מפריע , כי אני לא מצליח לאכול מספיק כדי לאזן בחלק מהימים. אבל בנתיים גודל יפה אז לא מתלונן.
תודה על התגובה, ואשמח לחידודים נוספים ממך , אני עם ראש פתוח ותמיד לומד מהטובים : )

מבלי להעליב גבר, הסייקל שלך נראה סלט גדול
לא משנה מה היסטוריית השימוש שלך, יש דרכים נכונות יותר להריץ חומרים גם במינונים גבוהים
אני מקווה שלא לוקחים דוגמא מהרכב הסייקל שלך ליישום עצמי

• פותח/ת השרשור
מבלי להעליב גבר, הסייקל שלך נראה סלט גדול
לא משנה מה היסטוריית השימוש שלך, יש דרכים נכונות יותר להריץ חומרים גם במינונים גבוהים
אני מקווה שלא לוקחים דוגמא מהרכב הסייקל שלך ליישום עצמי
לא נעלבתי....
טסט טרן ובולד זה ממש לא סלט.... וזה עיקר הסייקל שלי בעשר שבועות האחרונים. יוצא להפסקה של שלוש שבועות, עוד לא החלטתי איך ממשיך. אבל מרגיש עמוס. צריך רענון.

לא נעלבתי....
טסט טרן ובולד זה ממש לא סלט.... וזה עיקר הסייקל שלי בעשר שבועות האחרונים. יוצא להפסקה של שלוש שבועות, עוד לא החלטתי איך ממשיך. אבל מרגיש עמוס. צריך רענון.
אכן טסט טרן ובולד אינו סלט

הסלט הוא שילוב של אנאבר ו-וינסטרול במינון 100mg (אפילו שזה רק לחודש)
ממשיך בהזרקה בתדירות יומית (למה?!) ובמינונים משתנים כל יום
ומתסיים במכת פרגניל של 5,000iu פעם בחודש

• פותח/ת השרשור
אכן טסט טרן ובולד אינו סלט

הסלט הוא שילוב של אנאבר ו-וינסטרול במינון 100mg (אפילו שזה רק לחודש)
ממשיך בהזרקה בתדירות יומית (למה?!) ובמינונים משתנים כל יום
ומתסיים במכת פרגניל של 5,000iu פעם בחודש
הפתיחה עם וויני ואנאבר אכן קצת מיותרת. אבל נתן לי ניקיון. בספק אם אחזור על זה או אמליץ למישהו.

הזרקה יומית... אני על חומרים קצרים. וגם שאני על ארוכים, מעדיף להזריק כל יום. זה נותן יציבות של טסט ובכלל של החומרים במחזור הדם, מניסיוני האישי.

פרגניל... רק שמרגיש שצריך. בדרך לא נותן.

התחלתי קצת דוסטינקס עכשיו. מרגיש חולשה. יתכן והפרולקטין עלה. כרגע מרגיש שיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית