הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

70% הנחה בMyProtein החגיגה נמשכת

תודה אבל זה מלא פחמימה בשבילי.
כמעט 6 גרם לסקופ זה מלא, יותר הייתי בכיוון של 2/1 או פחות אפילו
כנראה שאין כזה, תודה:)
ברגילה שלהם ההכי פשוטה יש 2 גרם פחמימה

אתה אלרגי ללקטוז או משהו? כי אני לא רואה איך 2 גרם פחמימה יפריעו לבן אדם ביום יום(אלא אם כן רגישות)
במלפפון יש 3.5 פחמימה

ברגילה שלהם ההכי פשוטה יש 2 גרם פחמימה

אתה אלרגי ללקטוז או משהו? כי אני לא רואה איך 2 גרם פחמימה יפריעו לבן אדם ביום יום(אלא אם כן רגישות)
במלפפון יש 3.5 פחמימה

על איזה מהם אתה מסתכל? אני רואה 2.6 גרם פחמימה ל-100 גרם ( זה סבבה, גם בסקופ יש כמה, 25 בערך? )
וזה לא אלרגיה, זה סוכרת :(

על איזה מהם אתה מסתכל? אני רואה 2.6 גרם פחמימה ל-100 גרם ( זה סבבה, גם בסקופ יש כמה, 25 בערך? )
וזה לא אלרגיה, זה סוכרת 😭
הסתכלתי על הבלוברי צ'יזקייק, ומצטער לשמוע
אני לא דוקטור בזה ולא מבין בזה כמעט כלום, אבל אפשר לצרוך גם סוכר פשוט לשלב עם שומן לא?, שמעתי מטל בן משה פעם שסכרתיים יכולים לאכול פירות, לא זוכר את הציטוט המדויק שלו

באייזולט יש 0.6 גרם פחמימה לסקופ, ובסויה יש 0.5 גרם פחמימה לסקופ
יותר נמוך מזה לא מצאתי

הסתכלתי על הבלוברי צ'יזקייק, ומצטער לשמוע
אני לא דוקטור בזה ולא מבין בזה כמעט כלום, אבל אפשר לצרוך גם סוכר פשוט לשלב עם שומן לא?, שמעתי מטל בן משה פעם שסכרתיים יכולים לאכול פירות, לא זוכר את הציטוט המדויק שלו

באייזולט יש 0.6 גרם פחמימה לסקופ, ובסויה יש 0.5 גרם פחמימה לסקופ
יותר נמוך מזה לא מצאתי
כן באיזוולט אני מסתכל על זה גם, סויה לא יודע כמה טעים זה יהיה.. אני אנסה לברר על טעמים.
בקשר לסכרת, שמע, אין לי מושג מי זה טל בן משה, אבל בכל מקרה, רופאים ותזונאים 95% מהם לא מבינים בתזונה של סכרתיים, ברמה של סוכר ( בשבילם אפשר לאכול הכל, בכל מקרה נמות מסיבוכים בעתיד הרחוק, אבל לא אפרט על זה, אני יענו בתזונה קטוגנית של עופות וכל זה - תזונה כביכול כמו פליאו כזה )

כן באיזוולט אני מסתכל על זה גם, סויה לא יודע כמה טעים זה יהיה.. אני אנסה לברר על טעמים.
בקשר לסכרת, שמע, אין לי מושג מי זה טל בן משה, אבל בכל מקרה, רופאים ותזונאים 95% מהם לא מבינים בתזונה של סכרתיים, ברמה של סוכר ( בשבילם אפשר לאכול הכל, בכל מקרה נמות מסיבוכים בעתיד הרחוק, אבל לא אפרט על זה, אני יענו בתזונה קטוגנית של עופות וכל זה - תזונה כביכול כמו פליאו כזה )
יש להם סויה קרמל מלוח עם 0.2 סוכר
תנסה, זה לא יכול להיות רע(בטעם)

תודה אבל זה מלא פחמימה בשבילי.
כמעט 6 גרם לסקופ זה מלא, יותר הייתי בכיוון של 2/1 או פחות אפילו
כנראה שאין כזה, תודה:)

קודם כל אני מקווה מאוד שאתה מדבר על "מלא" מבחינה בריאותית ולא מבחינת קלוריות.

בכל מקרה אייזולט אמור באמת לענות על הצרכים שלך.

בקשר ללירון :
0.2 גרם פחמימה או סוכר פר סקופ? פשוט מה שמשנה לי זה הפחמימות.

בקשר לQA :
כן ברור, מבחינה בריאותית חח. 6 גרם פחמימה לבנאדם רגיל זה סבבה לתזונה שלו, אצלי על כל 4 גרם פחמימה חייב להזריק.

בקשר ל-בן :
דבר ראשון, שם יפה 😃
דבר שני, טייפ וואן, חדשה יחסית.

בקשר ללירון :
0.2 גרם פחמימה או סוכר פר סקופ? פשוט מה שמשנה לי זה הפחמימות.

בקשר לQA :
כן ברור, מבחינה בריאותית חח. 6 גרם פחמימה לבנאדם רגיל זה סבבה לתזונה שלו, אצלי על כל 4 גרם פחמימה חייב להזריק.

בקשר ל-בן :
דבר ראשון, שם יפה 😃
דבר שני, טייפ וואן, חדשה יחסית.
0.5 פחמימה
חשבתי שאין בעיה בפחמימה כמו עמילן/רב סוכר

0.5 פחמימה
חשבתי שאין בעיה בפחמימה כמו עמילן/רב סוכר
אממ שמע, רוב האנשים מתעלמים מזה ואוכלים רגיל.
אצלי פשוט אני פועל לפי תזונה מסוימת שהיא דלה בפחמימות.
משהו מסובך חחח.
אני כל פחמימה קטנה מחשב אצלי ( כולל חלבון שבסופו של דבר נספג והופך לסוכר )

אממ שמע, רוב האנשים מתעלמים מזה ואוכלים רגיל.
אצלי פשוט אני פועל לפי תזונה מסוימת שהיא דלה בפחמימות.
משהו מסובך חחח.
אני כל פחמימה קטנה מחשב אצלי ( כולל חלבון שבסופו של דבר נספג והופך לסוכר )
חלבון לרוב לא הופך לסוכר
קוראים לתהליך גליקוזילציה , אבל בגלל שזה תהליך כביכול מאוד "יקר" לגוף, הוא מעדיף להשתמש בקיטונים או בתאי שומן

חלבון לרוב לא הופך לסוכר
קוראים לתהליך גליקוזילציה , אבל בגלל שזה תהליך כביכול מאוד "יקר" לגוף, הוא מעדיף להשתמש בקיטונים או בתאי שומן
שמע אני פחות מבין בתהליך הזה.
אני רק יודע שאצל סכרתיים ( דגש על טייפ וואן שהלבלב לא מייצר אינסולין כלל ) גם חלבון מעלה סוכר, אני יודע כי זה מה שקורה אצלי חח, אמנם זה לא מעלה סוכר מהר כמו פחמימות, אך העלייה איטית וזה בין 2~5/4 שעות

שמע אני פחות מבין בתהליך הזה.
אני רק יודע שאצל סכרתיים ( דגש על טייפ וואן שהלבלב לא מייצר אינסולין כלל ) גם חלבון מעלה סוכר, אני יודע כי זה מה שקורה אצלי חח, אמנם זה לא מעלה סוכר מהר כמו פחמימות, אך העלייה איטית וזה בין 2~5/4 שעות
חלבון מקפיץ אינסולין אצל אנשים רגילים אז יכול להיות שבקונטקסט של סכרת צריך לשים לב לזה
אבל זה רחוק מחלבון הופך לסוכר

חלבון מקפיץ אינסולין אצל אנשים רגילים אז יכול להיות שבקונטקסט של סכרת צריך לשים לב לזה
אבל זה רחוק מחלבון הופך לסוכר
כן ברור, לא הסברתי את עצמי היטב.
אני אדגיש שהכוונה לסכרתיים***
החלבון בסופו של דבר מיתרגם לסוכר בגוף שלנו.

ובקשר למה שאני מתכוון עם הסוכר, לא אומר שזה סוכר באמת, אלא זה מקפיץ רמות סוכר בדם ( לסכרתיים שוב, לאדם רגיל זה לא משנה, שיאכל 500גרם חלבון לא יודע )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית