הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראקוטן ומולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור kikiki
  • פורסם בתאריך

kikiki

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי, אני אמור בשבוע הבא לקבל מרשם לראקוטן.
לפי מה שקראתי בגוגל שילוב של תוסף ויטמין a וראקוטן הוא לא בריא, אבל לא הצלחתי למצוא כמה זמן לוקח למולטי ויטמין לצאת מהגוף? ,ואם אני צריך כבר עכשיו להפסיק לקחת אותו אם בשבוע הבא אני יקבל את הראקוטן?

אין בעיה תיכול להפסיק עכשיו את המולטי וגם יום לפני. רואקטן זה בכל מקרה לא בריא לבריאות חוץ מזה שזה מטפל בפצעים במינון מתאים לכל אחד.

אני משער שיש לך מולטי יותר כתחזוק כללי ולא בגלל חוסרים
אז פשוט תפסיק לתקופה
אם זה בגלל מחסורים חבל שקנית מולטי ולא דברים ספציפים

כדור רעיל ומזיק לכבד לא ממליץ בכלל , אל תשלב מולטי לדעתי תסיים עם הרוקאוטן ואז תקח מולטי

זה פשוט לא נכון.
הכדור לא רעיל, הוא כן מעלה תפקודי כבד, לכן יש לעקוב אחרי זה בבדיקות דם. והוא גם הכדור היחיד שבאמת עובד
עובד לא אומר שהוא לא מזיק לכבד.
כמעט כל תרופה מזיקה.

כמעט כל תרופה מזיקה.

זה שאמרתי שהוא עובד לא היה כדי לבסס את זה שהוא לא מזיק.
The effect of isotretinoin on triglycerides and liver aminotransferases
בבקשה, התרופה מעלה את תפקודי הכבד, צריך לשים על זה עין בבדיקות הדם. אבל מפה עד ל ״התרופה פוגעת בכבד״ זה פשוט לא נכון.

זה שאמרתי שהוא עובד לא היה כדי לבסס את זה שהוא לא מזיק.
The effect of isotretinoin on triglycerides and liver aminotransferases
בבקשה, התרופה מעלה את תפקודי הכבד, צריך לשים על זה עין בבדיקות הדם. אבל מפה עד ל ״התרופה פוגעת בכבד״ זה פשוט לא נכון.
ברור שיש סיכון גבוה יותר לנזק לכבד בזמן שימוש בתרופה, לזה קוראים מזיקה לכבד.
בצירוף אלכוהול ותרופות אחרות, אפשר להגיע לנזקי כבד חמורים מאוד.

לזה קוראים מזיקה לכבד
האמת שזה כבר עניין סמנטי, אבל תרופה שמגדילה את הסיכון לכבד, לטעמי, לא מזיקה לכבד, אלא מסכנת אותו. מזיקה = פגיעה. וכדי לאשש את מה שאמרת צריך להביא סימוכין שרואקטן פוגע בכבד.

בצירוף אלכוהול ותרופות אחרות, אפשר להגיע לנזקי כבד חמורים מאוד.

בוודאי, אלכוהול לחלוטין אסור בשום מינון במהלך נטילת התרופה.
וכל תוסף/תרופה אחרת שלוקחים במקביל יש לציין בפני הרופא המטפל לפני נטילת התרופה..

כמעט כל תרופה מזיקה.
תן לו להמשיך לנסות ולשלב בין השניים לעקוב אחרי תפקודי כבד ואחר כך שיהיה לו כבד שומני ורעיל הוא יבין שזה מזיק , וכל תרופה מזיקה לכבד ללא צל של ספק .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית