בכזה אני מתאמן ועולה 1560אני מדבר על מכונים נורמליים, לא על רשת ולא על PUSSY GYMS.
ברזלים, כמה מכונות וזהו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכזה אני מתאמן ועולה 1560אני מדבר על מכונים נורמליים, לא על רשת ולא על PUSSY GYMS.
ברזלים, כמה מכונות וזהו.
תבוא אצלנו-הבאתי את המקום למצב שלפעמים 4 מוטות באוויר בדד ליפט ועל כל מוט 2-3 חברי. מקום ניהיה צבעוניחח באמת גיסנו התאמנת שם?
את דני אני מכיר אבל הדעות שלו לא כול כך מוצאות חן בעניי ובעני אנשים בפורומים אחרים.
יש עוד מישהו פאוורליפטר מישהו קטלני אבל הוא בא פעם בה שעה וזהו
פשוט אני שם די לבד והמצב זוועה אני לא מוצא עם מי לדבר על דברים ביסיסיים אנשים שם פשוט לא יודעים להתאמן אני עושה דדליפט מסתכלים עלי כמו חייזר,נגד המאמנים אני לבד.
סתם מחפש אנשים מיפה שיהיה לי מעניין.
כניראה שאין ביגלל זה החדר כושר הזה ניראה ככה.
חזק אתה,כמה אתה מרים?קיצור אין צדיק אחד שמתאמן שם והוא גם פה?כמה עצוב
ניאלץ להמשיך ליסבול את הביקורות וההשפלות ההוא ישבור את הגב הוא מרים יותר מידי זה יפגע לך בגדילה אתה לא תצליח להוריד את השומן את תישאר שמן ועוד שילד בגילי אינו מסוגל לסבול עוד הרבה זמן.
סתם צוחק נסתדר כמו שעד עכשיו הסתדרתי,זה אני מול 🤡 והרבה והוחכתי להם שבזמן קצר שאני מתאמן אני מסוגל להרים יותר מהם-תאכלס הרמה ממש נמוכה אנשים שם מתאמנים עשר שנים ועוד ואני בפחות מחצי שנה מרים יותר מהם,איזה עצוב זה :(