חחחחח מעולה אז.אל דאגה, ברגיל שלנו.
אשכול ללא ספאם הוא לא אשכול הוא סתם "כול" בלי "אש".
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח מעולה אז.אל דאגה, ברגיל שלנו.
אשכול ללא ספאם הוא לא אשכול הוא סתם "כול" בלי "אש".
מאוד, אבל מתרגלים.
וזהו, אני לא רוצה לחפור כאן וליצור ספאם כי זה אשכול על אבקת חלבון חח ( אם מישהו יתעניין,אז בפרטי בכיף )
כן אני יודע.אפשר לדבר על זה בלי סוף.
רק דבר אחד, תברר לגבי משאבת אינסולין, יכול להיות פתרון מאוד נוח עבורך.
היא מאוד קטנה וקלה לשימוש, ואחלה אלטרנטיבה להעביר אינסולין ולשמור/לשלוט על רמת הסוכר בדם
כן אני יודע.
אבל אני מעדיף אישית זריקות, יותר נוח.
יש לי 3 עטים. ומאיפה אתה מבין על זה כל כך??
אבל בקשר לתזונה שלי, יותר קל עם זריקות, יש לי אינסולין לכל דבר בנפרד, לחלבון לפחמימה ובכללי ליומיום ( ארוך )גם אני לא רוצה משהו דבוק לי על הגוף בנוסף לסנסור אם אתה יודע מה זה.
לא מצליחה לעשות את זה 70%.... לא מבינה איך עשיתם את זה...אני קניתי ב50 אחוז הנחה
לא מצליחה לעשות את זה 70%.... לא מבינה איך עשיתם את זה...
כרגע אני לא במסה, גם לא מתכנן ( אני לא בחיטוב ולא במסה, כרגע עושה רק ריצות וטיפה סטריט, אבל נטו כדי לא לאבד מסה ).אני קניתי ב50 אחוז הנחה
איך אתה מצליח לעשות מסה אם בכלל? כל האוכל שלך זה שומנים וחלבונים?
כרגע אני לא במסה, גם לא מתכנן ( אני לא בחיטוב ולא במסה, כרגע עושה רק ריצות וטיפה סטריט, אבל נטו כדי לא לאבד מסה ).
שמע, מסה ככה זה קשוח ברור... ברגע שאחזור לחדר כושר ( אם אחזור, כי הפסקתי מגיל 18 כבר ) אצטרך כנראה להוציא ים כסף על אוכל... אני אוכל ככה ביום : 400 גרם חזה עוף + 450 גרם מלפפון ו120 גרם עגבנייה ( המלפפון והעגבנייה פחות מותרים, אבל כפי שאמרתי אני לא מהקיצוניים ומזריק עליהם בהתאם, כנ"ל על החזה עוף, הייתי אוכל יותר חזה עוף, אבל שמע כבר חבל עלה כסך, זה תזונה יקרה בגלל העופות וזה ) ובארוחה השנייה 4 ביצים + קופסת טונה קטנה + 50 גרם צ'דר 35% שומן ( בכוונה גבוה ) + אותו סלט.
2 ארוחות ביום כדי למנוע תזוזות של סוכר.
תודה חחח.וואו, כל הכבוד! כשיש לך חשק מטורף למתוק יש לך בכלל מה לעשות עם זה?
צור משתמש חדש ותקבל משלוח חינם מעל 100 שקל, אם תשתמש בקוד כלשהו אתה תקבל גם 15 הנחהמסה לסכרתיים זה אפשרי, אבל קשוח מאוד... צריך שיהיה תקציב לזה חחחח.
בעתיד בע"ה אני מתכנן
תודה חחח.
שמע, בתחילת הסכרת הייתי מתפלל שיהיה לי סוכר נמוך בשביל לקחת משהו מתוק 😃
היום כבר יותר קל עם זה, ירד לי כמעט לגמרי.
היום פשוט אם יש סוכר נמוך, יש לי סוכריות השעון האלו כדי להעלות חזרה את הסוכר. משהו אחר זה בעייתי כי אי אפשר להזריק עליו בדיוק.
את סוכריות השעון האלו* יש בכל אחד מהם תלוי איזה או 0.4 גרם פחמימה או 0.5 פחמימה, ככה אני יודע בדיוק כמה לקחת.
נגיד עכשיו אני עם סוכר 82 ( שזה מעולה ), אז אני לא יכול לקחת משהו מתוק כמו הסוכריה, אבל נגיד עם סוכר של 70 או פחות, אני יכול לקחת.
לפעמים מיץ תפוזים.
אבל עוגות וממתקים כבר מזמן לא.
איפה כתוב כמה עולה משלוח?
יוצא לי 2.5 קילו קצת מתחת ל-100 שח וחבל לי לשלם עכשיו עוד 130 שח שאני לא יודע אם בכלל אסיים את זה / אשתמש בהכל...
אפילו הייתי קונה אולי 1קילו.
תגידו, מה התוקף שלהם? ידוע? כדי שלא יחזיק לי זמן קצר ואז אני אהיה חייב לעשות עם זה משהו.
ואיזה טעם מומלץ? מדבר על זה : Impact Whey Isolate
צור משתמש חדש ותקבל משלוח חינם מעל 100 שקל, אם תשתמש בקוד כלשהו אתה תקבל גם 15 הנחה
אתה יכול להשתמש בקוד שלי - LIRON-R2B
או בשל פותח האשכול מה שבאלך
תקנה עוד דברים, יש להם מלא מלא דברים, מגנזיום נוזלי, סירופים ללא סוכר, ממתיקים מלאכותיים(flavdrops) ללא סוכר, קריאטין, ויטמינים/מינרלים וכו'
לא טעמתי את האייזולט אז לא יכול להגיד לך אבל זה בדכ בא עם תוקף של שנה וחצי-שנתיים+-
BEAST זה 52פתחתי משתמש חדש דווקא, השתמשתי בקוד BEAST הזה וקיבלתי את ה-25% ההנחה.
אבל יוצא לי 98 ש"ח...
ובוודאות יש משלוח חינם מעל 100 שקל?
בקשר לדברים אחרים, אני לא רוצה לקנות סתם דברים חח, אני רוצה לקנות דברים שאשתמש בהם.
ממתיקים אני קונה רק בארץ - סווטאנגו, למרות שהוא יקר, אין משהו עדיף עליו... אם היה בחול משהו עדיף ממנו, הייתי קונה.
וסגור, אני אנסה לברר בקשר לטעם, פשוט לא באלי להידפק אחרי זה עם אבקת חלבון
חיפשתי ממתיקים, לא מצאתי משהו.BEAST זה 52
אז תוסיף עוד שייקר או משהו, אתה יכול להוסיף גם סתם דלי לאחסון החלבון, יש משלוח חינם מעל 100 שקל במשתמש חדש
למה אין משהו עדיף עליו? יש למייפרוטאין ממתיקים עם טעמים טובים, אבל יש ויש, תיזהר מטעמים כמו מרציפן אגוזי לוז עוגת גבינה ודובדבן
הטופי שלהם נגיד ממש טוב, גם המייפל
תחפשחיפשתי ממתיקים, לא מצאתי משהו.
נגיד בסוויטנגו זה לא מקפיץ סוכר, לפחות לא אצלי. בכל מקרה
אהה וכן התכוונתי BEAST שזה 52% ובנוסף גם ה-25% שיש באופן כללי.
ורגע, לא מקבלים עם זה שייקר? איזה שייקר מומלץ או שאין משהו כזה.
כן שמתי לב.תחפש
Flavdrops
לא מקבלים שייקר, קנה שייקר רגיל, אתה יכול לקנות את הMETAL SHAKER גם שקצת יותר יקר אבל הוא ממתכת במקום פלסטיק
אני חושב שבמתכת הריח פחות נדבק אם לא שוטפיםכן שמתי לב.
מה ההבדל בין המתכת לפלסטיק?
בקשר לFLAV אבדוק.
ואגב, ה-FLAV הזה, זה אבקה? יש כאן את ה-100% סוכרלוז הזה.
זה אבקה כאילו כמו סוכר רגיל או בצורה אחרת?
והאם זה מתוק? כאילו יש לו טעם של משהו? פשוט כתוב UNFLAVOURED
אהה דיברתי על האבקה לא על זה.אני חושב שבמתכת הריח פחות נדבק אם לא שוטפים
זה לא אבקה, זה טיפות, כמו סוכרלוז נוזלי בטעמים
אין כזה UNFLAVORED
FlavDrops™
יש הנחות ברגע שזה נוסף לסלאהה דיברתי על האבקה לא על זה.
FLAVDROP פחות אוהב בטיפות.
אני צריך את זה בעיקר לשתייה וזה, טיפות פחות.
אבל לא משנה ביררתי שם באתר כתוב POWDER
אה רגע זה 100 גרם כולה, 75 שח על זה...
אוי, לא משנה.
עדיין...יש הנחות ברגע שזה נוסף לסל