הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

70% הנחה בMyProtein החגיגה נמשכת

giphy.gif

חחחחחחחחחחח מהמעט שהכרתי אותה היא מקסימה אז אקבל כמחמאה

כנ"ל לגבייך, אגב!! כיף שיש פה עוד בנות!
רוצה להיות חברה שלייי?? 🤯

• פותח/ת השרשור
אמיתי? זה עובד ? :0
חחח אני מת על זה שזה כל כך מטורף שאנשים לא מאמינים לי. כן. תנסו. פאקינג חטיף חלבון בשקל אחד. כולל משלוח עד לישראל מאנגליה.

התלבטויות:
טירמיסו (הם אומרים שחדש ומשופר)
דניש קינמון
סטיקי טופי פודינג

אשמח להמלצות ופירוט. אזמין 4-5 ק"ג ממה שיבחר. 😃

כרגע, בוודאות הולכת על 5 ק"ג שוקולד לבן ו5 ק"ג שוקולד בראוניז.🤩

הסבר?
אפשר גם לפצל את ה5 ל2 2.5 זה יוצא עוד 40 שקל לפיצול

חחח אני מת על זה שזה כל כך מטורף שאנשים לא מאמינים לי. כן. תנסו. פאקינג חטיף חלבון בשקל אחד. כולל משלוח עד לישראל מאנגליה.

אשאר על 5 ק"ג, סוג אחד של אבקה. השאלה איזה..

אשמח!!!!!!!!
ראיתי כאן רק אותך ואת ליאמוש. רק שלושתנו כאן או שיש עוד נשים? 🙁

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111 🤯🤯🤯🤯🤯
@שיר1 הקסם המהלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111
יצור נפלא!!!!!!!!!!!!!!!!1 🤯🤯🤯🤯🤯🤯

אהה ויש גם את @nlr666 , למרות שאני לא בטוחה לגביו.
כאילו, יש לו זקן, אבל הוא עושה שפגאט... 🙄

אבל איך פותחים חשבון חדש?
כאילו, אפשר עם אותו המייל?

אני בשוק, רק שבוע שעבר היה 65~ אחוז, היה קוד VIP2020 עם עוד 40 אחוז הנחה ושק 5 קילו יצא 119~ שקל

5 ק"ג אננס?? גם זה הימור מדי, אמיץ שלך הייתי אומרת:161bd:
קינמון נשמע אדיר, גם שוקולד לבן. אם רק הייתה אבקת חלבון בטעם בייגלה מצופה שוקולד חלב.. אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל מדובר באובססיה עתירה בקלוריות ולא משביעה בכלל.
ועוד משהו שרציתי לנסות! אבקת חלבון בטעם חמאת בוטנים. ראיתי כזו פעם ולא זוכרת איפה:Confused:(מדברת רק על בטעם חמאת בוטנים, לא חמאת בוטנים שוקולד או חמאת בוטנים וניל. נטו חמאת בוטנים).
טוב! לפי איך שזה נראה כרגע, עומדת להזמין 5 ק"ג משוקולד חמאת בוטנים, 5 ק"ג משוקולד לבן ו5 ק"ג בטעם בראוניז. אם משהו מהם יהיה מגעיל אני עומדת להתאכזב ביג טיים. במסה, כשאוכל איזה 2300 קלוריות, אני אקנה את זו שבטעם קינמון. אכין איזה מאפה ואשתמש באבקה, ואהיה פתוחה יותר מבחינת קלוריות אז קל. מקווה שמה שאזמין לא יאכזבבבב:crazy:
לא ממליץ לך לקחת 5 קילו אלא אם כן את חולקת חצי עם חבר/ה

האבקות שלהם נמאסות מהר מאוד, לכל דבר יש טעם בסוף ו5 קילו מאותו טעם לרוב האנשים כנראה יהיה מגעיל בסוף
גם אני הזמנתי בננה מהם, בהתחלה קילו ראשון-שני סבבה, קילו שלישי סביר
קילו רביעי וחמישי כבר לא יכלתי לדחוף את זה יותר, רק עם חלב וכנראה שגם זה היה נמאס אחרי תקופה

