הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני שורף כל כך הרבה?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
הגובה שלי 1.73/4 ואני שוקל 72 ואני אוכל 2700-2800 כל יום קבוע(מחשב לרמת הגרם יש מחשבון מטבח) ולפעמים יותר וכבר חודש וחצי לא זזתי במשקל
אני לא עושה בכלל אירובי אבל עובד בעבודה שלפעמים עומד הרבה(סטייל שמירות בצבא)
ולפני עליתי 3 קילו בחודשיים ועכשיו נתקעתי
אין קשר לזה שעכשיו אני בסטריט מאז שנסגרו המכונים נכון?

במידה ואתה לא עולה הפלוס קלורי לא מספיק גבוה.
אין פה קסמים.

ניראלי הגיוני אני גם עליתי איזה 5 קילו מאז הסגר ואני לא מתאמן.. ואני בערך חודש וחצי על אותו משקל

הגובה שלי 1.73/4 ואני שוקל 72 ואני אוכל 2700-2800 כל יום קבוע(מחשב לרמת הגרם יש מחשבון מטבח) ולפעמים יותר וכבר חודש וחצי לא זזתי במשקל
אני לא עושה בכלל אירובי אבל עובד בעבודה שלפעמים עומד הרבה(סטייל שמירות בצבא)
ולפני עליתי 3 קילו בחודשיים ועכשיו נתקעתי
אין קשר לזה שעכשיו אני בסטריט מאז שנסגרו המכונים נכון?
2800 !!! ולא מצליח לעלות
באמת אני בשיא הרצינות לא מבין איך דבר כזה קורה?!
אני לפי 2800 הופך להיות טנק מרכבה 4

• פותח/ת השרשור
ניראלי הגיוני אני גם עליתי איזה 5 קילו מאז הסגר ואני לא מתאמן.. ואני בערך חודש וחצי על אותו משקל
כן לא יודע אני אוכל לפי תפריט קבוע
ממש שוקל את המשקל
2800 !!! ולא מצליח לעלות
באמת אני בשיא הרצינות לא מבין איך דבר כזה קורה?!
אני לפי 2800 הופך להיות טנק מרכבה 4
ממש מחשב אחי
אפילו מוסיך עוד קערה של שוגי עם חלב ששה לא חלק מהתפריט לפעמים או איזה מעגן יוגורט בבוקר ומגיעה לאיזה 3000
יכול להיות בגלל שלפעמים אני עומד כמה שעות ביום זה שורף מלא? אני לא רץ או משהו ועושה רק 3 אימוני כח בשבוע
ידוע שיש לי חילוף חומריפ מהיר אבל הגיוני ככה? רק בטירונות ירדתי 8 קילו(ב4 חודש) ואכלתי תאוכל הרגיל של הצבא בלי לחשב כלום

אין לי מושג אחי
תחכה לתשובות של הח׳ברה המכובדים פה

קודם כל, יש כמה דברים שצריך לעשות:
1. לפנות לתזונאי שיש לו נסיון במצבים כאלה וידע להוסיף לך את הקלוריות והמזון מהמקורות הנכונים.
2.לבצע בדיקת RMR , לראות מה ההוצאה האנרגטית במנוחה וזה יכול לעזור לשקול את כמות הקלוריות הנדרשת כשלא מצליחים לעלות\לרדת
3.בדרך כלל צריך להוסיף אוכל שלא מצליחים לעלות, וצריך גם להתאמן בהתאם שאם אין מכון שפתוח כרגע זאת תקופה בעייתית למסה.
4.באופן תאורתי אפשר ללכת הפוך על הפוך ולאכול מעט יותר לתקופה מסוימת כדי להוריד את חילוף החומרים ואז לעלות שוב את הקלוריות,או לעשות סקיילים של פחמימות CARB CYCLE מכל מיני מניפולציות.
בהצלחה

כה אני יודע אחי
אבל הגיוני שבחודשיים עליתי 3 קילו ואז זה הפסיק לגמרי? זה לא היה אמור להאט בקצת כל פעם?

בהנחה ובאמת אתה שומר על הכנסה - הוצאה קלורית קבועה,

תקרא על

adaptive thermogenesis - AT

ועל

Metabolic adaptation

• פותח/ת השרשור
1. לפנות לתזונאי שיש לו נסיון במצבים כאלה וידע להוסיף לך את הקלוריות והמזון מהמקורות הנכונים.
2.לבצע בדיקת RMR , לראות מה ההוצאה האנרגטית במנוחה וזה יכול לעזור לשקול את כמות הקלוריות הנדרשת כשלא מצליחים לעלות\לרדת
3.בדרך כלל צריך להוסיף אוכל שלא מצליחים לעלות, וצריך גם להתאמן בהתאם שאם אין מכון שפתוח כרגע זאת תקופה בעייתית למסה.
4.באופן תאורתי אפשר ללכת הפוך על הפוך ולאכול מעט יותר לתקופה מסוימת כדי להוריד את חילוף החומרים ואז לעלות שוב את הקלוריות,או לעשות סקיילים של פחמימות CARB CYCLE מכל מיני מניפולציות.
בהצלחה
כן אבל גם מאימוני משקל גוף אפשר לעלות יופי במסת שריר הבנתי
אגב בכמה ימים האחרונים אפילו עברתי ת3000 לפי חישוב בfood dictionary כי הייתי אוכל תאוכל מהביצ וגם אוכל מה שהביאו בבית בתור תוספת
זה כבר מוגזם
איך אני
בהצלחה
קובע תבדיקה הזאת? נגיד אני בכללית אני םשוט מתקשר למוקד שלהם?

בדיקת RMR יש אצל יאיר להב\מכון ווינגיט\ ליאור שנהב
מאמינה שאצל צחי כנען גם יש

אין לך שום סיבה לעשות בדיקת RMR, זה בכל מקרה לא נתון קבוע והוא יכול להיות שונה היום מלפני שבוע

אם אתה רוצה לעלות ולא עולה פשוט תאכל יותר, זה כזה פשוט

• פותח/ת השרשור
אין לך שום סיבה לעשות בדיקת RMR, זה בכל מקרה לא נתון קבוע והוא יכול להיות שונה היום מלפני שבוע

אם אתה רוצה לעלות ולא עולה פשוט תאכל יותר, זה כזה פשוט
כן אני יודע
פשוו רוצה לדעת אם יש פה עוד אנשים שצריכים לאכול כמות כזאת לא הגיונית בשביל לעלות רק קילו בחודש

כן אני יודע
פשוו רוצה לדעת אם יש פה עוד אנשים שצריכים לאכול כמות כזאת לא הגיונית בשביל לעלות רק קילו בחודש
אני אוכל 3200 ועולה בערך קילו בחודש בלי אירובי בכלל
זה לא הרבה בכלל, יש אנשים שגם אוכלים 4000 ויותר בניטרלי שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית