- פותח/ת השרשור
Nuts Bar (Sample)איזה חבילה של חטיפי חלבון יוצאת שכל אחד יוצא שקל? חבילה של ח טיפי חלבון ב12 שקל? אין סיכוי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Nuts Bar (Sample)איזה חבילה של חטיפי חלבון יוצאת שכל אחד יוצא שקל? חבילה של ח טיפי חלבון ב12 שקל? אין סיכוי
אנשים לוקחים את זה לשלב עם פירות או להוסיף טעמים משלהם, לא יודע איך זה הולך להם ניסיתי להוסיף לזה הכל, שוקו, פירות, 300 מל חלב, תפוחים, אגסים, בננות, תמרים, טיפות טעם, אפילו חלב בזוקה ניסיתיתודה רבה!! שוקולד רגיל ניסיתי, היה ממש טוב (הכנתי מאפינס, פנקייקס, וופל בלגי ולפעמים סתם שייקים כדי להשלים חלבון בלא יותר 200 קלוריות. 100 מ"ל חלב, קצת מים, סקופ וקרח וזה מעולה).
בלי טעם לא רציתי להתקרב בחיים, נשמע ממש מוזר. ובאמת שואלת - מה עושים עם אבקת חלבון בלי טעם? מה מכינים עם זה לעזאזל?
פטל לא אוהבת,
רציתי עד לפני שעה ואז קלטתי שזה לא ככ שווה את הכסף שלי. אז אני נדבקת לאבקות השוקולדיות והמושחתות:s47:
זה חטיף אגוזים, חטיף עם 200 קלוריות 11 גרם חלבון ו11 גרם שומן לא נחשב בשבילי חטיף "חלבון"
זול בגלל הערכים): אם אתה במסה וצריך נניח רק עוד 10 גרם חלבון ויש לך 200 קלוריות אז סבבה, אבל תמיד עדיף אופציה אחרת. ב200 קלוריות אפשר להשיג 20 גרם חלבון. הלוואי שזה היה טוב כמו שזה נשמע אבל כן, too good to be true חחחח
אויש בכיינים. מה שאתם מגדירים "חטיף חלבון" עולה 3 שקל. יאללה.
לא בא בשביל "אולי".בואי ותראי
קנאית
הפסד שלךלא בא
בשבילך עושה שפגאט עד דובאי.הפסד שלך
או עד השער של המושב..בשבילך עושה שפגאט עד דובאי.
אוקי, אני רואה היכן ניתן להתבלבל.או עד השער של המושב..
מחזקת.הפסד שלך
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣אוקי, אני רואה היכן ניתן להתבלבל.
התכוונתי שבשבילך עושה שפגאט אני מוכן להגיע עד דובאי;
לא שאני אעשה שפגאט עד דובאי.
ברבור יפהפה, עוד תראו.הברבורים
ברבור יפהפה, עוד תראו.
כן, וזה לוקח דקה.רגע מהזה לא הבנתי.
הם רוצים שאני אשכרה אצור כתובת אימייל חדשה כדי לפתוח משתמש חדש במייפרוטאין? חחח
עזוב אותך שטויות.
התחלתי להבין כמה אני חתיך כשהתחלתי לעבוד בשיפוצים.
נחתך על בסיס יומי.
חהחה, אני מצחיק.
התחלתי להבין כמה אני חתיך כשהתחלתי לעבוד בשיפוצים.
נחתך על בסיס יומי.
חהחה, אני מצחיק.
כן, וזה לוקח דקה.
שווה.
מן הסתם נוחתיך אW מג*ל WW.
רגע מהזה לא הבנתי.
הם רוצים שאני אשכרה אצור כתובת אימייל חדשה כדי לפתוח משתמש חדש במייפרוטאין? חחח
עזוב אותך שטויות.
מן הסתם נו
לא יתנו לך כמה משתמשים על אותה כתובת
אפשר מייל זמני או פשוט ליצור אחד זה דקה-2