עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בואו לא נשכח שאני צריכה עזרה לבחור טעם!!! נואשת:cray:
פתחת בסוף חשבון חדש?
צריך כאילו לפתוח מייל חדש בשביל זה אומשו, לא? 🤦♂️
בהחלט! 😃חחחחחחחחחחח מהמעט שהכרתי אותה היא מקסימה
בהחלט! 😃
חחחחחחחחחחח מהמעט שהכרתי אותה היא מקסימה אז אקבל כמחמאה
כנ"ל לגבייך, אגב!! כיף שיש פה עוד בנות!
רוצה להיות חברה שלייי?? 🤯
חחח אני מת על זה שזה כל כך מטורף שאנשים לא מאמינים לי. כן. תנסו. פאקינג חטיף חלבון בשקל אחד. כולל משלוח עד לישראל מאנגליה.אמיתי? זה עובד ? :0
אפשר גם לפצל את ה5 ל2 2.5 זה יוצא עוד 40 שקל לפיצולהתלבטויות:
טירמיסו (הם אומרים שחדש ומשופר)
דניש קינמון
סטיקי טופי פודינג
אשמח להמלצות ופירוט. אזמין 4-5 ק"ג ממה שיבחר. 😃
כרגע, בוודאות הולכת על 5 ק"ג שוקולד לבן ו5 ק"ג שוקולד בראוניז.🤩
הסבר?
אשאר על 5 ק"ג, סוג אחד של אבקה. השאלה איזה..חחח אני מת על זה שזה כל כך מטורף שאנשים לא מאמינים לי. כן. תנסו. פאקינג חטיף חלבון בשקל אחד. כולל משלוח עד לישראל מאנגליה.
אפשר גם לפצל את ה5 ל2 2.5 זה יוצא עוד 40 שקל לפיצול
אשמח!!!!!!!!
ראיתי כאן רק אותך ואת ליאמוש. רק שלושתנו כאן או שיש עוד נשים? 🙁
חחח אני מת על זה שזה כל כך מטורף שאנשים לא מאמינים לי. כן. תנסו. פאקינג חטיף חלבון בשקל אחד. כולל משלוח עד לישראל מאנגליה.
לא ממליץ לך לקחת 5 קילו אלא אם כן את חולקת חצי עם חבר/ה5 ק"ג אננס?? גם זה הימור מדי, אמיץ שלך הייתי אומרת:161bd:
קינמון נשמע אדיר, גם שוקולד לבן. אם רק הייתה אבקת חלבון בטעם בייגלה מצופה שוקולד חלב.. אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל מדובר באובססיה עתירה בקלוריות ולא משביעה בכלל.
ועוד משהו שרציתי לנסות! אבקת חלבון בטעם חמאת בוטנים. ראיתי כזו פעם ולא זוכרת איפה:Confused:(מדברת רק על בטעם חמאת בוטנים, לא חמאת בוטנים שוקולד או חמאת בוטנים וניל. נטו חמאת בוטנים).
טוב! לפי איך שזה נראה כרגע, עומדת להזמין 5 ק"ג משוקולד חמאת בוטנים, 5 ק"ג משוקולד לבן ו5 ק"ג בטעם בראוניז. אם משהו מהם יהיה מגעיל אני עומדת להתאכזב ביג טיים. במסה, כשאוכל איזה 2300 קלוריות, אני אקנה את זו שבטעם קינמון. אכין איזה מאפה ואשתמש באבקה, ואהיה פתוחה יותר מבחינת קלוריות אז קל. מקווה שמה שאזמין לא יאכזבבבב:crazy:
האמת שהזמנתי מהם שוקולד וגם וניל עוגיות, היה ממש מעולה ולא נמאס.. אבל אקח את זה לתשומת ליבי:)אני בשוק, רק שבוע שעבר היה 65~ אחוז, היה קוד VIP2020 עם עוד 40 אחוז הנחה ושק 5 קילו יצא 119~ שקל
לא ממליץ לך לקחת 5 קילו אלא אם כן את חולקת חצי עם חבר/ה
האבקות שלהם נמאסות מהר מאוד, לכל דבר יש טעם בסוף ו5 קילו מאותו טעם לרוב האנשים כנראה יהיה מגעיל בסוף
גם אני הזמנתי בננה מהם, בהתחלה קילו ראשון-שני סבבה, קילו שלישי סביר
קילו רביעי וחמישי כבר לא יכלתי לדחוף את זה יותר, רק עם חלב וכנראה שגם זה היה נמאס אחרי תקופה
בולחחחחחחחחחחח אתה מתכוון מבחינת סגנון הכתיבה?
כי וואלה ישמצב 🤯🤯
@nlr666 תאשש זאת, בבקשה.כאילו, יש לו זקן, אבל הוא עושה שפגאט
איזה חבילה של חטיפי חלבון יוצאת שכל אחד יוצא שקל? חבילה של ח טיפי חלבון ב12 שקל? אין סיכויחחח אני מת על זה שזה כל כך מטורף שאנשים לא מאמינים לי. כן. תנסו. פאקינג חטיף חלבון בשקל אחד. כולל משלוח עד לישראל מאנגליה.
אפשר גם לפצל את ה5 ל2 2.5 זה יוצא עוד 40 שקל לפיצול
אה אגב
@נועה4532
טעמתי חלק מהאבקות שלהם, הקרמל מלוח ממש טוב, השוקולד לבן גם טעים אבל זה לא שוקולד לבן, זה יותר כמו מים/חלב מתוק
בלי טעם - אל תתקרבי, זה דוחה ומשאיר טעם לוואי חזק בכל דבר, לפחות בגרסה של המי גבינה
פטל - סביר-, הולך רק עם חלב, עם מים זה פשוט דוחה
בננה - קילו-2 עם מים זה סבבה, יותר מזה רק עם חלב
שוקולד רגיל - כמו שוקולית בעיקרון, נחמד וטעים
אי אפשר לדעת איתםפשוט תזמיני קופסת מארז של טסטרים ;)
עד מתי נראלכם ימשך המבצע הזה?
אני חייבת ללכת לישון, יש מצר בצפר 🥷
אה אגב
@נועה4532
טעמתי חלק מהאבקות שלהם, הקרמל מלוח ממש טוב, השוקולד לבן גם טעים אבל זה לא שוקולד לבן, זה יותר כמו מים/חלב מתוק
בלי טעם - אל תתקרבי, זה דוחה ומשאיר טעם לוואי חזק בכל דבר, לפחות בגרסה של המי גבינה
פטל - סביר-, הולך רק עם חלב, עם מים זה פשוט דוחה
בננה - קילו-2 עם מים זה סבבה, יותר מזה רק עם חלב
שוקולד רגיל - כמו שוקולית בעיקרון, נחמד וטעים