אני בשוק, רק שבוע שעבר היה 65~ אחוז, היה קוד VIP2020 עם עוד 40 אחוז הנחה ושק 5 קילו יצא 119~ שקל

לא ממליץ לך לקחת 5 קילו אלא אם כן את חולקת חצי עם חבר/ה

האבקות שלהם נמאסות מהר מאוד, לכל דבר יש טעם בסוף ו5 קילו מאותו טעם לרוב האנשים כנראה יהיה מגעיל בסוף
גם אני הזמנתי בננה מהם, בהתחלה קילו ראשון-שני סבבה, קילו שלישי סביר
קילו רביעי וחמישי כבר לא יכלתי לדחוף את זה יותר, רק עם חלב וכנראה שגם זה היה נמאס אחרי תקופה
האמת שהזמנתי מהם שוקולד וגם וניל עוגיות, היה ממש מעולה ולא נמאס.. אבל אקח את זה לתשומת ליבי:)

איזה חבילה של חטיפי חלבון יוצאת שכל אחד יוצא שקל? חבילה של ח טיפי חלבון ב12 שקל? אין סיכוי

ת''אמת אין לי לב לעשות עוד הזמנה.... חייב להגיע ל230 ש"ח חחחחח

אה אגב
@נועה4532
טעמתי חלק מהאבקות שלהם, הקרמל מלוח ממש טוב, השוקולד לבן גם טעים אבל זה לא שוקולד לבן, זה יותר כמו מים/חלב מתוק

בלי טעם - אל תתקרבי, זה דוחה ומשאיר טעם לוואי חזק בכל דבר, לפחות בגרסה של המי גבינה
פטל - סביר-, הולך רק עם חלב, עם מים זה פשוט דוחה
בננה - קילו-2 עם מים זה סבבה, יותר מזה רק עם חלב
שוקולד רגיל - כמו שוקולית בעיקרון, נחמד וטעים

אה אגב
@נועה4532
טעמתי חלק מהאבקות שלהם, הקרמל מלוח ממש טוב, השוקולד לבן גם טעים אבל זה לא שוקולד לבן, זה יותר כמו מים/חלב מתוק

בלי טעם - אל תתקרבי, זה דוחה ומשאיר טעם לוואי חזק בכל דבר, לפחות בגרסה של המי גבינה

פשוט תזמיני קופסת מארז של טסטרים ;)
עד מתי נראלכם ימשך המבצע הזה?
אני חייבת ללכת לישון, יש מצר בצפר 🥷
(ואני יעני המורה, אז לא כדאי לאחר מועחחע.)

פשוט תזמיני קופסת מארז של טסטרים ;)
עד מתי נראלכם ימשך המבצע הזה?
אני חייבת ללכת לישון, יש מצר בצפר 🥷
אי אפשר לדעת איתם

וזה לא או תודבר הטסטרים, צריך לטעום אות אותו טעם כמה פעמים, יש כאלה שיהיו פעם ראשונה טעימים ופעם חמישית דוחים אז אי אפשר להחליט לפי דוגמית אחת

אה אגב
@נועה4532

תודה רבה!! שוקולד רגיל ניסיתי, היה ממש טוב (הכנתי מאפינס, פנקייקס, וופל בלגי ולפעמים סתם שייקים כדי להשלים חלבון בלא יותר 200 קלוריות. 100 מ"ל חלב, קצת מים, סקופ וקרח וזה מעולה).
בלי טעם לא רציתי להתקרב בחיים, נשמע ממש מוזר. ובאמת שואלת - מה עושים עם אבקת חלבון בלי טעם? מה מכינים עם זה לעזאזל?
פטל לא אוהבת, ובננה רציתי עד לפני שעה ואז קלטתי שזה לא ככ שווה את הכסף שלי. אז אני נדבקת לאבקות השוקולדיות והמושחתות:s47:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית