הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עדיף לרכז את ההמלצות או המלצות-שלא, באשכול אחד, לטובת הגולש המבולבל

דבר ראשון, המלצה להתחיל עם וניל שזה טעם ניטרלי,
דבר שני - יש להם דוגמיות, ממש לא ממליץ לקנות טעם שלא טעמתם לפני כן.
ולכן מבחינתי זאת המלצה לדוגמיות ולא לשקים.

קודם כל מאיזה טעמים להתרחק:

בננה טבעי - טעם של בננה שמישהו הקיא, עם צבע של בננה שמישהו השתין. נמכר בהצלחה ל @nlr666
מוקה - רק זוכר שביאס לי את החיים וישר מכרתי אותו
טעמי שוקולד
בננה רגיל גם היה דוחה, ניסיתי דוגמית

טעמים לא נוראיים אבל מאוסים מאוד מהר:

לאטה

טעמים עם טעם לוואי לא נעים:

strawberry jam roly poly

טעמים מומלצים:

וניל
strawberry cream - בגרסת האיזו הולך נהדר עם מים, מתמוסס ולא מצריך שייקר. נפלא.
קינמון - עם חלב היה ממש כמו עוגיית קינמון שהתפרקה לי בכוס חלב כפרה עליה
קרמל מלוח - היה נחמד, לא בטוח איך זה ביחס ל6 סקופים ביום

בקרוב יגיעו עוד טעמים ואעדכן.

מוזמנים להעתיק את הפורמט הזה לטובת כולנו, ולעדכן

זה בטח יחזור על עצמו המון (ובצדק), אבל אבקת חלבון קוקיז אנד קרים. אובססיה. יש עוד טעמים טובים אבל זה הפייבוריט שלי. הזמנתי היום קינמון, שוקולד לבן ושוקולד בראוניז בשביל הגיוון, אבל משהו בלב שלי מתגעגע לקוקיז אנד קרים:saliva:

הוא טוב (גם פג תוקף @הברווזון המכוער )

הקשר בין זה לבין שוקולד לבן מקרי בהחלט

כמעריצת סינבונז וקינמון באופן כללי אני מתרגשת!! רציתי אבקה בטעם חמאת בוטנים ולא מצאתי, אבל הקינמון מנחם.
ותוכל לפרט לגבי השוקולד הלבן? כבר הזמנתי בכל מקרה אבל שאדע למה להתכונן.

תשמע בסופו של דבר זה מאוד משתנה בין אחד לאחד, מה שיהיה טעים לי לא בהכרח יהיה טעים לך
יש כאלה שמתים על קרם עוגיות, ויש כאלה שמתעבים את זה ורוצים להקיא משלוק

בכל אופן, אני ספציפית שנאתי שנאתי שנאתי את הunflavored, טעם לוואי מסריח של חלב מקולקל ומנגד גם פה יש אנשים שיאהבו אותו

קרמל מלוח ממש אהבתי ו90 אחוז אוהבים גם, אבל אני זוכר ש @CycleTelephohe שנא את זה

בננה רגילה הייתה סבירה בשבילי, אחרי קילוגרמים בודדים היא נהייתה ממש מגעילה, לפחות עם מים

פטל - זורם רק עם חלב, עם מים זה דוחה והיה לי רק 600~ גרם מזה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי צריך לסחוב 2.5 קילו מזה שלא נדבר על 5

שוקולד לבן - כמו ש @nlr666 זה לא שוקולד לבן, אבל זה גם לא רע, זה פשוט מים מתוקים כזה, עם חלב זה יוצא ממש טוב וכמו חלב מתוק

שוקולד רגיל(מהגרסת Elite) - אני חושב שכולם יתחברו לזה, שתיתי את זה אז רק עם מים אז אבל זה פשוט כמו שוקולית, אין מה לא לאהוב בזה

זה מה שטעמתי ממייפרוטאין עד עכשיו, אמורים להגיע לי עוד בשבוע הקרוב

היה לי רק ממש קצת מזה,טעם לא ברור
אבל לא כזה שמזכיר שוקולד לבן

הזמנתי היום שוקולד משהו חמאת בוטנים
אעדכן שיגיע
מבאס לגבי השוקולד): מקווה שישפרו אותו בעתיד.
ותעדכן באמת לגבי השוקולד חמאת בוטנים!! אמרו לי פה שזה ״שוקולד עם קיק קטן של חמאת בוטנים״, השאלה אם הקיק הזה הוא באמת באמת קטן, כי אם לא אני עומדת להזמין מהטעם הזה והרבה.

כמעריצת סינבונז וקינמון באופן כללי אני מתרגשת!! רציתי אבקה בטעם חמאת בוטנים ולא מצאתי, אבל הקינמון מנחם.
ותוכל לפרט לגבי השוקולד הלבן? כבר הזמנתי בכל מקרה אבל שאדע למה להתכונן.
חח, אל תתרגשי יותר מדי.
זה טוב מאוד בתוך דייסת שיבולת שועל, אבל אחרי זמן מה זה הופך לבלתי נסבל.
אולי כמו כל שאר הטעמים, בעצם.

ממה שאני קניתי

לאטה
טעם ראשוני : 10/10
מהירות המיאוס: לא נמאס לי ואני אחרי 10 קילו של זה.

בננה
טעם ראשוני: 7.5/10
מהירות המיאוס: נמאס לי אחרי 10 סקופים, אחרי 20 זה נהיה דוחה. הבאתי לחבר קילו ומשהו בחינם. (מזל שקניתי רק שק של 2 קילו..)

שוקולד אגוזים
טעם ראשוני: 9.5/10 ממש מזכיר טעם של נוטלה
מהירות המיאוס: סביר, ממש טוב לעוגות ומאפים אבל הטעם דומיננטי אז מי שלא יתחבר לא יוכל ״להחביא״ את החלבון.

אם כבר משהו אז בננה רגיל, הולך טוב ביוגורט ובשייק עם חלב(אפילו תקופה על בסיס מים היה טוב).
עוגת גבינה אוכמניות בתוך יוגורט זה לא רע;
במיוחד לאחר הקפאה של כמה שעות.

אני היחיד שמזמין מ iherb? מה כל ההייפ מסביב למייפרוטאין הזה?

אני היחיד שמזמין מ iherb? מה כל ההייפ מסביב למייפרוטאין הזה?
הרבה הרבה יותר זולים
ולא מגבילים אותך ל5 קילו כמו בוקסיט:97:👎😣
אפילו 2 רטבים של וולדןפארמס(עם חטיפים/אבקה להשלים ל200) אי אפשר להזמין בלי שיעשקו אותי על המשלוח

וזה כבר יקר יותר, "משמין" יותר וכנראה לא רלוונטי, אבל קניתי איזה 10 בקבוקים בכמה ימים של אייס קפה 27 גרם חלבון של תנובה.
אורגמזה בבקבוק.

הרבה הרבה יותר זולים
אפילו 2 רטבים של וולדןפארמס(עם חטיפים/אבקה להשלים ל200) אי אפשר להזמין בלי שיעשקו אותי על המשלוח

מצאת רעיון איך להזמין וולדן פארמס?? אני פשוט לא מצליח, לעזעזל.

מצאת רעיון איך להזמין וולדן פארמס?? אני פשוט לא מצליח, לעזעזל.
אי אפשר איתם

רק אם אתה מזמין רוטב אחד, וגם אז אתה צריך לקחת עוד דברים אחרים שישלימו לך משלוח, עד עכשיו הזמנתי רק וולדןפארמס אחד ובשביל לקבל משלוח חינם עליו הייתי צריך להזמין בנוסף 70 פקטים של סטיביה, 6 שוקו מרשמלו, חצי קילו אבקת חמאת בוטנים, 60 קפסולות ויטמין סי(היה במבצע), 27 מסטיקים כאלו, 18 חטיפי חלבון של פיור, 10 חטיפי חלבון של קווסט, כוס של אייהרב, וכל מיני שטויות כאלה של אייהרב(עט, סרט מדידה, קליפס וכו')
וגם אז חיכיתי 3 שבועות עד שזה הגיע אלי

הרוטב של וולדן הרבה הרבה יותר טעים משל מייפרוטאין אבל עם המשלוחים של אייהרב זה כבר לא שווה

הרבה הרבה יותר זולים
לא יודע אני מזמין אחת לאיזה 3 חודשים 5lbs ב170 שקל, כשרוצה להתפנק על אופטימום מוסיף 30 ש''ח
בכמה מייפרוטאין יותר זולים? בלי בלאק פריידיי וכאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית