הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מתאמן בקאנטרי קלאב באר שבע?

סבבה, כמה למשל עולה באוניברסיטה ת"א\ב"ש ?
אני חושב שהמכונים האלו לא גדולים כל-כך למרות שלא יצא לי לבקר בהם.

המכונים שהיתאמנתי בהם בב"ש היו בית החייל ונאות מדבר, בשנייהם לא שילמתי אבל גם לא זכור לי מחיר שעולה מעל 1600+.
אולי אני טועה והמחירים שפה בילבלו אותי

• פותח/ת השרשור
יש שם שתי בריכות סאונה מיקחות
חדר כשור עם הרבה מכונות גם משקולות אבל די חסר ספות לבנץ' למשל ספות רגילות מוטות והכי חשוב מאמנים עם שכל ואם לא אז מתאמנים עם קצת שכל
בדודה שלכם כבר מעצבנים אותי שם אני צריך גיבוי מי שנמצא שם שיגיד!ואני לא אתפלא אם בסוף אין פה כאלה 😣

חח באמת גיסנו התאמנת שם?
את דני אני מכיר אבל הדעות שלו לא כול כך מוצאות חן בעניי ובעני אנשים בפורומים אחרים.
יש עוד מישהו פאוורליפטר מישהו קטלני אבל הוא בא פעם בה שעה וזהו
פשוט אני שם די לבד והמצב זוועה אני לא מוצא עם מי לדבר על דברים ביסיסיים אנשים שם פשוט לא יודעים להתאמן אני עושה דדליפט מסתכלים עלי כמו חייזר,נגד המאמנים אני לבד.
סתם מחפש אנשים מיפה שיהיה לי מעניין.
כניראה שאין ביגלל זה החדר כושר הזה ניראה ככה.
תבוא אצלנו-הבאתי את המקום למצב שלפעמים 4 מוטות באוויר בדד ליפט ועל כל מוט 2-3 חברי. מקום ניהיה צבעוני

• פותח/ת השרשור
מאחד עד עשר כמה הרמה גבוה?של שאר המתאמנים,דיונים שלהם משקלי עבודה,מאמנים

כולם עשר! אני מעריך את כל החברי שמתאמצים,עובדים קשה ועוזרים אחד לשני. אצלנד זה הפך לתרבות,אנחנו לא חריגים,לא מגנים אותנו וזה נורא נחמד. עכשיו באים אלי הרבה חברי להדרכות מכל הארץ,הכי רחוק היה מטבריה והם באים איתי למכון,הם לא מאמינים שזה שייך לרשת כיויכול "פלצנית" -היחס והאווירה ממש ביתית.

• פותח/ת השרשור
קיצור אין צדיק אחד שמתאמן שם והוא גם פה?כמה עצוב
ניאלץ להמשיך ליסבול את הביקורות וההשפלות ההוא ישבור את הגב הוא מרים יותר מידי זה יפגע לך בגדילה אתה לא תצליח להוריד את השומן את תישאר שמן ועוד שילד בגילי אינו מסוגל לסבול עוד הרבה זמן.
סתם צוחק נסתדר כמו שעד עכשיו הסתדרתי,זה אני מול 🤡 והרבה והוחכתי להם שבזמן קצר שאני מתאמן אני מסוגל להרים יותר מהם-תאכלס הרמה ממש נמוכה אנשים שם מתאמנים עשר שנים ועוד ואני בפחות מחצי שנה מרים יותר מהם,איזה עצוב זה :(

קיצור אין צדיק אחד שמתאמן שם והוא גם פה?כמה עצוב
ניאלץ להמשיך ליסבול את הביקורות וההשפלות ההוא ישבור את הגב הוא מרים יותר מידי זה יפגע לך בגדילה אתה לא תצליח להוריד את השומן את תישאר שמן ועוד שילד בגילי אינו מסוגל לסבול עוד הרבה זמן.
סתם צוחק נסתדר כמו שעד עכשיו הסתדרתי,זה אני מול 🤡 והרבה והוחכתי להם שבזמן קצר שאני מתאמן אני מסוגל להרים יותר מהם-תאכלס הרמה ממש נמוכה אנשים שם מתאמנים עשר שנים ועוד ואני בפחות מחצי שנה מרים יותר מהם,איזה עצוב זה :(
חזק אתה,כמה אתה מרים?

• פותח/ת השרשור
לעומתם לעומת הזמן שהם מתאמנים ומסת השריר שלהם אני מרים יותר מהר בהרבה פחות זמן שהם שמה שלא מדבר על דדילפט וסקוואט שהם לא עושים לפי הנתונים שלי אני מרים סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית